Ny

Ny blogg. Gabriellanygren.blogspot.com

.

Varför funkar inte blogg.se som man vill? Har blivit nå konstigt med inställningarna som jag inte får till!

Intervju igen.

Då har jag varit på en till arbetsintervju. Idag. På en lördag. Blev himla chockad när dom ringde igår vid 16 och fråga om jag kunde komma in 9.30 idag. Så de gjorde jag. Jag var på Lernia och det var en intervju i förberedande syfte. Blir de så att industrin behöver folk så har dom klart med intervjuerna, så det var inte för ett speciellt jobb. Dom ringde även från Uniflex igår, om de där jobbet som jag var och snackade om i onsdag. Dom tyckte att testet gått bra (svarade inte på 4 av dom 13 frågorna) och undra om jag kunde tänka mig att jobba där i ett år. Nja, dom skulle höra av sig igen så får vi se. Skulle samtidigt vara skönt att ha en inkomst men jag vet inte riktigt. Efter min intervju åkte vi och köpte present till min kusin Frida som fyller år på måndag. Vi köpte samma saker till oss själva, men eftersom jag inte vet om hon läser denna blogg så kan jag inte lägga in bilder på det nu. Få bli efter måndag. Nu tror jag de får bli lunch. Tomtegröt :) Ha en bra dag.

Tvätta


Tur de inte är så här då!


Hamnade här efter att jag varit i tvättstugan. Nu är 3:e maskinen i och de andra håller på torka. Daniel har inte vaknat än så jag får vänta lite med frukosten. Får se om jag inte går inte och väcker han snart :)
Efter frukosten blir det att måla, måla och måla. 1,5 var kvar och de ska bli klart idag. Så Skönt! Sen blir det en välförtjänad tacotallrik!

Jag har hunnit inse hur underbart det är att få lägga sig i en renbäddad säng helt nyduschad. Gud vilken underbar känsla! Helt fantastisk. Synd att man inte kan bädda rent varje kvälll!

Nej, måste till tvättstugan igen!

Ha en bra dag.


4 timmar.




Shit.. Idag har vi målat hela dagen. Första varvet tog ungefär 4 timmar. Köket är förbannat stort har jag insett. Men nu är det bara 1,5 varv kvar. Gjorde halva taket nu ikväll innan Biggest Loser börja. Så de känns ganska bra. Går nog fort imorgon nu när det inte suger lika mycket.
Annars så har det inte hänt allt för mycket idag. Kunde inte träna för jag har ont i knä, har hunnit handla och sen har vi bara varit på Sjöstigen. Myys.

Imorrn ska jag upp och tvätta vid 7, åka och måla och sen vet jag inte vad dagen bjuder på. Vi får se, men förmodligen så blir det bara att måla. På kvällen blir det tacotallrik hemma hos mamma och pappa så de blir kanon. Gottigt.

Nu måste jag krypa ner i sängen om jag ska orka upp imorgon.

Sov Gott.


Måla.




Vad ska man säga? Vakna med huvudvärk, kanske för att jag somna förbannad? Har inte kommit över det än så de blir förmodligen så som jag har tänkt det. Annars så har natten varit bra. .Sovit som en klubbad säl hela natten faktiskt, har inte vaknat en ända gång.

Idag blir det att fara till mamma och pappa och måla köket. Kommer ta mer än en dag vill jag lova. Det är stoort de rummet. Men det är skönt att göra bort de nu när vi lix är igång och inte har nått jobb. Haha. Jag tror absolut inte att de blir nått av de som jag var på intervju om igår. Hoppas nästan att de inte blir. Kan ju inget om sånt!

Nu blir de frukost.

Ha en bra dag.



Arg.


Förlora matchen mot ett div. 3 lag ikväll med (?) på straffar.
Kan säga att jag är så j*dra förbannad just nu så jag kan inte skriva så mycket.
Måste sova på saken tror jag.


God Natt.


Spårlöst.


Arbetsinterjuven är  bara att skratta åt. Jag var, kan man kanske säga, den sämsta dom haft där. Det kändes inte alls bra, men nu är de gjort. HAHA!!
Annars så har jag det inte lätt. Går inte så bra för mitt lag just nu, om man säger så. Har lyckats lägga bort mina gymnasiebetyg och jag hittar dom inte. Dom är spårlöst borta! Var hem i morse innan bussen gick för jag har alla andra betyg i en pärm, men icket. Har letat som en tok här i lägenheten men.. Icket! Måste fara och kolla hemma igen senare! Eller de blir nog imorgon för ikväll är det match!

Holmsund City - Täfteå
19.30  Storsjö


Annars så har dagen varit bra. Varm och skön faktiskt. Sommarvärme!

Måste åka och handla så jag får nå mat.

Syns på matchen!




Tisdag.




Idag har vi nästan bara målat tak. Blev klar i korridoren så nu är de bara köket och vardagsrummet kvar. Vi hann måla 3 varv idag och de blir så himla bra! Så ljust och fint. De bästa är att mamma och pappa är nöjd. :)

Idag har jag även varit väldigt populär på min telefon. Det är massa människor som har ringt. Jag har även ringt ner till Uppsala på ett jobb som lät ganska positivt. Tur jag har underbar släkt där nere som hjälper mig. Tack Mogge! Får hoppas på att de blir något där. Jag ska på jobbintervju imorrn med. Haha. Nått med datorer och jag kan ju som sagt inget om sånt, så vi får se. Men de är ju ganska bra att få se hur en intervju går till så. Jag ska också på Manpower och träffa en Jobbcoach så dom har ringt idag med. Kul dag imorrn! Händer lite! Och på kvällen är det match.

Nu är klockan mycket så jag tror att jag ska krypa ner i sängen.
Ska försöka ta kort på taket här någon dag så jag kan visa.

Sov Gott.


Slut.


Då har jag jobbat klart mina 3 dagar på Länsförsäkringar. Känns jätte tråkigt för jag trivs verkligen där! Kul har det varit!
Igår tränade jag min första innebandyträning på 2 veckor. Vet inte vad jag tycker egentligen. Kul var de väl men.. Ja, vi får se. Match imorrn iallafall mot Täfteå i Holmsund.

Idag ska vi hem till mamma och pappa och fortsätta måla taken. Blir korridoren utanför toan och kanske köket om vi ids. Allt de sitter ju ihop så vi får se hur vi gör. Tar som sagt ganska lång tid att måla. Vi har kommit på att första varvet torkar snabbare så målar vi de kan vi äta lunch och sen måla andra varvet. Smart va?

Nu ska jag gå och klä mig så vi kan åka.

Ha en bra dag.


trött-


Bläää!! Är så trött så jag måste gå och lägga mig. Tror att jag skriver mer imorgon!

Sov Gott.



Lampa.



Mamma hade köpt en sak i Göteborg, förutom god mat och dryck.
En sån här lampa fast med mönster, lila/blå, till oss.
Jätte fin lampa!
Ska ta kort på den när vi fått in en lampa och satt den på rätt plats!


Hemma.


Nu är mamma hemma och hon blev väldigt nöjd med taken! Vad roligt.
Men de första hon sa var "Där har ni fuskat"! Roligt att höra.
Huvudsakligen är att de blev bra.

Nu: Middag.



Äntligen klara.


Från promenaden.



Då är det söndag då och sista dgaen på helgen. Mamma kommer hem på några timmar och vi känner oss faktiskt klar med taken. De känns så skönt att vi slipper måla det en gång till idag. Nu är de bara att ta ner plasten och tejpen och sen sätta upp tavlorna och speglarna igen. Kommer bli snyggt :) Bara korridoren,mitt rum, köket och vardagsrummet kvar att måla sen!

Nu på morgonen har vi hunnit vara ute och gå. 45 minuter blev det och senare idag blir det gymmet. Jag har ändå lyckats gå ner 2 kilo på dessa Biggest Loser dagarna.

Nä, dags att fixa till här hemma!

Ha en bra dag.



3 lager.


Nu har vi målat 3 lager och jag hoppas verkligen att det räcker. Allt måste vara klart innan mamma kommer hem imorrn. Vet inte riktigt när hon kommer hem men någon gång under dagen. Ska bli kul att se hennes reaktion :)

Idag har vi inte gjort så mycket. Målat, tränat och varit till Håknäs. Vi har ställt bort bilarna inför vintern. Gud vad tråkigt de känns! Tycker de var nyss PVn togs fram. Men, de blir mörkare och kallare för varje dag.
Jag har iallafall lyckats med 2 timmar och 40 minuters träning idag. Vet inte om jag ska vara riktigt nöjd men de är mer än igår iallafall. Har blivit 12 000 steg också. Kanske rätt bra ändå?

Kanske ska höra om Daniel vill gå ut på en prommis nu. Eller är de för sent?

Sov Gott.


Dags igen.




Oj, vad skönt med helg! Fast det är inte riktigt som helg. Igår blev det bara 10 000 steg och en ynka timmes träning, bara för att vi skulle hinna måla igår kväll. Men redan nu har jag hunnit vara ute och gått i över 30 minuter.

Idag ska vi försöka hinna klart. Vi ska måla ett varv till nu på morgonen och försöka måla ett till senare ikväll. Förhoppningsvis så ska det räcka. Men vi får se. Jag tror inte de kommer ta lika lång tid som igår kväll. Då tog de över 2 timmar, men då tejpa och plasta vi in grejerna också. Hoppas dom blir överraskade när dom kommer hem ! :)

Nu ska jag göra frukost.

Ha en bra dag.


Etapp 1.

FÖRE:



UNDER TIDEN:





EFTER (första varvet):



Då har vi börjat och har hunnit måla ett varv. Vi börja med hallen och lilltoan och försöker har klart de tills mamma och pappa kommer hem. Dom vet inte om att vi gör de så de ska bli skoj.
GRATTIS PÅ BRÖLLOPPSDAGEN MAMMA OCH PAPPA :)

Sov Gott.

Fredag.




Idag så har man jobbat då. Var så otroooligt tungt att kliva upp i morse. Sov så himlarns gott i mammas säng. Och det var himla mörkt i rummet, lättare då. Jobbet var väl sådär. Skulle upp för att larma på och larma av idag. Vi var kanske 10 st som var på jobbet. Ganska långtråkig dag, men den har nu äntligen tagit slut.

Brevid mig ligger det en svart liten älskling och sover. Så himla go katt, min lilla älskling.

Nu ska jag se hur de går för Daniel med maten.

Ha en trevlig kväll.


20 000.


Så blev det tillslut 3 timmar och 40 minuters träning idag och
jag är så otroligt nöjd! Blev en promenad ikväll på en timme och stegen blev över 20 000.
Gud så duktigt jag varit idag!

Nu blir det sängen. Jobb imorrn :)

Sov Gott.


Huset.



Jag saknar min klass.

Jobbat på Länsförsäkringar idag och jag trivs så himla bra där! Trevliga människor och underbart ställe. Skulle helt klart kunna jobba där!
Pappa och resterande av företaget har åkt utomlands, Spanien, på utbildning och imorrn är det stängt. Men jag måste dit och larma av och larma på för att målarn ska vara där. Värd dag?
Mamma är i Göteborg med Berit och jag och Daniel bor i huset i helgen med små kissarna. Mina älskling.

Trots att jag jobbat idag så har de gått ganska bra med träningen. Hittills har de blivit 2,5 timme och 14000 steg. Ska snart ut och gå också så de blir bra. Det går frammåt iaf.

Ha en trevlig kväll.


31 000 steg.


Efter 4,5 timmes träning och nästan 17 000 steg idag så lockar sängen väldigt mycket. Ska upp tidigt imorrn också så jag tror att jag ska gå och lägga mig nu. Ska jobba på Länsförsäkringar imorrn, fredag och måndag. Blir bra att få några kronor nu när man är arbetslös.

Jag är ganska nöjd med mina 2 första "Biggest Loser"-dagar. 31 000 steg och 8,5 timmes träning på dessa dagar är ganska bra. Får se hur de blir nu när jag ska jobba mellan 7-16. Får lösa de på något vis.
När jag var på gymmet ikväll var de två k*rringar där som var så jobbiga. Det var jätte mycket folk och jag hade precis fått mig ett löpband när dom frågar hur länge jag har kvar. Ja, sa jag.. Jag hade tänkt springa också. Då blev en av dom tokig och sa högt till en annan att jag ska inte bara gå, jag ska springa också. Sen satt hon och sura och prata med sin vännina om hur dåligt de var att jag skulle träna så länge och bla, bla, bla. Bli aldrig så när du blir gammal!

                                                                   Kul att Sara ringde idag:)
Nu ska jag sova.
God Natt.


Det går.


Usch vilken väder det är nu! Var uppehåll och ganska skönt ute när jag gick till gymmet i morse. Men när jag skulle där ifrån tror jag himlen öppnade sig. Och det bara ökade ju längre jag gick. Kan säga att jag blev ganska blöt, och tyvärr så fanns ingen tvättid nu så jag kunde inte slänga in allt i maskinen. Men det går bra ändå!

Har hunnit träna 2,5 timme idag. På gymmet blev det dessutom så de känns bra. Bara några timmar kvar. Har som mål att träna 4 timmar + innebandyn ikväll. Får se om det går. Lugnar sig vädret så blir det en långpromenad, annars får de bli gymmet ikväll igen.

Till lunch blev det spagetti carbonara, gjorde så jag får matlåda imorrn och fredag när jag ska jobba på Länsförsäkringar. Jag är så smart! Såg även att min ros har slagit ut. Rosen som jag fick av mamma och pappa när jag opererat mig. Den lever än!



Nu blir de kaffe, lite choklad och korsord.

Ha en bra dag.


Det går..



Då har ungefär halva denna dag gått och det går ganska bra får jag säga. Har lyckats träna 3h 34min så jag är ganska nöjd! Har även hunnit käka lunch och ska snart ta ett mellanmål innan jag tvättar fönsterna.
Ser även att jag gått 14354 steg idag. Otroligt!



Min lunch.

Prövar



Kanske blir så?

Nu när jag är arbetslös så ska jag pröva en sak. Jag ska pröva Biggest Loser lite granna. Ska försöka träna mellan 4-6 timmar per dag och äta rätt. Så i morse ringde klockan kl. 7. Daniel åkte iväg till Håknäs och hans bilar. Jag startade en tvättmaskin, klädde på mig träningskläderna och gick ut. Gick hem till Sjöstigen, tog en omväg så de tog 30 minuter. Hoppade på cykeln som jag hade där och cyklade runt Lövöudden, tog en omväg hem. Så det blev en cykeltur på 40 minuter. Då har jag redan hunnit träna 1h 10min och klockan är 10. Bara några timmar kvar.
Ska ta mig lite lunch snart och sen blir det gymmet. Ikväll blir de promenad igen.

Sak bli spännande och se hur det ska gå. Om de blir någon skillnad.

Ha en bra dag.


Sjuk.


I morse när jag vaknade hade jag huvudvärk. Och det har jag dock haft några mornar. Tycker inte alls att det är speciellt roligt. Dessutom så är jag ständigt trött. Sov ungefär 10 timmar i natt men är dötrött. Kan inte fatta det. Hur ska de gå när jag ska jobba på torsdag?

Annars så blev det en lugn kväll igår. Satt hemma själv till halv 10 ungefär då Daniel kom hem. Jag hade då köpt massa góbröd som jag skulle bjuda han på. En god macka helt enkelt. Somna ganska fort när jag lagt mig.
Idag vet jag inte alls vad vi ska göra. Tror inte jag ska träna ikväll då jag inte känner mig helt pigg än. Dumt att spela igår!



Bild från matchen igår.

Nu ska jag höra med Danne vad vi ska göra.

Ha en bra dag.


Helgen.


Nu är jag tillbaka igen efter ett litet uppehåll. I fredagskväll blev det tacotallrik hemma hos mamma och pappa och de slutade med pilkastning och wii, där tjejerna vann helt klart!
Igår när vi vakna så tog vi cyklarna till mina föräldrar igen där Daniel hjälpte pappa att bygga bro och jag hämta pizza, såg hockey och lite sånt. Kvällen blev i bilen i stan i hopp om att de skulle va nå race men icket. Blev att åka hem tidigt istället. Skönt!

I morse ringde klockan vid 8. Jag blev hämtad vid 9 och Daniel åkte iväg mot Vilhelmina och hämta en bil.. Ännu en. Jag begav mig med Becky, Sussi och Isa till Sävar där jag faktiskt spelade match idag. Något som jag inte skulle ha gjort. Vred knä på uppvärmingen och känner mig sjukare nu. Skitont i huvudet.. Får se hur de är imorgon!



Eftersom Daniel inte är hemma så blev de middag hos mamma och pappa och nu sitter jag här ensam hemma i lägenheten med en stor kopp te, godis, ljus och en ny korsordstidning.

Ha en skön kväll.


Får dom verkligen göra så?


Då var det gjort. Nu har vi varit och röstat. Slipper vi görat på söndag.
Den där grejen som Daniel skulle få veta var om han fick ett jobb eller inte. Han höll på få det men fick nyss ett sms där de stod att det inte blev något. Hälsningar Lernia. Får dom verkligen göra så? Skicka ett sms från sitt privata nummer och tala om att man får eller inte får ett jobb. Låter helt overkligt i mina öron. 

Ikväll blir det tacos hemma hos mamma och pappa och jag får se hur de blir med matcherna i helgen. Känner mig långt ifrån frisk men man vet aldrig. Större mirakel har skett.



Nu ska jag lösa ett av korsorden som är i krysstidningen som vi köpte idag.

Ha en bra dag.



seegt.


Dagen har gått segt idag och det har inte blivit så mycket gjort. Vi tog en promenad till Konsum, köpte lunch som vi åt upp när vi kom hem. Efter det blev det datorn ett tag innan vi började fixa lite grejer här i lägenheten. Mitt i pysslandet fick Daniel ett samtal. Bra eller inte får vi veta imorgon, men de gjorde så vi slutade fixa. Får höra imorrn då.

Vi tog även en sväng förbi mamma och pappa ikväll, men dom var inte hemma, tyvärr, så vi åkte över till Obbola men ingen var hemma där heller. Det blev att åka hem istället och se på Biggest Loser. Nu sitter jag bara här och ser på nått nytt program på 3an. Får se vad som händer sen.

Sov Gott.


Vaken igen.


Då har man vaknat ännu en morgon och sitter här. Hittills går det inte alls att få något jobb som de ser ut. Det står helt still. Jag har funderat på att man kanske skulle ta sig ner till Uppsala en onsdag eller torsdag och prata med företag där. Se om det går bättre där och då på helgen umgås med min släkt. Vi får se vad vi gör.

Idag vet jag inte alls vad vi ska göra. Inget är planerat iallafall. Måste kolla febern för att se om jag har någon. Skulle vara skönt att vara av med den. Snuvan kan jag trots allt leva med.

Igår så var vi och tittade på herrarnas match. Det blev seger för dom men otroligt många utvisningar. Men det var som vanligt mot vindeln, hårt och grinigt. Tyvärr gick deet inte lika bra för damerna i Sävar. Förlora med 7-0 mot Iksu ungdom. Kanske för att inte jag var med. ;P



Nu duschen.

Ha en bra dag.


Vinglas.


Jag hann även springa in på Cervera idag. Jag har fått jätte fina vatten och vinglas av mamma och pappa till jul och när jag fyller år. Men då när jag använd 2 stycken och skulle diska av dom så gick ena glaset sönder. En rämsa på ca. 1 cm gick av från glaset överkant. Råkonstigt! Självklart så hade dom inte kvar något kvitto så jag var in dit förra veckan och då hade dom extrapris på just dom glasen jag skulle ha. 1 glas för 300kr eller 4 för 500kr hade jag att välja på så jag tog 4 st. Då fick jag dessutom ett kvitto så jag kunde byta glaset + att jag nu har 12 st vinglas. Perfekt! :)



Fynd.



Våran nya lampa som vi fyndade på Myrorna idag.


Gómiddag idag :) Soppa med limpmackor. Gud sé gött!!

Snart ska vi till hallen för att se herrarnas match.
Samtidigt ska jag hålla tummarna för mitt
lag som är i Sävar och spelar mot Iksu ungdom.

Ha en trevlig kväll.




Onsdag.


Då har man ätit frukost och sitter här idag igen då. Undrar vad dagen ska bjuda på. Kanske gå till Konsum och handla lite eller ta en repa till stan? Ja, vi får väl se.
Tyvärr så kan jag inte spela våran match mot Iksu ungdom ikväll för jag har fortfarande lite feber och är allmänt dålig. Tråkigt värre. Så de får bli att se på herrarnas match mot Vindeln istället. Orkar inte åka till Sävar för att se våran match. Vi har ju ändå 3 till i helgen.

Dags att försöka göra nått idag.

Ha en bra dag.



Blåbärspaj.




Var hem till mamma och pappa idag. Det bjöds på blåbärspaj och vaniljvisp. MUMMA.

Nu blir det sängen i hopp om att vara piggare imorgon.

Sov Gott.

Städdag.


Det känns faktiskt lite bättre idag. Fast jag är otroligt tät i näsan och jag blir så less på det!

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Tvättat, diskat, dammtorkat i alla rum, fixat räkningar och viktiga papper pärmen, vattnat blommorna och ska snart dammsuga. Ganska mycket iallafall :)
Daniel är i stan så jag är ensam hemma, ganska skönt ibland. Men jag skulle gärna ha ett jobb nu! Så, har du ett jobb över, tveka inte att ringa mig. haha..

Dags för tvättstugan.


Igår.


Ser jag frisk ut? Haha.. Har dessutom väldigt skitigt hår ;P


Känner mig fortfarande hängig men inte lika mycket idag. Har vaknat ungefär var tredje timme i natt och varit tvungen att gå upp och snyta mig och ta nässpray. Men, det känns som att de är på bättringsvägen ialla fall. Ska bara ta mig en dusch och kanske ta på mig lite mascara så kommer det nog kännas ännu bättre.

Annars idag så tror jag inte det kommer hända så himlarns mycket. Kanske ska vi ta oss på Konsum en sväng eller så tar vi väl bara en promenad. Det är ju som fint väder idag igen. Vi får se.

Nu måste jag hoppa in i duschen.

Ha en bra dag.


Solen


Oj, vilket otroligt väder det var idag. Varmt och skönt, så vi tog oss en promenad. Daniel hade såklart med sig kameran så det blev lite fina bilder. Tror att jag slänger upp några så får ni se.

 

Nu ska jag fortsätta se på Biggest Loser och försöka bli frisk. Har dessutom fått feber nu. Jippi!!


Malå



Försökte lösa ett "Supersvår" sudoku.

Igår när jag vaknade hade jag väldigt ont i halsen. Men inte sådär att halsmandlarna är svullna utan framför dom. Så jag prövade allt. Dricka varmt, dricka kallt, inte dricka alls men det blev inte alls bättre. Så vi drog till Malå i alla fall. Åkte förbi Lycksele och träffa Daniels mormor som ligger på sjukhuset där sen blev de såklart, Dollarstore. Tyckte att de var mycket utplockat där igår men lite grejer köpte vi. Typ sköljmedlel, tvättmedel, nagellack och lite sånt smått.


Daniel spelar trummor.


Dom hade en jätte liten katt i Malå.

När vi kom upp till Malå ficka vi och fick mat. Vi stannade där till runt 20 innan vi åkte hem igen. Blev en resa genom Skellefte på hemvägen. Mellan Malå och Skellefte träffade vi på ganska så många renar som stog mitt på vägen och i diket. Dom hade olika färger typ alla. Vita, gråa, bruna och svarta.

Vi var hemma vid 22.45 igår kväll.
Nu känns de som att jag blivit överkörd av något. Har ont i huvudet, vaknade me de till och med, så jag tror jag har feber, ont i halsen och är jätte snuvig. Kul? Någon som vill byta?

Nu ska jag göra nått vettigt, kanske se på tv en stund? Haha

Ha en bra dag.


Så jädrans mätt.


Idag har jag nästan inte gjort någonting alls. När jag ätit frukost tog jag på mig löparkläderna och sprang hem till Sjöstigen. Där fanns ingen Lewis och ingen Elvis så där åkte jag på en nit. Men Elvis kom hem efter ett tag. När jag duschat och fikat där så låg jag mest i soffan. Sprang lite små ärenden mellan Daniel och pappa eftersom en höll på med tvn och den andra med bron. Men de gick bra. Vid 18 skjutsade jag Becky till stan och efter de blev de gooo middag. Grillat med potatisgratäng. Och gud så gott det var. Var väldigt länge sedan jag var så mätt alltså. Och som om inte de var nog med det. Det blev chokladpudding till efterrätt. Kan de bli bättre? Mums.
Lewis kom hem just innan vi skulle fara så matte blev väldigt glad som fick träffa honom :)



Nu sitter jag och dricker te, tror att jag håller på bli sjuk, känns så i halsen, och invätar att Victor ska ringa. Ska skjutsa några till stan och sen hämta Becky igen.

Sov Gott.


lewis


Ätit frukost och allt är klart inför dagen. Solen skiner och jag tror de är några grader varmare idag.
Igår var jag barnvakt till Jon och Elsa igen. Mina gullungar. Vi var och hälsa på hos Jonny och Lena, där min mamma och pappa var, sen var vi hit och spela lite wii och när vi kom till Frida och Patrick igen gick Elsa och la sig och jag och Jon åt glass. Vid 23 fick jag åka hem då Patrick kom hem från jobbet.



Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Springa någon gång idag och snart tror jag att jag ska åka till Sjöstigen och se hur min lilla Lewis mår. Mamma sa att han inte alls var så pigg längre. Usch!!

Nu ska jag gå och klä mig och kanske cykla iväg.

Ha en bra dag.


Mina nya grejer.

Nästan allt blev tillbaka skickat till HM idag. Eller ja, 3 grejer iallafall. Ett linne, en kjol och en tröja. Kjolen var på tok för liten, linnet var lite för konstig och tröjan satt skitskumt. Blev bara en klänning som fick vara kvar + 2 nagellack och 2 kuddar. Räcker kanske med det bara :)


Prickiga kuddar såklart!!



Ha en bra dag.

HM


Fick HM-grejerna igår som jag beställt. Ska gå och pröva nu och se om jag kan ha grejerna och sådär. Hoppas, hoppas :)
Annars så blir det att åka och handla och sedan försöka springa lite. Har fått värsta blåsan under foten, på typ trampdynan så det är inte så skönt. Men jag tror att jag ska försöka iallfall.
Ikväll blir det att vara barnvakt. Får se om vi åker iväg med dom någonstans. Kanske Annelie och Joel eller Eva och Danne. Vi får se :)

Nu Konsum..

Ha en bra dag.


Barnvakten..


Varit i Obbola hela dagen. Tvättat fönster och varit barnvakt. Imorrn blir de att vara barnvakt igen. Får hoppas att Daniel får följa med Patrick imorrn igen och lära sig att fota. Kul för hans skull ju!

Annars så har de inte hänt så mycket. Varit ute och sprungit en gång och tränat innebandy idag. Ungefär de jag fördriver tiden med, nu när jag är arbetslös. Blääää!

Sova nu.

Sov Gott.


Elvis.


Idag så var jag på arbetsförmedlingen. Blev inte så mycket sagt men jag var där  iaf i 20 min och när jag skulle gå därifrån så träffade jag Berith. Hon lovade att hon skulle titta på lite jobb åt mig. Blir nog bra :)

Annars så har jag inte hunnit göra så mycket idag. Varit ute och sprungit, arbetsförmedlingen och varit hem en sväng. Skulle titta till Lewis men den ända som var hemma var Elvis. Pigg och allert. Han sprang upp för trappen när jag kom hem, den sötnosen. Åt upp all korv och han har äntligen börjat lägga på sig lite fett. Han som har varit så smal.



Ikväll blir de nog ett till löppass, barnvakt och sen innebandy.

Ha en bra kväll.


Onsdag.



DET ÄR SOOOL IDAG!!!

Vi har nyss käkat frukost och Daniel har tagit bilarna över till Obbola och min kusin Frida. Han ska hjälpa Patrick med något. Själv så ska jag snart ta på mig löparkläderna och fara ut på en runda. Blir inte samma som igår iallafalla! Måste kunna springa ikväll när det är innebandyträning.

Vid 13.00 idag så ska jag på det jätteroliga Arbetsförmedlingen. Får se vad dom säger denna gång då. Ska bli spännande att höra.

Vi hade funderat på att åka söderut i helgen eftesom att Micke skulle ner. Men då visar de sig att ingen kan som bor där. Klara och Elin är i Frankrike, Mogge är borta och Camilla skulle bokföra. Så de blir nog ingen resa, tyvärr. Får bli senare. Ner och söka jobb kanske. Haha

Dags att göra sig i ordning.

Ha en trevlig dag.


RSS 2.0