Sommardag.




Då har återigen en dag gått på denna sommar och idag har det faktiskt varit sommar ute!
Vaknade vid halv 9 av att en katt satt och skrek så jag gick upp och såg att det inte var mina katter utan en annan som satt inne i vårat kök och skrek. Jag skrämde ut honom och väntade på att mamma och pappa kom hem innan jag kunde somna igen. Vaknade vid 11 och klev upp då.
Tog på mig bikinin innan jag hunnit äta frukost och snabb åt den för att kunna ta vara på solen som äntligen sken. Började även läsa en ny bok idag. Liza Marklunds Gömda. Faktiskt en bra bok. Fastnade i den och har läst över 300 sidor idag. Ska läsa dom sista 60 innan jag somnar ikväll tänkte jag.

Daniel och Erik är i Rättvik och ikväll är det drive-in bio.. Den skulle jag också velat vara på. Helt underbar känsla att sitta där bland 100-tals bilar och se på film. Mysigt värre är det. Och dom skulle dessutom visa en film som jag vill se. "Sommaren med Göran" Efter filmen skulle dom köra hem till Ume igen. Får se om dom tar sig hela vägen upp eller om dom sover på vägen. Hoppas på det andra alternativet.



Efter gårdagens gym så har jag så sjuk träningsvärk i mina lår och rumpa. Så otrolig träningsvärk. Men det betyder ju bara att det tagit bra. Så idag blev det bara armarna, axlarna mage och rygg som fick sig en rejäl utpumpning.

Nä, jag ska äta upp mina jordgubbar och gå och läsa sen.
Sov Gott!

Nu åker jag.

Nu ska jag ta PVn och åka hem till Holmsund.
Ska bli nice :)



Ha en bra dag.

Lite olika.

Igår så sålde vi borden. Gud så skönt! Nu är det bara sängen kvar och en hylla.. Haha.. Men det är iallafall ett steg i rätt riktning.
Även Annelie och Joel kom förbi igår. Väldigt trevligt! Dom hämtade bilen från helgens utflykt och vi fikade lite. Alltid lika roligt när vi träffas.





Daniel och Erik for iväg till Rättvik idag så nu är jag ensam. Jag ides inte följa med. Vad ska jag lägga ut så mycket pengar för och dessutom sova i bilen, nej, bättre att vara hemma istället. Kan ta tag i mitt tränande på riktigt då. Har iaf tänkt att jag ska gymma och spinga idag. Vi får väl se hur det går men ja, det är tanken.
Måste även olja in bordet en till gång. Men jag lovar, snyggt är det.


Snälla låt det inte bli vinter. Vill inte! Vad händer då? Kommer alla gå i ide då och vakna igen till vårkanten. Nej, låt det vara sommar ett tag till. Vi har inte träffats tillräckligt!

Men, i och för sig så startar innebandyn snart!
Redan på måndag serru!









Ha en bra dag!


Måndag..

Gud vad jag har jobbat idag. Har först lagt ut 2 bhar på Tradera. Det är 2 st som jag absolut inte kan ha,  har aldrig kunnat haft dom och kommer aldrig kunna ha dom. Hoppas jag blir av med dom. Ids inte slänga dom när dom är helt oavända.

 
Fina va? :)

Sedan har jag putsat upp köksbordet som vi fick av Kicki och Micke. Det är även lackat nu så det står på tork! Väldigt bra jobbat av mig.
Jag har lagat lunch, packat lådor och rensat så om nån vill komma och hälsa på så är det av egen vilja. Kan säga att det ser hemskt ut här. Haha..

Dags att hoppa in i duschen. Tror att vi skulle käka middag på nån restaurang så bäst man klär upp sig. Haha..

Ha en bra kväll!


Min sommar.

Dagarna bara springer iväg och jag vet inte alls vad jag har hunnit göra i sommar. Inte allt för mycket, tyvärr. Snart drar även innebandyn igång på heltid och då är det kört. Då kan man inte göra nått.
Det ska bli skit kul att dra igång med innebandyn men vi kanske kunde vänta nån vecka. Fast det kan vi inte heller för om drygt en månad börjar serien. Det går så himla fort allting!
Snart är det även dags för skolan och börja, Hemskt om du frågar mig. Men på nått sätt ska det bli så himla skönt att få igång alla rutiner igen. Men jag saknar redan att få sova på mornarna. Haha..
Det är även bara några fjuttiga veckor till flyttlasset går från Ersboda till Holmsund också. Gud vad jag längtar! Ska bli så himla skönt! Det kommer bli kanon!

Nu ska jag gå och fundera över vad dagen har att erbjuda. Kanske packa några lådor?

Ha en bra dag!

Lite bilder från Uppsala.


 Stugan jag och Daniel bodde i.



 



















Vi spelade Romel varje kväll. En sjvälklarhet när man är i Uppsala! :)


Pepsi som är lika gammal som jag. 18 gamla år.


Ja bjú!


Pappas kusin Berit som vi bodde hos.

Hehe.. Mer bilder kommer nog in sen. Har inte så mycket tid på mig nu. Ska hem och käka grillat. Mums!

Ha en trevlig kväll!

Hemma igen.

Nu är vi hemma igen. Med bilen helt överpackad och jag och mamma satt ihop trängda i baksätet tog vi oss hem. Mycket att packa ut så jag har inte tid och skriva så mycket. Men det kommer mer någon annan dag. Bilder förhgoppningsvis också.
Saknar Uppsala redan.

Imorrn hämtar jag körkortet!

SovGott!

Östervåla

Sitter i Östervåla och ska snart hem till Börje igen. Det är sjukt varmt och solen lyser på klarblå himmel.
Bilen är redan fullpackad och vi får se om vi kan handla nå mer. Och vi som inte ens varit på Ikea. Haha..

Igår spelade vi paketleken och jag vann till slut ljuslyktorna som alla ville ha. Men så snäll som jag är (haha), så gav bort dom till Tompa och Marie. Marie kämpade verkligen om att få olika ljuslyktor men fick ingen så jag gav bort dom. Vi har ju ändå ingen plats i bilen. HAHA
Idag har vi inte gjort allt för mkt. Varit bort till Camilla och Mogges butik och shoppat lite. Så nu, är bilen full. Blir kul att se hur vi tar oss hem till Norrland igen. 
Veckan har gått fort och vi har inte gjort allt för mycket, men vi har ju semester. Spelat mkt spel och solat en hel del och jag har faktiskt provat på att ligga på spikmatta. Inte allt för skönt men jag tror att det hjälper. Sen så kan jag även berätta att jag var ute och sprang i torsdags. 18 x 300m och fick värsta jävla skavsåren. Inte på fötterna utan i ljumskarna, så jag har gått i Daniels kallingar några dagar. Nu börjar det tackock lov bli bättre!

Nä, jag har inte tid att sitta här. Dags att gå och se hur vi ligger till i Sequence(?)

Ha en bra kväll!

Vuxen på riktigt.

Nu är jag faktiskt vuxen på riktigt. För idag..

TOG JAG KÖRKORTET!!!!!

Hade teoriprov kl. 8.30. Jävligt nervös men jag klarade det. Otroligt skönt. Trodde inte att jag skulle göra det men fasen vad underbart det var. 14.30 var det dags för uppvärmning inför uppkörningen med Patrik. Gick ganska bra. Men det är speciellt att köra disel. Uppkörningen startade 15,30 och den började med en säkerhetskontroll. Behövde bara göra belysningen och det gick bra! Sen var det bara att köra. Fick köra mot Sjukhuset, vika av mot Maxi och parkera där på valfri plats. Gick rätt okej! Sen bar det av över Kolbäcksbron och mot Flyget. Men istället för att köra till flyget svängde jag av mot Teg. På Teg fick jag köra lite blan villakvarteren och sedan backa runt ett gatuhörn. Gick inte så bra och han såg på mina miner så jag fick göra om den och då gick det ganska bra. Efter det så fick jag köra tillbaka till Vägverket och där fick jag min dom.
"Jag ska se om jag kan ge dig en försenad present.  Jag kryssar i den här gröna rutan och det betyder att du är godkänd!"


Ungefär såhär glad var jag!


Ville bara skrika av lycka att jag faktiskt klarat körkortet! Gud vilken lättnad!
Så ikväll har jag varit ute och kör ENSAM. Först runt i Obbola och ikväll åkte jag till Håknäs och hämtade Daniel.

Nu måste jag packa. För imorrn vid 08.00 bär det av mot Uppsala och förmodligen med mig bakom ratten.
Ta det lugnt på vägarna och ha en skön vecka.
För jag kommer nog inte blogga nått.

Vi hörs.

Teori.

Snart är det inte länge kvar tills det börjar. Var på körskolan idag och gjorde lite teori. För sista gången förhoppningsvis!
Har även varit till Bobacken och hälsat på Annelie och Joel. Riktigt trevligt. Dom är otroligt trevliga :)
Nu ska jag lägga mig framför tvn och se klart Amazing Race. Efter det blir det fotbad och läsa igenom lite teori.



Ha en bra kväll!

?

Händer det något roligt idag måntro?
Isf får ni gärna säga till så är jag på! :)

Min sista dag under mamma och pappas vingar.



Idag är min sista dag som 17 åring. Och vad har jag gjort med denna dag då?

-Lilla uppkörningen
-Bakat bullar. (3 olika sorter)
-Körkortsteori
-Städat
-Limmat in alla tidningsutklipp så dom sitter i en pärm

Ja, Jag har hunnit med ganska mycket. Kanske inte så roliga saker men viktiga. Så ikväll kan jag bara ta det lugnt och invänta morgondagen. Jag tror att det kommer bli skoj imorrn. Vet inte hur många som kommer men det blir nog bra.
Lilla uppkörningen gick ganska bra. Var sjukt nervös innan. Skulle köra med en som jag aldrig kört med och när han berätta att han bara har hört beröm om mig så blev det ännu värre. Det började skit kasst men blev ganska okej senare. Blev godkänd iallafall. Han tyckte att jag var en 9 av 10 som bilförare. Det är ganska bra tycker jag. Så nu är det bara att invänta datumet. Jag både längtar och inte. Tror inte jag kommer sova så mycket natten före. Men konstig som jag är så brukar jag sova skönast när jag har nått speciellt dagen efter.

Tänkte lägga in lite bilder på min nya frisyr också. Det går ju tydligen nu igen.

 
Såhär ser jag ut nuförtiden..

Nä, om man skulle ta och göra lite till teori så för man väl se om mamma och pappa vill att jag ska göra nått nu sista dagen under deras vingar.
Kommer förmodligen alltid vara där men jag blir faktiskt myndig :D

Ha en bra men regnig kväll.

Cruising.

Sitter och lyssnar på våran cruising musik. Och fasen vad taggad jag blir på helg! Vill  ha helh nu och vara ute och åka. Men jag tror tyvärr inte att de blir nå sånt i helgen.

http://www.youtube.com/watch?v=8zXfeWyQcVQ

Fyller iallafall år på fredag och då blir de säkert nå skoj. Jens och Frida ska ta ut mig på krogen så vi får se vad det blir. Haha..
Nu måset jag ta tag i teorin igen. Inte länge kvar till provet
.

Håll Tummarna.

2 Dagar..

Ha en bra dag!

Det går inte.

Det går tydligen inte att lägga upp bilder nu och jag som har flera på min nya frisyr :)
Det får bli en annan gång då.

Nu ska jag plugga teori.

God Natt.

Min dag.

Körningen gick ganska bra idag. Förutom att jag råkade köra in i en annans bil sidospegel. Haha.. Men den bjöd jag på. Det gick faktiskt otroligt bra att fickparker. Trodde inte alls att det skulle vara så lätt. Men det gick hur bra som helst. Vi var även förbi på Vägverket så jag vet vart jag ska när jag ska göra teoriprov och uppkörningen. Börjar känna mig nervös redan nu. Och faan vad jag ska plugga i veckan. Jag ska verkligen klara det!


Snart.. Snart!

Håret blev också väldigt bra. Nu är alla permanentlockar borta. Äntligen! Så jag är ganska korthårig men det är snyggt iaf. Och det är ju huvudsaken.

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Varit och tränat och legat och kollat på tv. Orkar inte göra så himla mycket nu när det är så himla tråkigt väder. Pissväder!

Nä, dags för sängen och teoriboken.

4 dagar..

Håll tummarna.
God Natt.

Stress.

Nu ska jag snart till körskolan och göra lite teori. Sedan köra en liten sväng. Haha.. fickparkera och sånt kul! Efter det ska jag koppla in en diskmaskin åt dom. Blir råbra.
Och sist av allt så ska jag klippa mig. JAAAAA!!! :)
Tillbaka till mit vanliga hår igen. Undrar hur jag ska klippa mig? Det brukar lösa sig. Rebban kan det där.

Taggar även för Affron ikväll.. Eller hur Ida? ;)

Ha en bra dag!

Jaaaa!!!!!!!!


Nu är det äntligen SOMMARLOV!!!! :D

Halkbana.



Dagen har gått fort igen, som vanligt. Vakna i natt av allt åskande som skedde utanför fönstret. Vet inte om det blixtra men gud vad det levde om. Tror inte att Daniel vakna av det.
Sen ringde klockan 05.51 så då var det bara att kliva upp för  idag fick jag inte vara sen! Halkbanan och tiden jag skulle vara på körskolan vad 06.45. Jag hann och var till och med först dit.
På vägen till halkbanan skulle vi träna på omkörning så vi, 7 elever och 2 lärare trängde ihop oss i 2 bilar. Jag fick börja köra ena och det kändes relativt bra. (Det är som sagt inte så svårt att köra om en bil som kör typ 70 påen 90 väg.) På halkbanan gick det rätt bra. Så underbart att få sitta i en bil, bakom ratten själv och köra. Gud vad jag längtar! Det började lugnt, var inte så himla svårt och gick ganska bra för den röda bilen nr. 2. (som självklart var jag..haha) Men sen när vi bytte bana.. Jag vet inte vad som slog fel?! Jag klarade det strålande på första försöket i 65km/h.

 
Tror jag var den ända i min grupp som gjorde det och sen gick det bara utför. Jag klarade inget! I och för sig så kopplade vi bort ABS systemet men jag klarade inte ens uppgiften i 30km/h. Vet inte alls vad som slog fel. Och irriterad nanting blev jag. Satt och skrek i bilen. Haha..
Jag har till och med voltat med en bil idag. Ganska coolt ;)
Men nu är det i allafall gjort och jag klarade det så nu är det verkligen bara att invänta rätt datum. Lill uppkörningen nästa vecka iaf!!

Efter halkbanan kom jag hem och åt middag och for senare och träna. På schemat stod det 15x400m. Och jag tycker att det är den absolut jobbigaste. Men jag klarade mig igenom den och det är så otroligt skönt att ha gjort det. Jag klarade det och jag är så fruktansvärt stolt! Så nu ska jag gå och lägga mig. Haha..


9 dagar..


Sov Gott.
Snart semester!

RSS 2.0