Lördag.

Bild från i lördags. Tyvärr blev de där de vinnande laget p.g.a att Hanna sköt ner kungen alldeles för tidigt och att jag missade kungen en gång. Tråkigt. Haha..

Tack för helgen brudar!  :)
Nu taggar vi för balen!

Ha en bra kväll


Helgen



Nu är jag hemma igen. Helgen har varit helt fullpackad och rolig. Fredag grillning hos Plupp, Lördag tacos med brudarna hos Beckky och söndag besök i Malå.

Nu ut i solen. Kommer mer sen!



Grillning



Nu blir det stan och grillning hos Plupp. Kommer bli trevligt!
Hoppas bara att vädret ger med sig lite.

Teo och min redovisning idag var kung. Haha
Vi sa att de skulle ta 30 minuter men 1 timme
senare var vi klar. Vi kunde bara inte sluta
snacka!


Ha en bra kväll.


Regn.



Gud så tråkigt med regn! Det är brännbollsyran här i stan och de regnar ut. Stackarna som ska vara med och spela. Själv vet jag inte vad vi ska göra ikväll. Ska till Plupp och grilla och sen vet jag inte vad som bjuds på :) Blir nog kanon.

Nu ska ja färga håret.

Tjing,


Lite problem.



Nu blir det sängen. Har börjat packa lite smått här hos Daniel. Det går ju så fruktansvärt fort och det är så mycket nu framöver så de kan vara bra att börja lite grann. Man kan ju packa ner det man inte anväder = Ganska mycket.
Har även blivit lite problem med chafför på balen. Erik jobbar, Annelie kunde inte och Micke skulle på bio. Daniel ska skjutsa en kompis i PVn så nu ska jag försöka få någon av Daniels bröder att skjutsa mig och Sara. Blir väl så att vi får köra själv ;) Det löser sig säkert!

Nu blir de nattinatti.

Sov Gott.


Min dom.



Jag glömde ju berätta att läkarn ringt till mig idag. Han sa att proverna inte visa så  mycket. Jag har inte reumatism, eller ja, 2 prover var "för mycket" men det var inte tillräckligt för reumatism. Man kan tydligen få så om man hade en inflammation eller nått. Hörde inte riktigt, men reumatismläkarna hade sagt att det inte var nått i allafall. Med cystan så hade han pratat med flera andra läkare och dom hade kommit fram till att den kommer inte försvinna av sig själv för att de är för mycket ärrvävnad. Hade det bara varit vätska så hade den kunnat torka ut men de kommer inte min göra så jag är uppsatt på operation. Det fick jag välja om jag ville eller inte, så jag sa att jag vill inget annat. Jag vill ju bara få bort skiten nu! Så då får vi väl se när jag blir ditkallad. Hörde att Sussi hade fått komma 3 dagar senare och en annan hade dom ringt in dagen efter. Bara dom inte ringer på torsdag så!! :)

Ha en bra kväll.


Palt.



Åhh. Då har man fått i sig middag också. Palt! Gud se gott!! :) Har även varit över till Monica på Take Care och fixat mina ögonbryn. Så nu är dom fina igen! Tack Monica.

Nu ska jag åka iväg till Daniel tror jag. Men innan det blir det en kopp kaffe!

Ha en bra kväll.


Sovmorgon och träningsvärk.


Det blåser sjukt mycket idag!!

Sovmorgon idag och det var riktigt skönt! Hade dock kunnat sova längre men man ska inte sova bort dagen! Direkt när jag vakna gick jag ut på en morgonpromenad.. (Programmet jag går efter) och sen blev de frukost med mamma, som är hemma och är sjuk. Inte skoj alls!
Nu sitter jag bara här med en oerhörd träningsverk i typ hela kroppen. Men mest i baksida ben och ryggen. Tog bra de jag körde igår på gymmet, sen så kan ju innebandyn haft sin lilla tillgång till de med. Länge sedan jag sprang så mycket!! Saknar innebandyn!!

Nu ska jag göra nått.. Vet inte vad. Kanske fara på gymmet :)

Ha en bra dag.



Som jag sa..



Jamen då blev de som jag trodde. 90min med innebandy och jag var med på allt. Nja, inte riktigt allt.. Inte en staffet som Sara sa att jag inte fick vara med på men annars så :) Gud vad det är roligt! Fick värsta kicken av att stå där på plan och hålla i min kära innebandyklubba :)
Får se hur mitt knä mår imorrn, men det är en annan femma!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Gangstrar på TV. Är ledig imorrn så det blir sovmorgon!

Sov Gott.



Sista provet.



Precis kommit hem från ett någorlunda långt träningspass. Blev 1h och 20min. Men nu är det gjort! Otroligt skönt. Är dessutom så jädra less på att vänta med svar från läkarn om knä så jag ska iväg och spela lite innebandy ikväll. Måste ju få testa hur de känns! Och känner jag mig rätt ( som jag tror jag gör ) så kommer jag träna hela träningen.. Går nog av om det absolut inte går!!

Idag var jag på skolan och gjorde de sista provet. Det sista provet för alltid! Kanske.. Men det sista på gymnasiet iallfall. Och gud så skönt. Nu laddar jag inför nästkommande torsdag då det är balen med Sara. Kommer bli kanon!! :)

Jag har även hunnit jobba lite på brännan idag och ja, de syns lite granna.

Jag har hunnit gå igenom  min garderob också. Hittade en gammal favorit. Bara jag kunde komma i dom så skulle det vara bra. Men nu har jag ett mål. Och jag ska klara det!!


Vad tycks om mina byxor? :)

Nu ska jag gå och se hur de går för mamma med maten. Hörde att de skulle bli lasagne till middag. MUMS!

Ha en bra kväll.


Ont.



Har så förbannat ont i huvudet. Blir nog att gå till sängen nu men jag får inte somna!! Måste plugga för jag har prov imorrn i NK. Ett sjukt tråkigt ämne men det är de sista som ska göras innan studenten! :)


Sov Gott.


Inget som är bra.



Åhh.. Vilket dåligt väder det är idag. Tror att jag till och  med ska ta bilen till skolan eftersom jag blivir så bekväm av mig. Det regnar ju trots allt. Slutar halv 2 idag men vi har nå jävla ghanamöte kl. 16 så jag blir bah less. Vem orkar vara kvar? Aja, måste väl dit antar jag. Måste plugga ikväll också. Har prov i NK imorrn. Sista!! Wiiie! :)

Nu ska jag börja klä mig, måste åka på typ 40 min.

                                                                                                  De kanske börjar lösa sig.

Ha en bra dag.



!?!



ÅHHHH!! Fan vad jag blir less alltså! Varför blev de sådär då?!






Ny byrå.



Nu tror jag det är köpstopp hos mig. Ska jag ha råd att flytta hemifrån så kan jag inte handla mer! Idag blev det en ny byrå. Råcool så jag köpte den men nu måste jag sluta titta på möbler!

 

Där är den. Våran nya byrå! :)


Kina-buffé.




Är så otroligt mätt nu. Jag, Daniel och Micke har precis varit på Great Eastern och ätit kina-buffé. Efter det blev det mjukglass så ja, jag är så otroligt mätt just nu!! Men gott var det. Tack älskling :)

Sverige vann även bronset idag i hockey-VM. Skoj för dom! Men det hade varit roligare om dom mött Ryssland i finalen.
Nu sitter jag och ser på Top Model och skrattar åt dom som gör bort sig i reklamvideon.
Imorrn får jag vara ledig om jag vill så jag tänkte se vilket väder det blir så får det bestämma om jag ska på skolan eller om jag stannar hemma. Dags att börja packa flyttkartongerna kanske?

Ha en bra kväll.


Party.



Då kör vi igång då.

SKÅL!!!


:)

Susanna Norman.



Sussi har precis åkt hem men vi har haft en riktigt mysig kväll. Vi har spelat lite wii, fikat, sett på Anna Anka söker assistent och så har vi druckit Vira Blåtira. Nostalgi!! Otrolitg kul att vara med den bruden alltså :) Nu ska jag nog lägga mig framför tvn ett tag innan jag somnar.

Ha en bra kväll!


Men ååh.


Så när man äntligen är ledig så passar solen på att inte skina. Vad är det för ett skämt? Hann  iallafall sitta ute en timme och har nog lyckats få lite färg iallafall. Hoppas då det! Nu tror jag att jag ska göra mig lite lunch och sen får jag väl gå ut på en promenad då. Kan ju inte sitta inne. Det är ju varmt ute!

Ha en bra dag!


Sool



Har precis kommit hem från gymmet.
Nu blir de frukost och sen ska jag lägga mig i solen och pressa!

Ha en bra dag!


Lillan.



ikväll har vi varit och hälsat på denna godingen i Bygde. Väldigt söt och go liten tjej. Hon somna i min famn till och med och pruttade otroligt mycket. Men det var mysigt att träffa dom. Hon föddes i söndags så hon är inte allt för stor. Grattis Eva och Danne!

Bilder från dagarna i Sundsvall kommer senare. Har inte lyckats lägga in dom än.

Imorrn är jag ledig och jag ska soooola!! Ska försöka hinna gymma också :D

Sov Gott.

Hemma igen.



Länge sedan jag skrev nu men nu är jag hemma igen efter 3 dagar i Sundsvall med min kära klass. Det har bjudits på allt från Paintball till beachvolley och Hjalle och Hevy till Du får inte stopp kötbullar i näsan Markus. En helt sjuk resa som har varit så jädra skoj!

Bilder kommer imorrn.
Är så sjukt trött så jag ska till sängen nu.

Sov Gott.

SOOOL!!



DET ÄR SOOOL!! :) :)


Har gjort jätte mycket nu när jag har varit ledig :) Målat en byrå lila, knopparna och fötterna silver och målat en köksmöbel vit. Har tyvärr inte tagit några bilder men det kommer. Just de, jag har målat en ljuslykta lila också .
Idag har jag hunnit sola också.. WIIIE!!



Imorrn är det dop och ska bli så kul att träffa kusinerna från Stockholm igen :)


Nu ska jag gå och göra mat!

Ha en undebar kväll.


Onsdag.



Ovärd dag! Fick hål i typ 3 timmar och så. Var även förbi Onninen och lämna ett CV.
Skulle varit på Ghanamiddag och sådant idag men de gick inte :/ Sjukis..!

Nu ska jag se match, äta glass och dricka kaffe!

Sov Gott.



Sverige!



Nu är det hockey, Sverige - Frankrike och jag vet att Daniel ska bjuda på fika :)
Vet inte riktigt vad jag ska få men jag hör att han vispar grädde och jag ska få te så det blir kanske mina muffins. Blir mumsigt :)

Heja Sverige!



Duktigt.


Blev ingen skola idag. orkade inte åka in för en lektion så jag har varit duktig och tränat och bakat idag. Blev först en promenad (med stavar) i en halvtimme, sedan lunch och sen iväg på gymmet. Tränade kanske en timme eller så. När jag kom hem till Daniel satte jag igång med att baka bröd och muffins. Jag hann även diska mellan varvetn. Muffinserna är klar och nu ska bara brödet in i ugnen. Själv ska jag försöka hinna duscha. Haha..



Daniel kommer väl hem vid halv 6 eller nått och ska försöka ha klart middagen till då. Blir pasta med skinksås.. Ska pröva något nytt..

Dags att slutgöra baket.

Ha en bra dag!


Måndag.


Bild från sjukhuset i fredags. Mitt vatten och mitt tidsfördriv.


Slutade tidigt idag efter att ha gjort säkert vatten provet. Gick väl sådär. Var inte direkt lätt fast man fick ha boken. Var hemma vid 13.20 så jag tog grejerna som vi rensat ut innan de mesta skickades iväg till återvinningen. Men lite sparade vi som jag gick upp med till mitt gamla dagis. Dom blev riktigt glad så det är kul! :)

Efter det tog jag mig en promenad. Jag och mamma går efter ett program så idag var det 35 minuter intervall. Skönt!
Ikväll blir det gym och simning.

Ha en bra kväll!


Helgen.

Precis kommit hem från Daniels pappa och sitter vid tvn och ser Top model.
Igår blev det städa och sånt hemma hos mamma och pappa och vi premiäråt på altanen! Riktigt mysigt och nu är det snart sommar på riktigt!! På kvällen blev det att fara ut och åka lite mustang. Eller åka, jag körde och det är riktigt roligt. Musik och gamla bilar är sommar! Fick bränna lite gummi på bangården också så det var nice :) Tror att killarna som var där blev lite impade!

Vi köpte även lite mer möbler igår och denna gång blev det 2 sängbord i teak. Tror inte att vi kommer ha dom som sängbord men dom var väldigt söta iallafall :)



Nu ska jag koka en kopp te, har så ont i halsen och sen ska jag bädda ner mig i soffan.

Ha en bra kväll!


Röntgen.

Haha.. Nej Amanda, det blev inte svart. Svart är så himla svårt att färga bort. Jag vet ju att jag snart kommer vilja vara rödhårig igen ;p Det blev brund, inte som vi hade tänkt oss, syns knappt att jag har färgat de. Det är lite brunare men det lyser igenom rött. Så jag ska snart färga det igen! :)

Idag så var jag till skolan, vände och åkte till sjukhuset. Där fick jag sitta och vänta i över en timme på att få komma in på röntgen. Men jag visste om det. Skulle röntga mig kl. 10.30 men skulle va där 9.30 för att dricka vatten. Jag var redan när jag kom till sjukhuset och efter 1 liter vatten till kan ni ju tänka er hur de kändes. Jag trodde att jag skulle spricka!! När jag sedan kom in på rummet fick jag lägga mig på britsen och hon satte in en nål i min arm. Skulle tydligen få kontrast insprutat och de fick jag. Först spruta hon in koksaltlösning så hela armen blev kall. Sen prova dom att ta några bilder, kom ut igen, spruta in första dosen kontrast och sedan skulle jag ligga i ca 10 minuter. Efter 10 minuter kom hon in till mig igen och gav mig andra dosen kontrast och då var de nära att jag skulle kissa på mig. Var så sjukt jäkla kissnödig och de gjorde nästan ont. När röntgen äntligen började så var den klar på kanske 2 minuter. Haha.. Väldigt roligt med så lång förberedelse.

Har nog aldrig känt sådan lättnad när jag fick kissa igen!!

Nu blir de gymmet!

Ha en bra dag!

Försäljare



Just de, ingen som vill köpa nått ? Haha..
Blir gärna av med det ;P

Kortis.



Suttit på SF hela dagen och lyssnart. Dock så fick vi mat på Droskan så man ska inte klaga. Blev även tacos till middag så nu är man proppis :)

Tror att vi ska iväg och träna och sen ska jag färga håret är de tänkt.. A new change !! :)


Vi hörs senare!'



Onsdag.

Nu har jag nyss kommit hem från Storsjö efter ett långt träningspass. Började med 60min på crosstrainer till Biggest Loser och sprang även lite. Efter det 30 längder i bassängen. Var otroligt skönt med belöningen, BASTU!
Så nu sitter jag vid datorn, efter att ha sett på Fuskbyggarna, som förövrigt var från Umeå.
Alltid lika roligt när man ser att ja, dom är också i Holmsund. På något vänster så har typ alla någon gång i sitt liv varit i Holmsund, så även denna gång.

Underbara Holmsund!

Just de, jag och Daniel var och köpte 2 fotöljer och 2 string blommbänkar idag och fick med en stringhylla på köpet. Ganska värt och ganska coola saker :) Me like!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova tror jag.  Imorgon väntar en heldag på SF med facket. Jippi!

Sov Gott.

Tandläkarn.

Har precis varit hos farmor och farfar. Blev att plantera om alla hennes blommor plus att jag dammsög hela lägenheten. Så nu vet jag inte om jag ids fara och träna ikväll. Haha.. jo, de ska jag.

Idag var de prov i Kristendom, tror att det gick ganska bra. Svara då på allt. Efter det blev det tandläkarn. Ska ta bort visdomstanden i juni, när det är gratis för mig. Det tyckte tandläkarn var viktigt. Roligt att han ville göra det innan jag fyller år. Blir bra, och billigt! :)



Nu ska jag nog gå och se vad jag ska göra för middag. Ska på gymmet och sedan simma ikväll!

Ha en bra kväll ! :)

Tisdag.



Sitter på skolan nu och har egentligen Nk. Men vi är klar så vi gör inte allt för mycket. Ska ta tag i lite andra uppgifter och göra dom klar. Ska till tandläkarn imorrn med min visdomstand och på fredag ska jag röntga alla grejer vid njurarna typ. Så jag blir borta dom lektioner som vi ska ha i datasalan.

Dessutom så har jag fått ont i halsen. Inte bra, inte bra. Men jag hoppas att det går över snart!
Ringde Bravida idag också. Skulle höra av mig i eftermiddag igen, så får vi väl se.

Dags att va duktig!

Ha en bra dag!


Söndag.


Känsla när man sjunger eller?

Ska man ta tag och plugga kristendom då kanske? Bläää. Det är så himla tråkigt.

Idag har vi varit och gymmat, handlat en bokhylla och käkat middag hemma hos mig. Grillat :)
Nu blir de nog att lägga näsan i kristendomspapperna om man ska kunna nått till provet som är på onsdag. Och av någon anledning så ska jag börja 8.20 istället för kl. 12 så de blir väl en tidig kväll ikväll kan jag tänka mig.

Nä, dags för boken!

Sov Gott.



Lite bilder från valborg.







Tack för en rolig kväll mina vänner!!:)

Lördag.


Det har varit mycket i helgen med valborg och sånt. Men våldigt trevlig kväll igår. Den siste tappra, Erik, åkte vid 5 i morse så är lite trött idag. Tror jag ska krypa i säng snart.
Imorrn ska jag försöka lägga in lite bilder från gårdagen så ni får se.
Idag så har vi inte gjort allt för mycket. Blev pizza till middag. Vem orkar göra middag dagen efter? Så vi åt hemma hos mamma och pappa. Efter middagen åkte vi till Håknäs och grattade Daniels pappa som fyller år imorrn egentligen. Men vi var där idag :)

Men nu ska jag se klart programmet om fängelse.

Sov Gott.


RSS 2.0