trött



Så trött.. Så sjukt trött. Det är inte bra att basta.
Idag skola, gym, simning och bastu.

Nu: SOVA!


Men vad nu då?







Första gången på Krogen Krogen och det blir förverkligat..


.




Skolan och Nk. Lång dag kvar!

Tjing!


Lite snabbt bara.

Varit hos farmor idag och hjälpt henne städa. När Daniel for sa hon att jag ändå inte hade något att göra så vi tog inte bara 1 rum utan 3 rum. Hon är för söt! Efter det blev de gym. Var även och hämtade våran beställning från Ellos. Fan vilka kläder alltså!! :)


Min nya jacka..

På kvällen har jag bara pluggat. Hoppas att jag klara provet imorgon.

Och Elvis har inte kommit hem. Han har varit ute sedan igår natt. Kom hem nu min lilla älskling!!


Nu sängen. Sov Gott!

:)



En bild på Becky och mig från i Lördags :)

Träning

Då har man nyss kommit hem från Storsjö och all träning. Började med att gymma. Körde crosstrainern i 30 minuter och sen blev de lite mage. När Daniel var klar med sin instruktion så gick vi till badet och simmade. Det blev 40 längder för mig idag med. Gud så skönt det är och jag tror att kusin Klara är ganska stolt över mig nu när jag börjat simma igen! :)



Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite. Sen blir det att sova, är sjukt trött fast jag varit ledig idag. Är ledig imorgon också så jag får väl sova ut då med.

Sov Gott.

Måndag = Ledig dag.

God morgon! God morgon!

Är ledig idag, gud så himla skönt! Men jag måste plugga. Har prov i Nk på onsdag. De är ett prov som dom andra gjorde när vi var i Ghana. Men nog ska de gå bra allt!
Jag vet inte riktigt vad dagen bjuder på men något blir de säkert. Ikväll blir det iallfall gymmet och sen simma. Det är det ända inbokade! :)

Nu ska jag höra med Daniel om vad vi ska hitta på.

Ha en bra dag!

Igår.



En bild från igår.. Tyvärr så ville Becky inte vara me på nästan någon bild. :(


Lördag.


Gårdagen var väldigt roligt!

På dagen blev det gym och sedan gratta Moa som fyllde 18.
På kvällen begav jag mig mot stan och Isa, Becky och Sussi. En filmkväll som slutade med utgång. Väldigt roligt! Synd bara att de var på Krogenkroggen bara. haha.. Träffade även mina Ghanabrudar där så de va skoj! Vid 1 kom Daniel och hämtade mig i Eriks Mustang och i den var Daniel, Erik, Annelie och Joel. (Sommarkänslor) Och jag fick äntligen åka mustang igen!!!
När vi släppt av Annelie och Joel så åkte vi en sväng och blev ganska snabbt stoppad av polisen. Det gick bara liiite för fort.. HAHA!! Men vi klarade oss, tack och lov och efter det åkte vi hem ganska fort.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska försöka få tag i bilderna från gårdagen! :)

Ha en bra dag!


Fredagsmys



Mycket att göra om man är på gymmet kl. 19 på en fredagskväll. Nä, jag tror inte det, men det var jag iaf. Nästan helt ensam. 3 andra tappra själar gjorde mig sällskap! :)

Nu blir de dusch och sen sängen kanske. Imorrn blir de mys me brudarna :)

God Natt.


Nationella



Suttit och skrivit nationella i Svenska B i ungefär 4 timmar idag.  Åkte sedan till sjukhuset för att lämna prover och efter det blev det stan med mamma. Vi handla huuuur mycket som helst! Nu är de färdighandlat.. För ett tag :)

Orkar knappt skriva nått. Blir tidig kväll ikväll.

Kom hem nu Daniel!

Sov Gott!


Människor.

Fy fasen vad det är synd om vissa människor. Satt en tjej mitt emot mig på bussen idag i kanske 12års åldern och var 4e minut tog hon upp telefonen och tittade till frisyren. Förövrigt så hade hon på sig ridkläder så hon skulle iväg att rida.. Gaah!! Blir tokig på sånna människor.

Sen satt de en tjej bakom mig som pratade med sin pappa. Henne var de synd om på riktigt. Jag hörde bara "Men varför ska du alltid vara borta?" "Kan du inte tacka nej?". Och hon var kanske 10. Det är riktigt tragiskt!

Annars så är de bra :D Daniel är i Uppsala och imorrn ska han söka jobb. Själv så har jag inte fått något bekräftat än om nå jobb men jag har då skickat in 5 anökningar och mer blir det! Så något kommer de bli iallfall.



Nu ska jag gå och äta blåbärspaj och dricka kaffe!

Ha en bra kväll!

Möte




Nu blir det möte om kommande säsong. Ska bli intressant att höra vad dom har att säga..
Får se hur det blir sen.

Ha en bra kväll!



Hockeypuck

Idag var jag till farbror dokortn. Fick dock inte veta så himla mycket. Men en sak sa han och det var att min kära cysta är ungefär 8x5x3 cm  stor. Så jag har i princip en hockeypuck i mitt knä. Wiie.. Jätte kul. Sen sa han även några andra tråkigt saker. Kommer kanske bli operation, men först skulle han ha möte med några andra som ska få gå igenom plåtarna.



Jag hämtade även min efterlängtade studentmössa idag! Och inte fick jag vara den första som pröva den heller. Mamma tog kartongen, öppnade den och satte mössan på huvudet;P hahah..
När jag kom hem åkte jag direkt till gymmet.

Så nu ska jag lägga mig framför tvn :)

Ha en bra kväll.

God natt



Efter 30 min på crosstrainer, benstryka och 1000m i bassängen ska jag äntligen sova.

Så.. God Natt!






Snart klar!! :)



Idag så har vi äntligen gjort bort avloppsprovet som vi missade när vi var i Ghana. Äntligen en till grej som är borta från listan! Jag har även hunnit skriva 7 sidor i projektarbetet. Nu väntar jag nästan bara på Teos del :) Sen ska jag lägga in lite bilder och sen skicka in! JIPPI!!

Var och tittade på ghanaredovisningen i aulan idag också. Gud så duktig dom var! Är så stolt över er. Det var jätte bra :)

Ikväll ska jag, eller ja, om typ en halvtimme ska jag till gymmet och sen ska jag simma. Imorrn tänkte jag ta ledig från min enda lektion och sen ska jag till doktorn.

Ha en bra kväll! :)



Möte



Idag blev det att fara på Nolia och loppisen där. Sjukt mycket folk men några fynd gjorde vi. Bland annat några lampfötter och några burkar. Efter det blev det handling på Maxi och sedan hemmåt.
När vi kom hem bytte vi om och åkte direkt till gymmet. Där blev det cross-trainern i 40 minuter. Riktigt jobbigt var det! Fy fasiken. Men nu ska kondisen upp!! Haha..
Middag blev det hemma hos mamma och pappa. Tacos bjöd det på. Riktigt gott.

Vid 17 var det möte med laget om nästa säsong. Då får vi se hur det blir. Jag vill spela men vi får se vart.. Ska iallfall på möte på onsdag och få höra Holmsund Citys mål och sånt. :)

Nu blir det pluggning och sedan gó mackor som mamma köpt på Nisses.

Ha en bra kväll!

God Morgon.


En bild som Daniel tagit

Klockan är inte ens 9 och jag är redan vaken.. På en söndag! Vaknade vid kvart över 8 och var jätte pigg. Gud så skönt! Och solen skiner idag. Blir nog en bra dag.
Vi ska försöka oss på loppisen på Nolia idag. Sen blir det nog en sväng på gymmet och framför allt måste jag plugga. Har avloppsprov imorrn. Haha..  Låter skoj va?

Igår kväll var vi på middag hos Daniels pappa i Håknäs. Trevligt, trevligt. Med god mat! :) När vi sedan åkte hem så vinglade bilen framför ganska mycket så vi fick ringa polisen och åka efter han och så. Vet aldrig hur de sluta för han svängde av i en liten,liten by och försvann. Haha

Nu ska jag gå och göra lite frukost tror jag. Sen blir det att läsa i boken lite.

Ha en bra dag!

SM



Mysig kväll igår när vi ghanatjejer badade. Satt 2 timmar i det varma vattnet men när vi besluta oss om att gå upp så frös vi. Haha.. Det brukar man inte göra men det blev bara + 35 så då gick vi upp. Efter det for dom till stan. Men det var kul ändå! :)

Nu sitter jag och ser på innebandy SM finalerna. Tyvärr så förlorade IKSU mot Rönnby efter straffar. Men Grattis Rebban! :) Hade ändå hellre sett IKSU vinna. Dom tog upp ett underläge på 1-5 och gick upp till 6-6. Otroligt!

Nu börjar snart herrarnas final. Jag måste också plugga!

Ha en bra dag!


Redovisning




Sitter på skolan och har precis haft redovisning om energigaser.
Jag och Teo var kung! Haha..
Hörde att vi även skulle få veta resultatet från igår.
Nice!




Projektarbete




Ser på lyxfällan och gör projektarbete. Går frammåt iallfall. Har skrivit 3 sidor nu så det känns positivt. Jag har dessutom fått Jimmy att ta mina "tal" i aulan på måndag så jag hinner göra provet. Tack Jimmy!!!

Idag så var det dags för skolmästerskapen i VVS. Först ett teoriprov som jag fick 25 av 26 poäng. Bästa resultat i klassen så det kändes bra. Sen var de dags för det praktiska provet. Vi skulle kallbocka, hårdlöda, varmbocka och mjuklöda. Så jag började på topp efter provet och slutade i botten. Haha.. Men jag hann klart i tid och det blev någorlunda. Jag är trots allt nöjd ändå!

Nu ska jag fortsätta skriva och sen blir det sängen.
God Natt.


Punka..



Så trött i kroppen!

En heldag i skolan + köat i 2 timmar för balbiljetten. Men nu ligger den här hemma hos mig så jag är rätt nöjd! Då är man 500 kr fattigare då. Men nu j*vlar Sara!! :)
Ikväll så  skulle jag upp till stan och skriva på talet vi ska ha i aulan om Ghana  men när jag kommer till stan så säger Frida att tiden är ändrad så jag kunde inte fara då. Orkade inte stanna i stan en timme så jag åkte hem. När jag kom till Sandviksplan så hörde jag ett konstigt ljud, parkerade och gick ut och ja, jag hade fått punka. JIPPI! Men pappa kom och hjälpte mig byta däck. Var tydligen påväg tidigare så..
Efter det for jag på gymmet och efter de simmade jag. Satte mig i bastun när jag simmat 30 längder. Fan va duktig jag var idag!

Just det.. Hade även mitt svenska nationella tal idag. Gick väl sådär men gud så skönt att ha de borta nu! Är som en tegelsten lyft från hjärtat!! Bara projektarbetet kvar + några prov. Men snart så..
Mamma har precis läst igenom det jag hunnit skriva i projektet. Nu är det  bara typ 8 sidor kvar att skriva. Rolig helg!

Nu blir de sängen.

Sov Gott.


Talet.

Bild som ska va med imorrn!

Det har verkligen inte blivit mycket skrivande på sistone. Har haft lite fullt upp och varit helt döds trött. Idag iallafall så åkte jag till skolan vid halv 10. Var klar där vid halv 3 och fick ta 14.45 bussen hem. Gud så skönt!
När jag kom hem satte jag igång med att skriva talet på en gång. Gick ganska bra och jag har fått ihop någonting iallafall. Tyvärr så tror jag inte att det är 5 min men jag får försöka dra  ut på tiden. Måste ta tag i projektarbetet också. Det är ju inte alls så svårt att skriva, måste bara ta tag i det. Nu är de ju endast 8 veckor kvar i skolan!

Jag har också hunnit vara och gymma idag. Sprang kanske 4 min av 10 så de var roligt. Sen la knäet mitt av. Kanske inte lika kul men på tisdag ska jag till farbror doktorn.

Nä, kanske dags att gå och läsa igenom talet så jag kan säga det imorrn. Haha

Sov Gott!


gäsp



Jag är bara så himla trött.. Blir inte mycket skrivit här idagl. Borde göra projektarbete också men jag orkar inte. Går nog och lägger mig framför tv istället . Snart börjar innebandy på tv så..

Hejja IKSU!!


Prickar



Jag bara älskar prickar och denna duk är så fiiiin :) Hittade den på Expo och det blev ett kap!

Jag hjärta prickar!


Älskade du..



Nu har jag äntligen fått ta fram min vårjacka!!! :) :)
Tyvärr så blev det inte så bra bild men jag älskar jackan!!




Med andra ord.



Otroligt trevligt igår med jätte god mat och väldigt bra sällskap. Kan dock säga att jag vann "Trodde du ja!" och att jag och Annelie vann "Med andra ord" över Daniel och Joel. Lyckad kväll helt enkelt!
Idag sov vi till halv 11 och åkte sedan iväg till Umeåker på loppis. Folk överallt och man blir mest irriterad! Vi hittade inget så vi åkte på Jula och Daniel shoppa.
Nu är han ute och fixar cykeln och jag väntar på att han ska bli klar så vi kan cykla hem till mig. Middag där idag! :)

Ha en trevlig dag!

Lite.


Annelie och Joel bakom mig och Erik ;P

Inte så mycke aktivitet nu. Känner mig inte så himla fräsch!
Har iallafall varit och tittat på en ny lägenhet idag. Jag älskar den men de gör inte Daniel. Får se vad vi kommer fram till!
Ikväll är det middag i Bygde som gäller. Tid och de vet vi inte än. men de löser sig! Innan de ska jag hem till mamma och pappa :)

Nu, frukost!

Ha en bra dag!

Blää..




Blää.. Har ont i kroppen :(



Färsk fisk!



Idag när vi var hos farmor och farfar så kom farfar hem från Konsum och hade med sig fisk. Han hade fått dom av en som brukar pimpla och dom levde när han fick dom. Usch! Men det var helt färsk fisk. Vi fick med oss en sik som Daniel tillredde till middag. Jag sa åt honom att han fick ta det ansvaret. Haha.. Det var gott men tyvärr lite för lite mat för oss båda så vi fick kompletera med mycke sallad och mackor. Men gottigott med färsk fisk! :)

                  
Daniel idag när han fixa fisken och jag igår när jag bakade.

Ikväll tog vi fram cyklarna också. Så vi tog oss en tur hem till mig. Där såg vi lite på Biggest Loser, drack kaffe och snacka lite med mamma innan vi cykla mot Konsum. Vi började vid kvart i 8 och vi var tvungen att hinna handla innan 8 för då börjar Sveriges Värsta Bilförare, och ja, vi hann! :)
Så nu sitter jag i soffan, har sett Sveriges värsta och lyxfällan, jag har även hunnit dricka en smoothie och nu ska vi ta en av mina bakade mackor.
Sen tror jag de blir sängen! :)

Just de.. I natt när jag precis hade somna kom Daniel och sa att polisen var tillbaka till samma uppgång och i morse när vi gjorde frukost kom ambulansen, denna gång till Daniels uppgång. Haha.. Det händer mycket här!



Sov Gott.



Nya skor.



Nu har jag varit i stan och inhandlat nya innebandyskor.. Blåa nikeskor blev det. Blir kung!

Tjing!

750 m



Nu har jag precis kommit hem från Stosjö och badhuset. Blev hela 30 längder i vattnet. Redan efter 5-6 längder började de kännas i armarna men man tränar inte om det inte känns riktigt ordentligt. Och jag känner mig nöjd! Har ont i armarna nu. Haha.. De gick rätt så bra med mitt knä också. Känns att det är långt ifrån 100%.
Efter badet blev de bastu och lång dusch innan jag gick till hallen och träffade Sara. Egentligen så hade vi innebandy träning men mitt knä stoppar mig.

Nu ska jag ta en liten smakomgång. Nybakta muffins och bröd. Mums!

Sov Gott! :)

Onsdag



Idag har det inte hänt mycket! Varit på gymmat och blev så himla rastlös efter vi ätit lunch så jag gick och handla lite grejer så jag kunde baka. Så nu är jag klar med GI chokladmuffins och nå matbröd. Det luktar väldigt gott iallfall :)
Till middag blev det biffstroganoff med ris. Första gången jag gjorde de och ja, det blev väl helt okej!

Ligger för tillfället 4a på lägenheten och ska titta på den på lördag. Vi har även anmält oss på 2 andra, men jag tror inte att vi vill ha dom, om dom inte är jätte fina vill säga! Annars blir de nog inget.


Här kommer bilderna från de jag handlade igår :)
 

Ska nog åka och simma nu!:)

Ha en bra kväll!

Min dag.

Sitter hemma nu och ser på Dateing in the dark med pappa. Vilket sjukt program alltså! Ena killen är fjantig!
Jag har även fått mig lite kaffe nu också.

Idag när vi var på stan så blev de shopping iallfall. En lila/svart klänning till mig + en svart/vit prickig kjol som Daniel köpte till mig:) Bilder kommer senare.
Det blev även en ny vattenkokare och en ny elvisp. Vi har även storhandlat på Maxi! Men gudarns vad dom gör om där. Man hittar ju inget längre ;P (Vuxenpoäng till mig!!).
Just de, vi var på returmarknaden också och där köpte jag 4 böcker och en ram också. Skit cool ram. Kommer kanske en bild på den också senare. Vi hittade också en skit cool möbel, så om vi får lägenheten vi står på nu, och om vi vill ha den så kanske.. :)

Ska fortsätta att se nu.
Ha en bra kväll!

Wiiie!




Nu bär det av mot stan och förhoppningsvis så ska de inte shoppas allt för mycket. Vi ska även hinna handla idag, gå ut och gå och se vart lägenheten ligger :) Myyyyysigt!


Ha en underbar dag!



Hektisk dag.

Guuud vilken hektisk dag det har varit idag. Steg upp vid 10 och käka frukost. Vid 11 gick vi och kollade på lägenheten vi ligger 2a på just nu, men tyvärr så föll den oss inte i smaken så.. Efter det blev det att duscha och byta om och bege sig mot Håknäs och Daniels pappa. Där byttes det till sommardäck, fika i massor och mycket surr. Vid 3 åkte vi hemmåt.. Det var ju innebandy på tv. Iksu mot Endre. En match som var ganska kul att se, tack och lov att iksu vann !! Får se hur de blir den 17onde om vi åker ner. Skulle vara himlarns kul!
Aja, efter matchen och middagen så blev det gymmet, samtidigt som det visades Skellefteå - HV71 på tven. Blev cross trainer och titta på hockey :) Har nog aldrig kör så länge på den faktiskt! Tyvärr så förlorade Skellefte i sudden. Men dom vinner nästa!!

Nu på kvällen har vi sett Johan Falk och jag har käkat bär och grädde, mumma!!. Får se vad kvällen bjuder på nu. Sova säkert! Haha

(Går inte att ladda upp bilder just nu!!!)


God Natt!

Innebandy

Sitter och ser på innebandy på tvn nu. IKSU - Endre. Hejja IKSU!! Hoppas dom vinner och att Rönnby vinner sin match så de blir dom i final. Då blir det nog att åka ner och se finalen! Skulle va grymt kul att se Iksu mot Rebban som spelar i Rönnby :)



Efter matchen blir det gymmet och sen ska jag hinna se Skellefteå - HV71 också. Fullbokad kväll.
Nu börjar perioden igen!

Tjing!

Lever.

Jag lever! :) Sitter och ser på Wipeout nu och ska skriva labbrapporten så jag får skicka in den. Idag har jag och Daniel gått runt Lövöudden. En promenad som tog oss ungefär 1,5 timme. Skönt! Solen lös och det var ganska behagligt.

Nu är jag ledig i en vecka och vet inte alls vad jag ska göra. Kanske blir de innebandy imorrn när IKSU spelar mot Endre här i Umeå. Får se :)

Nä, mer kommer någon annan dag.
Nu blir det mys. Är sjukt trött!

                                                                                              Hoppas ni hade de kul igår
                                                                                               min kära Ghanagrupp! :)

Sov Gott.


Glad Påsk!




Ojojoj vad mycket som hänt dom här två dagarna. Igår efter skolan kom Fridag förbi. Vi spela lite Wii, fika och höll på somna framför TVn. Vid halv 10 åkte vi mot stan och skulle träffa resten av gruppen. På Oleary´s var de fullt så vi gick över till Pipes. Otroligt trevligt, synd bara att man körde.. Men denna underbara grupp har man alltid roligt med. Vid 1 åkte jag hem, efter att ha skjutsat hem Kicko och Rimpi!
Tack för en rolig kväll Frida :) 



I morse när jag vakna åt jag frukost och gick sedan till gymmet. Där träffade jag Daniel och jag körde extra hår och länge för att jag fuskat med maten igår. Blev helt stum i armarna och magen. Men gud så skönt det är att träna! I like it! :)
Efter gymmet gick vi hem till Daniel, gjorde lunch och åt den. Betydlig nyttigare än onsdagens mat. Skönt! Efter lunchen åkte vi ut och fixa lite påskris. Tyvärr så fattade inte jag att de va djup snö och plumsa i med båda benen upp till rumpan. Skit kul! Daniel satt i bilen och skratta och tog kort. HAHA..
Vid 4 åkte vi mot stan, åkte förbi Emil och kolla deras nya lägenhet, for på barnenshus och köpte present till Daniels lillebror, var på Boom, gick till Skokanonen, var på Jula och sen OBS. Efter det begav vi oss till stan och träffade Erik och Amanda. Vi åkte till Göteborg och käka middag. Gud så gott dom har de där! Vi åt Rostade fetaost mackor. MUMS! Sen blev de en marängswiss. (Grämer mig) och sen for vi och bowla :)
Jag kom inte sist en enda gång! Blev 3a båda. Haha..

     
Lite av mina fynd idag :)

Nu sitter jag här, har packat upp allt vi handlat och fixat påskriset. Nu kan jag somna lugn!
Imorrn blir det Malå.

Sov Gott!

RSS 2.0