Tro det eller ej!?

Provet gick inte så bra idag. Kändes inte så iaf. Nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Om jag ska idas fara till gymmet eller om jag bara ska lägga mig framför tvn och se på One Three Hill. Tror att det blir någon kombination.
Beeptestet igår gick ännu sämre än någonsin. Fick så sjukt ont i mina benhinnor att jag kunde inte springa. Fy fasiken säger jag bara!
Så nu mina vänner ska Gabriella Nygren ta tag i löpningen. Tro det eller ej men hon ska börja fara ut och springa.
Nä, jag måste gå och se ett avsnitt. Tror att det blir gymmet sen.
Har även fått höra att vi i Ghanagruppen ska ut och knacka dörr ikväll. Lyckomig!

Ha en bra dag.

Täfteå.

Har varit i Täfteå och byggt idag. Eller ja, så himla mycket har vi inte gjort. Jag fick vara besiktningskvinna och kolla att allt var på sin plats. Fisk till lunch och inparkerad när man skulle hem. Vilken underbar dag!
Ikväll är det dags för mig och Sussi att döma våran första match för säsongen. Det är i Obbola och vilka lag vet jag inte riktigt. Men de ska bli skoj! Dags att börja tjäna lite pengar. Sen så är det träning ikväll, den roliga tiden 21-22.30. WIIIIE! Vilken himlarns bra tid. Speciellt när det är match imorrn och vi ska vara utvilade och pigga. Njae, hatar den tiden.



Äntligen har jag gjort klart min nya klubba också. Lindan är bytt och jag har satt in en sån där grej så skaftet blir ovalt längst upp. Det jag hatar med nya klubbor är att lindan är så jädranrs kladdi. Man fastnar med händerna. Och tyvärr så finns inte oranga heller?! Tragiskt!

Nu ska jag lägga mig framför tvn och vänta på att mamma och pappa kommer hem.
Snart middag och sen är det bara att bege sig mot Obbola!!
Ha en trevlig kväll!!

Det går fort när man har roligt.


Dagarna går fort och det är redan måndag. Tragiskt! Men tack och lov så är jag ledig imorrn. Tack för det.
Blir nog att se på OTH och plugga. Har svenska prov på onsdag.
Idag på träningen var vi otroligt många. Vi hade 3 femmor och 1 målvakt. Helt otroligt om man jämnför med förra veckan då vi var ca. 10 st.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, plugga lite och se på tv. Sen sova och ta en helt välförtjänt sovmorgon imorrn.

Hoppas ni sover gott.

Ikväll brudar.




Holmsund City - Sävar
19.00 Storsjöhallen.

SERIEPREMIÄR!


Prov.


Har precis kommit hem från skolan. Har bara käkat lunch och tagit mig till Daniel. Eftersom både mamma och pappa är sjuk så vill jag inte bli mer smittad eftesom det är seriepremiär imorrn. Ioförsig så är varken jag eller Daniel så friska heller. Men, jag måste ju sova någon stans.

Imorrn är det prov i Elkompetens och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vem kom på att en rörmokare måste kunna dra el? Usch säger jag bara! Men, det är bara att ta tjuren i hornen och sätta sig och plugga.

Jag måste också berätta att jag har blivit helt fast i One Three Hill. Lånade 1 och 2 säsongen av Isa och nu är jag fast. Kliver till och med upp lite tidigare på morgonen för att hinna se ett avsintt. Hur sjukt är inte det?

Nä, ska gå och plugga, se nått avsnitt och försöka ringa Kicki igen. Hon har inte haft mobilen på idag.
Saknar dig ju!

Ha en bra dag.

Snälla.

Ge mig ett liv utan sjukdom!
Vill bli frisk nu.

Jag vill.

Gud vad jag vill fara utomlands!
Någon som vill det så säg till mig så far vi! :)


Helgen med stort H.

Jätte rolig träningshelg faktiskt. Jag var väldigt skeptisk men det blev kanon! Synd bara att hela laget inte kunde vara med. Hoppas att jag får lite bilder så kan jag lägga upp några. Fredagen började med lite snack. Vi kom gemensamt fram till hur vi vill att en kapten ska vara, sedan fikade vi och såg film. En otroligt lååååång film men jätte nyttig. Där ifrån kommer vårat KNIP! som jag inte kommer att tala om vad det är utan det är något som bara vi känner till! 
Lördagen träffades vi kl. 9 och fortsatte att gemensamt sätt mål och regler för säsongen och sedan var det träning. Efter träningen var det lunch och spelarmöte. Äntligen hade vi spelarmöte och det behövdes verkligen. Det är ganska skönt att ha det. Man får säga vad man vill utan att tränarna ska höra allt.  
Efter mötet var det träning igen och efter den SAIDA. På SAIDA var det HolmsundsRacet. Och kan säga att Svensson Svensson var bra fast  vi höll inte hela vägen. Tyvärr. Haha.. Men kul var det och vi cykla mycket.
Man fick en ledtråd och sen skulle man cykla dit och göra en uppgift. När man klarat den så fick vi en ny ledtråd och cykla dit.. Var 5 ledtrådar och 5 platser. Uppgifterna var:

-Spotta groda
-Hänga Gubbe
-Kasta Ägg
-Frågesport
-Bolla med klubba och boll på studsmatta

När vi kommit i mål så blev det nybakad äppelpaj och badtunna/film. Vi somna vid 2 kanske och hade otroligt kul.

På söndagen var vi på hallen 9 och lyssnade på Håkan Wirtala. Väldigt intressant och efter det träning. Vi hade även match och eftesom hela laget var sjukt så fick vi ihop 2 målisar, 2 backpar och 3 kedjor efter många om och men men vi kunde iallafall spela matchen. I 2 perioder iallafall. Innan Sara gjorde illa sig och fick fara med ambulans till sjukhus. Tur att det gick bra och hon skulle tränat idag om vi haft träning. Tyvärr så är i princip hela laget sjukt så idag är träningen inställd så vi taggar till onsdag istället.
Våran kapten blev Ida kan jag tala om också. Blir kanon! :)

Tjejer KNIP.

Vad ska vi göra?
KNIPA! OH!!!

Nu ska jag ut med mina årskort som är sålda.
Krya på er!

Kicki..


Träningshelg.

Idag på träningen gick verkligen allt skit. Hade ingen kontroll på bollen och passade i praktistk taget fel hela tiden. Fattar inte vad som är fel?! Blir så irriterad!! Får se om det går bättre i helgen då vi har träningshelg/teambuildning och match på söndag.  Och jag som hatar teambuildning. Tycker att det är så himla dryg att måsta vara borta en helg och sova nån annan stans och inte få sova ut på mornarna. Nej, låt mig vara hemma istället :)

Imorrn är jag ledig ialla fall. Eller ja, vi har en lektion men det känns så drygt att fara in för en lektion så jag stannar hemma och sover istället. Så jag får sova ut någon gång! Det känns helt rätt!

Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och se lite på tv innan jag somnar. Ska bli skönt att inte vakna till någon klocka imorrn.

Och du, vill du köpa
ett årskort till
Holmsunds Citys damlag?




Sov Gott.

Saknar dig Kicki.


Lite om dagarna.

Dagarna går fort och det är redan tisdag. Jag har knappt någon tid till att skriva här längre, därför det dröjer så mellan gångerna. Det blir en bättring.. Snart hoppas jag. Haha..

Nu är alla ikea möbler på plats och det är bara det roliga kvar. Att få fixa allt fint. Och det har jag äran att göra ikväll!
Igår var det inventering på konsum. Shit vad less man blir på att räkna. Och Sussi kom med den smart iden att jag och hon skulle ta frysdisken. Jippi! Kallt som fan var det kan jag tala om .

Nu måste jag käka frukost och fara till skolan. Hemma vid 12 igen.

Tjingeling.

RSS 2.0