Valborg!

I morse vaknade jag och var ännu sjukare. Lite feber, snuva och ont i halsen är vad jag har. Blir inte en skitkul valborg när man är sjuk men jag ska göra det bästa av situationen. Snart ska vi bege oss mot stan och bussen som ska ta oss mot Bygdeå.


Ha en bra valborg!!

Såhär kommer jag se ut idag.



Lite om allt möjligt.

Har så himla skoj på praktiken så det är inte sant. Får veta hur mycket som  helst om pappa och mamma när dom var ung. Eftersom han jag jobbar med bodde granne med mamma när dom var små och spelade fotboll och gick i samma klass som pappa. Idag fick jag veta varför pappa slutade som rörmokare och jag får hela tiden höra nån liten historia som dom gått igenom tillsammans. Så sjukt skoj! Men det är inte bara det som är kul! Får jobba själv och tänka själv också. Idag har jag hängt upp en massa rör i taket och sedan lött ihop dom. När det var klart så fick jag borra hål i väggen, inte bara ett hål utan typ 15. Genom en betongvägg.
Det är den hårda vägen jag ska gå!
Idag kan jag berätta att jag har sån himla träningsvärk efter denna vecka. Mina armar är helt slutkörda och idag känner jag till och med lite i magen. Det är ett ganska tungt jobb trots allt. Men det är såå himla skoj!
Moppen funkade som den skulle i morse, är ganska kul och befriande att köra. Går rätt snabbt fram.

Träningen idag var skit skoj. Gud så kul att få börja igen men klubba och boll. Kändes att det var ett tag sen för jag var inte dirket vän med bollen. Men det kommer! På mötet efteråt så fick vi veta nya tränarna. Pappa och Björn är huvudtränare och Ida och Sara ska hålla i fysen. Blir säkert jätte bra och vi ska sikta högt i år.

Nu ska jag gå och hjälpa Daniel. Han håller på att göra scones men det blir inte så himla bra. Måste nog hjälpa till.

Sov Gott och ha en härlig valborg!






Såhär ser det oftast ut mellan mina kära kissar...

Trött

Jag är helt enkelt för trött för att skriva. Moppen är framme nu så det blir den till jobbet imorrn.
Ska duscha, fika och sova nu.

Sov gott!

Praktiken.

Riktigt roligt idag på praktiken. Är med pappas gamla klasskompis och en som gick som Vuxare i fjol på skolan. Skit kul! Idag har jag fått löda, hur mycket som helst. Men som Micke säger, "Man blir inte bättre om man inte gör något!"

Idag på körlektionen gick det jätte bra. Vände i gatuhörn och backade lite. Klarade dom momenten och ska göra Manövereringsprovet nästa gång + börja köra i stadstrafik. Ska bli skoj.

Men nu ska jag gå mot sängen. Ska bara dricka lite pärondricka :)
Sov Gott!

Min helg.

Helgen har gått fort, som vanligt. Igår var jag och Sussi och snackade med Holmsunds Citys ledare om hur viktigt det är att ta kontakt med domare innan en match. Tror att dom tog åt sig, en iallafall som direkt kom med en kommentar. Kul iaf att det blev uppskattat att vi komme förbi. Efter mötet så gick vi ut till konstgräsplanen och såg fotboll. Sandvik vann så det var bra! Hoppas bara att Jocke såg mig. Han ville att jag skulle vara på varje hemmamatch så nu börjas det.

Igårkväll kom Daniel och hämta mig i PVn och vi drog in på stan.
 Vi käkade middag, Göteborgs plocktallrik, på Göteborg.
Det som ligger i gamla fängelset. Och när jag kommer ut ifrån toan så ser jag Daniel springa ut. Tjejen som jobbade där tittade frågande på mig och jag fattade inget. Men tydligen så hade det kommit in en snäll själv och undrat vems PV det var som stod med lyset på. När vi ätit upp och skulle fara så startade såklart inte bilen och vi fick sitta där. Men då kom Daniel på den brighta idén att vi skulle rulla igång den så jag satt i och han rulla, och bilen startade. Med en startande bil så for vi ut på stan och cruisa. Väldigt mysigt att det börjas nu och det var väldigt många jänkare ute. Trevligt! Vid 21 gick vi till SF och hämtade ut våra biobiljetter och vid 21.30 började Gran Torino. Ganska bra film , men jag var så sjuuukt trött och orkade nästan inte se klart den. Men jag lyckades hålla mig vaken och fick se en bra film. När vi gick ut så höll vi på frysa ihjäl. Usch vad kallt det var. Men vi lyckades värma oss i PVn och for ut och cruisade i några timmar till. När vi kom hem efter 2 timmar i bilen så somnade jag direkt och vaknade vid 10 i morse. Riktigt skönt!


Idag så tog vi en cykeltur. Sommarvärme ute så man kan inte annan än njuta. Vi cyklade till Plantagen, Statiol och pumpa däcken, Sko kanonen, Boom och Coop. På Coop köpte vi en glass. Jag åt en Twister, den var väldigt kall men otroligt god. Efter cykelturen så bestämde vi oss för att åka till Maxi så vi hoppade in i PVn och drog iväg. Men med mig framför ratten. Gick väldigt bra om jag får säga det själv. Trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde, men vi tog oss till Maxi iaf. Ibland så råkade jag få in backen ist för 1an men vi tog oss framåt för det mesta.


Ikväll har jag och pappa varit till Strömbergs och grattat Moa som fyllde år förra helgen när vi var i Stockholm. Där bjöds det på pannkakstårta, riktigt god. Har aldrig ätit det förut. Och trevligt var det!
Har även färgat håret ikväll. Inte så bra bild när jag var tvungen att ta med mobilen, hittar inte kameran, men det kan kanske komma en bättre bild imorrn. Om jag hinner ta :)



Men jag hittade bilder på mina söta kissar som var med mig och plugga i torsdags.





Nä, nu måste jag gå och göra matlåda. Imorrn är det praktik och jag börjar jobba kl. 7. Efter det är det körlektion.

Ha en bra kväll och sov gott!

Sommar!

Det är sommarvärme ute så jag ska ut och njuuuuta!! :D Har precis varit ute och cyklat och ätit glass.  WIIIEEE

Ha en bra daaag.

JAAAAAAA!!




Nu behöver jag inte vara i skolan nå mer i 2a!  SÅ SKÖNT!!!

Otrolig bra låt.

Lars Winnerbäck & Melissa Horn - Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Lite om min dag och Stockholm.

Dagen idag har varit sjukt tråkig. Vi kom till skolan och förväntade oss att få jobba men tji fick vi. Vi skulle inte byta om till jobbarkläder utan fick istället ett starpaket at Byggnads som vi redan har fått och sedan skulle vi lyssna på 3ornas projektarbeten. Sjukt tråkigt.  Dom var duktiga men att sitta och lyssna från 8.20 - 13 är inte så himla skoj. Vi fick dock fika och lunch men ändå. Vi gick även igenom ritteknikproven idag. Fick faktiskt VG+. Väldigt nöjd med det. Trodde inte alls att det skulle gå så bra. Väldig skoj! 

Idag var en rolig dag annars. Tack för att du finns Teo! Utan dig skulle skoldagarna vara tråkiga. Du är helt sjukt rolig! Bara älskar min klass. Helt underbart knäppa. Ojoj om folk såg oss idag.



Vad ska man säga..?


Har börjat svara på min nye kompis brev. Han från Ghana alltså. Inte så himla lätt att svara på engelska men det går ganska bra. Ska inte skriva så himla mycket men har snart fått ihop ett A4a om mitt liv här uppe i kalla Sverige. Ska hämta korten som dom tog på mig och pappa igår på mötet som jag ska skicka med brevet. Han måste tydligen se vem jag är också. Haha.. Kommer bli väldigt nice. Nu är det äntligen på gång på riktigt!

Stockholm var underbart men dock lite kallt. Det var tråkigt. Matcherna var skittråkigt och det var inte så kul. HAHA.. Vi orkade inte gå på stan så mycket heller men en hel del hann jag köpa. 2 kjolar, 2 tröjor och nå örhängen. Skorna hade dom tyvärr inte i min storlek. Träffade även kusinerna som är jätte mysigt. Vi åt på en restaurang där kyparn var skit rolig. Nä, ner till huvudstaden ska jag igen!!!  Älskar Stockholm. Måste även berätta att under dom där 3 nätterna som vi var där så som jag i en skinnsoffa i 2 nätter. Jag var faktiskt för lång för soffan och när jag låg på mage så hade jag knäna vid armstödet. Då kom jag på att om jag lägger upp fötterna på armstödet så var de ganska skönt. Så jag sov inte så himla mycket under dom 2 nätterna.
Såhär såg soffan ut..



Nu ska jag gå och skriva färdig brevet och sedan ta tag i Svenska plugget. Tror det blir lite bilkörning också. Fick lite läxa där med som jag ska göra.

Ha en trevlig kväll!

Himla massa grejer idag.




Har inte alls så mycket tid som jag önskar att jag haft idag. Blir inget om Stockholm. Kom precis hem från Ghanamötet. Kul att det är igång ganska på riktigt nu. Och pappa var med så han fick veta allt. Fick även ett brev och kort från killen som jag ska vara med, Paul heter han och är 19 år. Kommer bli skit skoj! Ser verkligen fram emot det.

Idag hade jag min första körlektion och den gick hur bra som helst! Klarade dom första 4 grunderna eller vad man ska säga. Han fick till och  med gåshud sa han. Det är väldigt skoj. Var hur nervös som helst men det gick jätte bra. Jag skulle bjuda dom jag kört med på middag för att dom hade lärt mig så himla bra. Jag skulle ha körkortet innan sommarn, bara jag hade varit 18.  Men vi ska satsa på att ta det den 10 juli. Låter super tycker jag! :)

Provet idag gick ganska bra tror jag. Kändes iaf så. Och nu ska jag gå och plugga för mitt sista prov i 2an. Svenska och litteraturhistoria. Jippitillmig.

Ha en bra kväll och sov gott!

Hemma igen.

Jag har kommit hem från en helt underbar helg i Stockholm. Tyvärr så var det lite kallt men det var jätte skönt att vara där nere utan snö och sopade gator. Hinner inte skriva så mycket nu utan jag ska gå och plugga det sista inför morgondagens prov. Är även sjukt nervös inför min första körlektion imorrn. Vet inte varför men jag är väldigt nervös.

Ha en bra kväll så kommer mer info om Stockholm kanske imorgon :)

Sov Gott!

Stooooockholm.



Nu är det inte länge tills jag sitter på planet med riktning mot Huvudstaden. Gud så skönt det ska att komma bort från Umeå och snön. Faan idag har det snöat. Så himla onödigt. Det ska ju bli sommar. Han där uppe vill inte samma som jag.
Kommer inte skriva nått i helgen tror jag. Kanske om ni har tur ;)
Hoppas snön är borta när jag kommer hem.
Ska kolla så att jag har med mig allt. Samhällsgrejerna är också med. Prov på tisdag.

Ha en underbar helg! :)

Fredag.

Blää.. Allt känns bara fel idag. Ingen bra dag helt enkelt! Vill mest ligga kvar i sängen och invänta klockan och få fara till Stockholm. Helst vill jag redan vara där. Daniel är i Piteå på begravning så jag kan inte prata med han heller. Och kissarna är i stan. Kom till mig!! Måste nog ta tag i frukosten nu. Tror att jag ska ta mig en tur till Storsjö och basta lite också. Kanske åker jag förbi farmor en sväng och fikar. Den här dagen är inte en av dom bästa. På måndag börjar skolan och jag är i Stockholm. På tisdag är det prov och jag orkar inte plugga. Hur kul är det att plugga EU? Nej, inte så himla lockande. Är i Stockholm och tittar på innebandy och shoppar i stället. Mycket roligare.

Lyssnar på en sjukt bra låt också.

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut.

Lyssna på den och njut!

Hittade några gamla biler på mig och min mamma och pappa. Försök att inte skratta. HAHA





Ha en bra dag.

Körlektion.

Dagen har gått fort och jag har inte hunnit göra så mycket ändå.
Teorin var sjukt tråkigt men Mia lättade upp stäminingen. Den bruden är väldigt skön ;P fy fan alltså.



Bokade även min första körlektion. Mia bestämde lärare och det blev samma som henne.
Tack för det.
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon beger jag mig til Huvudstaden.
Längtar.
Men först blir de plugg..

Sov Gott.

Grillat och mys.

Nu har jag fått i  mig lite grillat kött, vitlökskrocketer och sallad så nu mår man bara götta :)
Tror att vi ska lira lite Wii, om vi orkar. Alla har paltkoma.
Nu startar dom tvn, ska gå och se vad dom gör:)

Ha en bra kväll.

Onsdag.

Data grejen gick bra i morse. Det tog kanske 5 min så var jag klar.
Ganska löjligt snabbt och känns väldigt onödigt att åka upp för att sedan åka hem en timme senare.
Men nu är det gjort och jag ska vänta på svar från min läkare. Det lär ju ta några veckor till..
Magen och ryggen har börjat kännas bättre, tack och lov.
Har slutat ta medicin också. Inte lönt tyck já.
Jag höll på komma försent i morse. Lång jädra bilkö på Holmsundsvägen där dom håller pågräva, det var nå bredlastare som skulle gå på den smala vägen så det blev stopp. Mamma kom lite försent på jobbet och jag hann faktiskt till min tid.
Jag hade väldigt jobbigt i morse då jag inte fick kissa. Gick upp 3  i natt och kissade sista gången innan sjukhusbesöket.
Men nu är jag hemma och väntar på att en ska komma och byta vattenmätare, skulle gärna gå och sova lite
.

Ha en bra dag!

Min dag.

Blir tidigt i säng i kväll. Ska upp vid 6 för att vara på Sjukhuset vid 8 och göra den där jädra dataröntgen. Hoppas dom hittar vad som är fel och kan åtgärda det. Dagen har inte bjudit på så mycket. Solen iaf, som är ett stort +.

Välkommen våren och välkommen solen!

Tog en cykeltur till Ida och hämtade lite provgrejer och for sedan och fikade hos farmor. Mums!
Annars så har jag väl mest hållit koll på kissarna som är ute och styker runt grannarnas gårdar.

Dags att hoppa i duschen och sedan plugga lite tror jag.
Sov Gott.

SM-finalerna.

Vad ska man säga? Iksu kunde ha vunnit om man inte slarvat så mycket och missat öppna mål. Nä, tråkigt kommer det bli i Globen utan Umelaget. Tråkigt.



Tur att Warberg är i final iaf. Dom hejjar jag gärna på. Eller är det kanske klacken man hejar på? Haha.. Det är iaf en grym stämning i hallen när dom blåa anländer.


Det är mäktigt!



Dags för fika!

Badtunnan.

Nu har vi varit ute och gått. I en timme!!!

Igår när vi skulle fylla badtunnan så har brännaren gått sönder och vatten läkte in så det blev inget bad igår. Iställer spelade vi Sequence och tog en promenad innan vi somna vid typ 23. Daniel envisades om att se CSI men när jag väckte han för typ 3e gången så gick han med på att stänga av och sova på riktigt.



Nu tror jag att vi ska fika :)

Ha en bra dag.

Påskdagen.

I morse när jag vaknade var det svinkallt i huset. Frågade mamma vad det var och hon sa att katterna var ute så fönster stod öppna så dom kunde ta sig in. Lewis, fegare än fegast stod endast på bron på framsidan och varje gång det var nått som lät hoppade han in genom mammas och pappas sovrumsfönster och kollade förtvivlat åt Elvis håll och vad det hemska var förstås. Så höll han på i säkert 2 timmar. Han gick inte utanför våran tomtgräns medans Elvis var runt hela kvarteret. Längst bort mot backen och längst bort åt andra hållet. Han syntes inte på flera timmar. Men efter ett tag så hörde jag ett duns och Elivs kom gåendes mot maten, helt sjöblöt.
Nu står båda två i fönsterna och vill ut igen. Pappa håller på fixa badtunnan på baksidan och då ska dom ut direkt till han. Dom är knäppa mina kissar :)

 
Lewis & Elvis


Nu ska jag gå och baka en ny tårta, Chokladmoussetårta tills ikväll.
Det står även grillad fläskfilé med potatisgratäng och beasås på menyn.
Blir en bra kväll det här.
Det avslutas med ett bad i badtunnan.

Ha en bra dag!

Förresten, Glad Påsk!

Valpar.

Livet och magen är långt ifrån bra. Har sjukt ont nu fast jag inte hade ont alls idag. Faan!
Har även en katt liggandes här på tangentbordet . Haha..
Igår var Erik hem till oss och spelade Wii. Tror att dom slutade spela vid halv  3.
Själv så gick jag och la mig vid 1. Då hade jag varit trött nog länge.
Idag for vi till Erik och spelade lite PSP3.
Jag sög. Är inte alls bra på att köra bil. Men jag är inte bitter ;)
Även middag hos mormor idag. Fortfarande skit mätt.. Usch!
Inte kul att vara för mätt.

Ikväll var jag och tittade på Elins valpar . Gud så söta dom är!
Lånar några bilder från dig Elin :)



 





Dags för sängen och sova.
Har så ont så jag vill inte vara vaken längre.

God Natt.

Sova.

Dags för sängen!

Sov Gott!

Stockholm.


"Buddy Holly har glasögon och här är dom!"

 
Före och efter jag fått ont i magen. HAHA

 
Utsikten från Hotellrummet.


Vi hade fint rum.




Man blir så lycklig i Stockholm! :)

Onsdag.

Kommer inte bli så mycket skrivande idag.
Har inte gjort så mycket och magen är jobbig fortfarande.
Har iaf fått tid till undersökningen nu och det är först om en vecka.
Hoppas inte jag får åka in akut.
Men ibland undrar jag inte om jag måste,
för jag kan ha riktigt sjukt ont.
Nu ska jag nog gå och lägga mig framför tvn
innan jag somnar. Brukar somna vid
den här tiden dom senaste dagarna.
Har så ont och blir typ däckad
av dom starka tabletterna. Har inte sovit
något idag heller som jag brukar.

Idag var jag faktiskt förbi skolan och jag ska vara på G-rör på min praktik. Kul att äntligen få fara ut :)
Men de roligaste är att jag snart far till Stockholm igen. Wiiiie!!!

Imorrn blir det att åka förbi mormor och gratta henne, sedan vet jag inte vad som händer. Hoppas på att mamma bjuder mig på ett påskägg som jag önskat mig. Min högsta önskan i helgen är väl egentligen bara att jag får vara hemma och inte måste åka in på akuten.
Nu är det dags för tvn.

Sov Gott.

Becky, du får inte!!

Jag vill inte. Du får inte byta lag. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte. Du får inte!!!!
Faan inte dom Becky.
Självklart gör du exakt som du vill,
men jag kommer inte stötta dig,
tyvärr,
för jag klarar inte av dom andra.
Du får inte!!!
Vi behöver dig. Det är ditt år i år.
Fan du ska spela div. 1 med oss i Holmsund City.
Du hade ditt år ifjol som du satt bänk, i år är det
bara spel som gäller.
Kom igen nu. Du får inte byta!
Allt känns bara fel.

Det är du&jag i år!

Sov gott!

Mange.

Grattis Mange till körkortet :)


Just idag är jag inte så stark.

Känner mig inte så pigg idag. Är värre än igår.
Vill mest sova.
Magen gör ondare och jag behöver
knappt trycka där för att det ska göra ont.
Ont i huvudet och mår dåligt också.
Ska gå och ta febern nu och sen duscha.
Kanske blir lite piggare då.

Du vet vad jag tycker Becky.


Ha en bra dag!

Helgen och gårdagen.

Gud vad deppad man blev när vi klev av flyget här i Umeå. Det är vitt och svinkallt. Tänk att jag gick i t-shirt i lördags och nu måste man ha vinterjackan. Usch!
Helgen har varit helt underbar. Buddy Holly var så j*vla bra. Jag stog upp dom sista låtarna och dansa och klappa händer. Gud så bra det var. Går knappt att sätta ord på! Jag vill se den igen. Tror jag ska kolla om biljetter tills nästa helg då vi far ner.
Elins 30-års fest var skit kul den med. Träffade flera av deras kompisar som minns mig "När du va så här liten och hade Hanna Ljungberg i bänklocket!". Lite skoj var det faktiskt att dom minns mig :)
Vi hade även en beskrivning var och olika lagledare skulle hitta sitt lag. Jag hade beskrivningen "Bolltrollande ilsken innebandystjärna som ofta sitter på utvisningbänken. Ingen vet hennes riktiga hårfärg. Hon är nog yngst på festen ikväll"
Till slut blev jag faktiskt vald :)

Nä, hörni. Orkar inte sittta här er. Kan säga att när jag kom hem igår så fick jag bara åka in på akuten. Kom därifrån vid 5 i morse. Sov inte på 22 timmar och hade inte äntit på 26 när jag äntligen fick äta några mackor när jag vaknade vid 15 idag.

Mer kommer senare.
Ha en bra dag!


Stockholm.

Nu sitter jag hos min kusin Klara i Sundbyberg och väntar på att dom ska bli klar
så vi kan åka på Elins 30-års fest. Ska bli skoj.
Idag har vi suttit i Kungsträdgården och käkat glass. Säkert 20 grader  varmt och
jag har gått i t-shirt hela dagen :)

Gårdagen var magisk! Gå och se om ni kan. Brolle är helt underbar!

Nu ska vi fara.
Tjing.

Allt är klart.

Nu är allt klart inför Stockholm. Packning, alla biljetter som ska med och koll vart Hotellet
ligger så nu är vi beredda att åka.

Teorin idag gick fort. Bara 1 timme men vi var sjukt många där. Fullt hus typ.
Skönt att det gick fort och nu är det 2 veckor kvar till nästa gång.

Träningen idag var väldigt jobbig. Jag sprang en halvtimme och gymma över 50 min.
Hade tänkt att basta efteråt men jag orkade inte. Ville bara hem, så jag stor i handduken när jag ändrade mig så det var bara att ta på kläderna och cykla hem. När jag var hemma tog jag en låång dusch och började sedan dammsuga. Kissarna smular ner så himla mycket.

Nä, snart är det dags att gå mot sängen. Klockar ringer nog innan 5.30 imorgon bitti.

Jag är grymt taggad på Buddy Holly nu! Ta mig dit!


Sov Gott så hörs vi på söndag!
Ha en bra helg!

Snart Stockholmen men först..?

Har precis vaknat upp från min 12 timmar sömn och vet inte vad jag ska göra idag. Har ätit frukost och kissarna vet jag inte vart dom är. Vet inte om jag ids fara till gymmet och köra men det lär bli så ändå. Har ju inget att göra som sagt. om jag far dit så lär det bli bastu också så det lutar nog att det blir att fara dit ;)

Ikväll är det teorilektion som står på schemat och sen direkt till Holmsund för att packa. Imorrn 6.50 går planet till Stockholm. Ska bli så ruskigt skönt att få fara iväg! Tror även att mamma ska boka biljetter till Stockholm redan om 2 veckor så då följer jag med. Älskar Stockholm.
Och imorrn ska vi fara och se Buddy Holly! Wiiie!!



Nu ska jag nog gå och fundera över vad jag ska göra.

Ha en bra dag.

Greas reflektioner och Grease

Nu sitter jag här och skriver mina reflektioner över Grease. Det är inte en lätt uppgift vill jag lova. Skriva vilka instrument som gör vad och massa andra saker. Nej, det är inte roligt men nu är jag snart klart så det känns väldigt bra!

Provet idag gick inge bra. Bland det svåraste David har gjort tror jag. Var saker som jag sett i boken men som inte velat stanna kvar i huvudet och jag och Mange har ju faktiskt bara haft 3 lektioner med den här boken så inte så konstigt att det inte gick vägen idag då. Får väl se veckan efter påsk hur det gick. Nu har jag iaf snart gjort klart alla skolarbeten innan lovet. Efter lovet återstår 2 prov men det får man ta tag i senare. Först är det Stockholm x 2 som ska tas hand om!

Idag när jag och pappa var ut med reklamen fick jag guida en kines till en busshållplats. Gick han raskt skulle han hinna med och efter halva vägen började han springa. Så jag var ute och sprang med en kines idag. Inte många som varit det ;)


Nu ska jag skriva klart Grease innan jag ska stoppa fötterna i fotbad, duscha och se på Grey´s Anatomy.









Grattis Teo till körkortet!!! :D:D


Sov Gott
(Själv är man ledig imorrn.. Hihi)

RSS 2.0