Ikea.



Imorgon åker jag och Daniel till IKEA och shoppar. Hör av dig om du behöver något!

Ikväll brudar!



Holmsund City - IBF Dalen
20.00 Storsjö

Be There..!

Snabbis.

Tiden går så fort och snart är det måndag och skola igen. Igår var jag, Daniel, Annelie, Erik, Joel och Ida ute och åkte bil. Kom hem vid halv 6 i morse. Lagomt trött i morse när jag vaknade vid 11.
Vid 14 åkte jag, Ida och Sussi till vindeln och spanade in Becky på innebandyplanen. Hon är duktig men det var ingen bra match. Och nu sitter jag här. Skulle med ut men jag orkar inte. Vill lägga mig i sängen och se en bra film och somna.

Tror att det blir sängen nu.
Ha en god natt!

.

Första dagen i skolan. Hjälp mig därifrån. Har redan ångest!

Mycket att göra.

Det är så himla mycket att göra med lägenheten nu så jag har ingen tid att sitta vid datorn. I helgen har mamma tapetserat köket åt oss. Blev verkligen jätte bra. Jag är hur nöjd som helst! Det kommer bli kanon sen när vi får nya golv, badrummet renoveras och allt smått dom skulle bli bytt. Kommer bli som en ny lägenhet!
I natt sov vi även där för första gången. Jag sov superbra. Somna vid halv 12 och vakna vid halv 10 i morse. Väldigt skönt ska jag erkänna.
I dag var farmor och hjälpte till och tvätta fönsterna. Det behövdes. Kan inte ha varit tvättade på några år. Vattnet och trasorna blev svarta. Men nu, nu ser vi ut och ser grannarna. Haha..

Nä, Jag ska gå och dricka kaffe och sedan väntar träningarna.

Bilder kommer senare kanske ;P


Snart börjar skolan dessutom!

Ha en bra dag!

.

Tack för ikväll brudar :)

Tandläkarn.

Har precis varit hos tandläkarn. Mina tänder såg faktiskt bra ut och jag hade inga hål. Men börjar på några. Så jag är tvungen att använda tandtråd och munskölj nu för att dom ska "läka". Sen berättade hon även att jag snart får mina visdomständer. Dom har tydligen gått igenom käkbenet och ligger alldeles vid tandköttet så snart kommer jag vara liten igen när man biter på allt man kommer åt för att tänderna kliar. Blir bra det!! Hon tyckte även att mitt bett var fint och det hoppas jag för jag har ju trots allt haft tandställning i 2-3 år..



Idag när jag är helt ensam, mamma och pappa jobbar och Daniel är påväg till sin mamma i Malå så är det inte ens bra väder. Det regnar inte men det blåser och är mulet. Så vad ska man göra? Funderar på att lägga mig och läsa men då tror jag att jag somnar. Jag är dessutom sugen på att baka. Får se vad det blir.
Ikväll är det iallafall träning. Älskar innebandy.

Ha en bra dag!

Mycket att göra.

Idag händer det inte så himla mycket. Tvätt, packning och städning.
Snart är flytten.

Ikväll är det träning igen. Fan så skoj det ska bli!

Ha en bra dag!

Kampen mellan Kvinna och Man.

Det är otroligt mycket att göra innan flytten. Just nu ser nuvarande lägenheten ut som ett bombnedslag. Det är kartonger och grejer överallt. Haha.. Men det börjar bli bättre. Jag hoppas bara att allt löser sig med den nya.

Jag har inte alls hunnit eller orkar blogga på sista tiden. ´Det har varit solsken och typ 30 grader varmt hela veckan och helgen så det har helt enkelt inte prioriterats.
Idag var jag och Daniel runt på.. Ja, var det 3 loppisar? Men vi hittade inget. Tur det för vi har ofantligt mycket grejer ändå.
Igår var vi på middag hos Annelie och Joel. Väldigt trevligt! Blev god middag och spel på kvällen. Kan bara tala om att jag och Annelie vann i kampen mellan kvinna och man.



Nu ska jag gå och packa några fler lådor.
Ha en fin kväll!

Första matchen.



Idag var första Innebandymatchen. Träningsmatch mot Iksu ungdom. Dom har tydligen tränat hela sommarn(?) och vi själva har kört 2 innebandypass. I måndags och igår. Så, ja.. Vad trodde vi om matchen?
Vi trodde att vi skulle bli utspelade, förlora helt men så fel vi hade. Jag tycker att det är en av dom bästa träningsmatcher vi gjort. Vi förlora med 1-3 men jag tycker inte alls att dom var så övertygande bra. Vi hade fler skott på mål tror jag och jag hade faktiskt ett i ribban. Känns riktigt bra inför säsongen måste jag säga. Det ska bli kul!



Mina dagar på sistone har inte bestått av så himla mycket. På dagen har jag legat i solen och läst och på kvällen har jag tränat. Helt underbart liv skulle jag vilja säga. Kul att sommarn äntligen kommit igång men tyvär så är det bara 2 veckor kvar till skolan. Det känns kanske midre kul. Men, det är livet på en pinne.

Nä, jag måst nog gå och se hur det går för pappa och Daniel. Dom håller på att bygga ihop några skåpar som mamma beställt från IKEA. Sen blir det nog sängen. Sjuk trött faktiskt.

Sov Gott hörrni.

Minigolf och uteservering.



Vi hade tänkt oss förbi Nolia idag. Men när vi kom mot Dragonen så insåg vi att det inte är värt det. Typ parkera en km bort och sedan gå. Nej, det fick bli stan istället. Där hittade vi lite smågrejer. Alltid kul!
Eftersom vi ska försöka få tapetsera så ska vi köra på gammal stil. Eftersom vi har vårat köksbord som ser gammeldags ut så blir det perfekt. Hoppas, Hoppas!

Igår så spelade vi minigolf med Malin, Mattias och Erik. Malin och Matte åker utomlands idag dom fulingarna så det var trevlig. Efter det blev det Allstar, uteservering, med Plupp, Mattias, Erik och Daniel. Riktigt trevligt! Väldigt trevligt där faktiskt! Det ska vi göra om.

Snart ska jag och Daniel åka till Holmsund och äta middag. Senare är det träning.

Ha en bra dag!

Söndag.

Igår var första utgången. Blev Olles och senare Sjöbris. Väldigt rolig kväll!
Blev även Ikea igår med mamma och grillat när vi komme hem. Otroligt gott..

I fredags körde jag även Mustang för första gången. Faan vad roligt. Burna och grejer! Fasiken vad skoj det var. Det kommer hända igen!



Nu ska vi fara till Sture och käka middag.

Hittade bilder på katterna.
Gud vad små dom varit!
Älsklingar!

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0