.



Den som har gjort illa, om de nu är någon, min lilla älskling Lewis så säg till istället!!


HM.



Idag med posten fick jag ett brev från HM. Har nämligen beställt därifrån. De stod att jag var tvungen att betala för mitt kort hade inte gått att debitera. 614 kr skulle in på HMs konto fast när jag beställde och BETALADE med mitt kort så var summan under 500 kr. Konstigt?! Så Daniel ringde dit och fick snacka med en tant som sa att jag skulle avvakta tills jag fått grejerna och se. Men ja, skiljer typ 100kr och de är mycket när man är arbetslös. Heh..

Idag är inget inplanerat på schemat. Daniel är i Obbola och hjälper Patrick och jag sitter här hemma. Har hunnit diska och bädda nu på morgonen. Ska väl snart ta mig lite lunch tror jag. Skulle kanske vara barnvakt ikväll fick jag precis veta.


 Dags att ta mig en kopp kaffe tror jag.

Ha en bra dag.


Bilder från gårdagens match.











Sov Gott.


Innebandy.



Sitter här vid datorn nu efter en helg med laget. 2 matcher i helgen, en mot Umeå City som spelar i div. 1 och en mot GUIF som lirar i div. 3. Blev förlust mot första laget men vinst idag mot GUIF med hela 11-0. Riktigt skönt. Även fast jag tycker att vi spelade skitdåligt så var de ju bra att hålla nollan och att vinna!

Igår var de myskväll hos Isa men henne, Becky, Sussi och HW. Riktigt trevligt faktiskt. Måste göras oftare!

Nä, dags att gå till tvätten nu.

Ha en bra kväll.'



Hår.



På något konstigt vis så saknar jag mitt långa hår ibland.. Men vafan. De växer snart ut igen.
Bilden är iaf från Wheels i år då jag precis kommit från sjukan efter att ha blivit inlagd dagen innan. De va bara att dra på sig partykläderna och dra igång!! :)

Har varit på stan idag och ätit lunch med Plupp. Riktigt trevligt och var ett tag sen jag träffade henne. Vi gick även runt och kika lite på stan. Tyvärr så öste regnet ner nästan hela tiden, inte lika skoj!

Nu sitter jag och pratar med Frida (GhanaFrida) som visar sig vara väldigt angry när hon spelar lazerdome. Det trodde jag inte.. Men man  kan inte veta allt :)



Nu ska jag ta en kopp kaffe  i mina nya koppar!

Ha en trevlig kväll.

 

Krämbullarna.


Precis hemkommen från träningen. På nått vis känns de inte bra där. Får se hur jag gör.. Är ju "teamhelg" i helgen så.. Var förbi hemma med klubborna som pappa skulle ha också. 44 stycken minnsan.

Smakade mina missbildade krämbullar nyss och dom gick faktiskt att äta. Men, skärpning, skärpning. Det är inte GI!!

Nu måste jag gå och lägga mig. Är himlarns trött.

Sov Gott.


Bakning.




Krämbullar :)

Bakning.





I mitt kök just nu. Bröd i ugnen och på jäsning och en Kärleksmums är klar.
Bara lite muffins och nå fyllda bullar kvar! :)



Här är mina nya koppar som jag fynda igår på Expo. 9:- st :)
Sen min nya kaffemaskin som är så söt. Liten och funkar riktigt bra. Och våran nya våg. Som vi hitta på Returmarknaden! :)


Löpning.




Har precis fikat och sitter nu och ser på TV. Har varit på hallen sedan kl. 20 och har gjort en del. Kollat på en ny klubba, hunnit träna och snacka med massa människor och sett på herrarnas träning. Eftersom det var klubbkväll ikväll så utgick våran träning. Så jag gick till gymmet och sprang istället. Blev intervaller.

8x2 minuter med 1 minuts vila mellan varje. Tog ungefär en halvtimme men skönt var det. Nu jädrar ska jag komma i form!

Imorrn tror jag det blir att baka. Är det samma väder som idag så blir de garanterat det. På kvällen är de träning och snart har min första arbetslöshetsvecka gått. Fy fasiken!

Sov Gott.



Blä



Blää. Jag tycker inte alls att de är skoj att vara arbetslös. Är redan tokrastlös och ids inte fara till företag och visa upp mig och lämna CV. Men, jag måste väl ta tag i det med. Kan ju resultera i jobb kanske.
Och snart flyttar Sara också..
 
Idag ska vi i alla fall hämta upp farmor och farfar och sen åka in till stan med dom. Farmor måste fixa till sina nya glasögon som hon har. Blir lämpligt. Är dock ingen träning ikväll så de blir att sprina på löpbandet ikväll när Daniel är på innebandyträningen. Hade tänkt fara ut direkt i morse men då spöregnade det så jag kände absolut inte peppen.

Nu måste jag gå och byta om. Ska snart hämta dom, och då gällere att vara där på klockslaget.

Ha en bra dag.

 

Dagens.




Jag bara älskar pinuppor :)

Ny dator.


Jag har köpt en ny dator, som jag sitter vid nu, idag. Wiie.. Vad roligt med en egen. Jag har även hunnit med att vara på Arbetsförmedligen och blivit inskriven idag. Nu är jag arbetslös på riktigt. Jättekul..!!

När vi var på MediaMarkt så köpte jag min dator + att de blev en kaffemaskin. Så nu kan jag bjuda på kaffe utan att ta fram perkulatorn. Tycker dock att de blir godare kaffe i perkulatorn. Men de funkar helt okej!

Nu ska jag äta middag tror jag. Allt har blivit förskjutet idag.

Sov Gott.


Åhh.. Gahan




Någon som vill ge mig typ 30 000 kr så jag kan åka till Ghana igen? Jag vill åka NU!!

Bilder.


Mariokartspelande. Och gissa vem som vann? ;)


Partykläderna.


Hur kan man inte älska sol och värme? :)


Solguden Daniel..


..Daniel´s pärla är äntligen klar. Och jag kan inte annat än att säga att den är ganska fin ändå!

Sov Gott.

Snabbis.


Än så länge så går de väl ganska bra med maten. Dock så tycker jag att jag är hungrig hela tiden! Spelar ingen roll hur mycket jag äter,  jag är ändå hungrig.. Inte så kul. Men de blir nog bättre när man vant sig.

Middagen idag blev färsk Torsk med sallad och sådant. Blir de till lunch imorrn :)

Nu måste jag iväg till lägenheten och hämta innebandyklubban och kläderna. Träning om 45 min.

Blir de i dom vita färgerna även nästa år?

Ha en bra kväll.


GI



Idag har jag bestämt mig. Jag ska börja med GI och verkligen hålla det! Nu jädrar blir det att nå min målvikt som jag hade för 3 år sedan. Allt kommer bli mycket lättare då, tänk bara på innebandyn bara. Kommer bli nice. Har även fått med mig mamma så vi kan peppa varandra. Blir kanon.
Den första GI måltiden blev middagen idag som bjöds på grillat kött med sallad, paprika, feta ost och creme fraich chili. Kommer försöka skriva vad jag ätit för att påminna mig själv + att motivera mig. Nu jädrar ska de bort typ 20kg.

Jag har även hunnit vara på ett företag och lämna mitt CV idag. Jag håller alla mina tummar för att jag ska få ett positivt telefonsamtal med dom. Men man vet aldrig. Vi får se!

Nu måste jag gå och packa ner lite saker som ska till lägenheten.

Sov Gott.


Lördagkväll.


Tacos, Wii och gott sällskap. Kan inte bli bättre! :)



Lewis.




Var hos veterinären idag med älskade lilla Lewis. Tyvärr så hittade dom inget men jag tycker att dom slarva. Dom klämde knappt något på han utan dom tog bara ett blodprov och tempen som inte visa något. När vi kom hem så haltade han ännu mer. Får se om han blir bättre inom en snar framtid annars måste jag dit med honom igen. Stackarn!

Själv så tror jag att jag lyckats dra på mig ryggskott.. Varför inte lite mer fel?!





-



Ikväll blir det palt!



Regn.



"Regnet de bara öser ner..!"

Himlen står som öppen och mitt i allt detta så cyklade jag. Blev otroligt genomblöt men nu har jag gymmat, varit förbi på innebandyn och varit hem en sväng. Jag är ganska duktig! Idag på jobbet blev de mer måla och imorrn ska jag ringa till ett företag och höra. Så håll alla tummar! :)

Sov Gott.

Mat.



Sitter och skriver ner lite recept i min receptbok och ser på Allsång på Skansen. Gud vad mycket mat som ser så otroligt gott ut. Idag gjorde vi något som vi nästan aldrig har gjort till middag. Kyckling i kokosmjölk. Faktiskt väldigt gott. Blir bra matlåda imorgon! :)



Idag på jobbet blev de att försöka rensa klart avloppet och att måla. Blir att fortsätta måla imorgon.
Var tänkt att jag skulle på första innebandy träningen idag också men de blev inte. Blev en cykeltur istället. Fick tråkigt nog ont i knä då.. Men jag ska försöka spela lite innebandy imorgon. Om jag är välkommen?!

Nu ska jag skriva lite mer och sen blir de nog sängen! :)


Sov Gott.


Fina.




Mys med mina bästa i helgen! :)



RSS 2.0