Hemma igen.


Då är man hemma i sverige igen. Har inte riktigt hunnit landa än tror jag men jag känner redan av rastlösheten. I Ghana hade vi alltid något att göra och hade vi inte det så hade vi varandra att sitta och prata med. Jag sakanar våran grupp så sjukt mycket fast det är bara några dagar sen vi träffades. Bilder och sånt kommer upp när jag får tid.
Vi har byggt, varit till vattenfall, gått på hängbroar 40m upp i luften och sett så ofanligt mycket. Vi sa det att när vi kommer hem kommer vi att visa våra bilder men ingen kommer att förstå. Det är inga dofter eller känslor. Det är bara vi som var där som vet om det. Jag tror iallafall att mamma och pappa och Daniel blev nöjd med det jag köpte :)

Idag har vi varit och grattat Jon som fyllde år när jag var i Ghana. Och gud så glad han blev. Vi hade köpt en radiostryd bil åt han som blev succe.

Igår var det sista matchen med laget också. Otroligt tråkigt. Vi hade knappt 2 femmor och jag fick spela fast jag varit borta i 1 månad. Jag åkte dessutom rullstol på Amsterdams flygplats i torsdags för att jag hade så himla ont i mitt knä. Haha

Imorrn är det dags att återgå till skolan också. Kommer bli jobbigt men det är skönt att mjukstarta med endast en vecka. Nästa vecka är det ju spooortlov. Men innan skolan imorrn så ska jag röntga mitt knä. Halv 8 på morgonen!!! Skönt att få de bort gjort men ganska tidigt.  Börjar skolan kl. 12 imorrn dessutom.


Jag fick även en överraskning av Daniel när jag kom hem. Han hade gjort våran sänggavel klar! :)



Nu ska jag se lite på tv: )

Ha en bra kväll!

RSS 2.0