Några bilder.


Jag och Kritstin på midsommar :)



Jag påvägen hem från Torsby. Sliten krigare!

Sov Gott.

Äntligen.




Nu är det sommar!! Det är Allsång på Skansken och då betyder det att det är sommar. Så himla underbart!
Tyvärr så är det inte sommarvärme ute men de kommer har jag hört. Fredag skulle de blir skitvarmt tydligen. Men de återstå att se om de blir så.
Tyvärr så har vi inte orkat lägga in bilderna på datorn men det kommer så småning om.
Nu ska jag se på Anders Lundin och Allsången.

Sov Gott.


Midsommar.


Hemma igen efter en otroligt trevlig helg i Värmland. Så himla kul att träffa Kristin igen :)
Skönt folk och tyvärr gick helgen för fort, som vanligt..
Nä, är så trött så tror att jag ska hoppa ner i sängen. Bilder kommer sen.


Sov Gott..


Torsdag och helg.


Nu sitter jag i bilen med Daniel och Micke och är påväg söderut. Midsommar kommer firas i Torsby, Värmland. Ska bli riktigt trevligt att få träffa Kick igen. Är över ett år sedan hon flytta.
Idag när jag sopa på trottoaren utanför jobbet så sopade jag upp flera lösnaglar. Man kan verkligen hitta det mesta när man gör något. Jag har dessutom käkat på restaurang med pappa. Tack pappa! Och jag har ätit jordgubbstårta. Nu är det sommar!
Ha en trevlig midsommar så skriver jag när jag kommer hem igen.
Ha en varm och skön dag.





Bilder


Det är så himlarns mycket nu så jag har knappt tid att sitta vid datorn. Jobbar mellan 7-16 och efter det blir det att få i ordning i lägenheten. Det har börjat ta sig men det är tyvärr mycket kvar. Idag har jag fixat med blommorna så jag är rätt så nöjd med dom och alla gardiner är på plats. Tack mamma för att du har hjälpt oss med alla gardiner! :)


Gardinerna som mamma sytt :)



En blomma som jag planterat om + några av dom andra blommorna.




En del av köket.


Gardinstyget!! :)

Idag åkte jag till skjuhuset för att jag skulle ta bort stygnen och träffa sjukgymnasten. Jojo, när jag kom dit så sa dom att de är imorgon. Så det var bara att åka ner på jobbet igen. HAHA.. Lyckat. Så de blir en sjukhusvistelse imorrn igen.

Någon som för övrigt vill köpa en expedit hylla? Man ser den lite på bilden från köket. Den stora vita saken ;P

Nu dags för fotboll!

Sov Gott.

Flytten igen.




Nu är allt flyttat och det är kaos i den nya lägenheten. Jobbigt att hitta igen allt och få i ordning och jag är så slut i kroppen. Tur att mamma hjälpte mig att bädda sängen i dag så det är bara att krypa ner i den. Ska bli så skönt att få lägga sig och sova. Nu har jag flyttat hemifrån på riktigt och de ska bli så spännande. Känner tyvärr lite ledsen för att lämna mamma och pappa. Men dom finns kvar och jag bor inte så långt hemifrån. Holmsund är inte såå stort.

Nu sitter jag, Daniel och Micke i vardagsrummet och bara tar det lugnt. Ska höra om dom vill ha något att äta tror jag, innan jag ska hoppa i sängen.
Imorrn blir det att få i ordning allt och kanske städa ur de sista ur den andra lägenheten. Mamma hjälpte mig idag att städa ur köket så de är inte så mycket kvar i den. Tack Mamma!

Tack även till alla dom som hjälpte oss idag, Micke, mamma, pappa och Sture.

Sov Gott.

Flytten


Då var allt flyttat. Nu är det bara att ställa i ordning allt ;p
Är så sjuuuukt trött men de får gå ändå.
Vill ju få lite ordning :)


Jobb.


Då har vi fått nycklarna och börjat flytta in.

Nu är det på riktigt! :)

I helgen ska vi ta tag i dom "stora" grejerna som sängen och soffan. Får vänta med att flytta in på riktigt tills då.
Annars så har jag jobbat min första dag  idag. Gick bra och vi gjorde inte allt för mycket. Rensa rabatter, köpte nya kläder och sprang omkring. Jag måste veta en hel del när jag ska va där själv.

Ska försöka ta bilder på lägenheten men de är inte så kul när den inte är i ordning.

Ha en bra kväll.


Arg.



Idag skulle jag hämta nycklarna till lägenheten kl 10. Var där lite innan, knacka på dörren, gick ut och satte mig i bilen, gick in igen och knacka.. Vid kvart över ringde jag och då har han stängt av mobilen! Jag åkte en sväng och titta ifall han skulle vara vid den nya lägenheten men icket så jag åkte tillbaka till deras kontor och då är den andra kvartersvärden där som tala om att min kvartersvärd var på möte i Obbola. GAAAH!!! Så nu sitter jag här och väntar på att han ska svara i telefon så jag får nycklarna!!

Ska försöka ringa igen och annars är det bara att vänta. Mötet måste ju sluta någon gång..

Ha en bra dag.


Helgen.



Helgen har gått fort och imorrn är det måndag igen. Börjar nog jobba imorrn. Beror på hur mitt knä mår. Förövrigt så går jag utan kryckor och gör det ganska bra. Känns helt okej faktiskt. Knappt ont men det verkar blöda ändå..
Igår hade pappa köpt jordgubbar som vi åt :) MUMS!

Igår var jag och Daniel barnvakt åt Jon och Elsa. Mina små favoriter. Gick hur bra som helst, Elsa somna i soffan och Jon satt och spela dataspel med Daniel.
Idag har vi bara packat ner allt i lägenheten i lådor. Det är nästan klart och gud så skönt det känns. På tisdag får vi nyckarna och börjar flytta in lite smått. Till helgen blir det flytt på riktigt!! Jag ska flytta hemifrån på riktigt! Så sjukt, så sjukt!

Nä, dags att ta tag i de sista innan det blir middag på Kajutan.

Ha en bra dag.


Studenten.



För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra! :)

Hemma igen.



Nu är jag hemma igen efter legat på sjukhus sedan igår. Blev opererad i knäet igår och fick stanna kvar över natten. Hade så sjukt ont igår och har fått så mycket morfin så jag har knappt varit vaken. När mamma och pappa kom förbi igår var jag vaken i en timme och det var de mesta jag var vaken igår. Likaså i morse. Har dock inte kunnat äta så mycket för jag mått så illa men har nu fått i mig lite mat.

Ska gå och lägga mig ett tag nu.
Är så himla trött.

Ha en bra kväll.


Var de verkligen så?



http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5415925



Så himla fult! De där hände när vi var där och de ända som hon gjorde var att gå därifrån så Ida fick slänga sig dit och påbörja hjärt- och lungräddningen. Blir så less!


Piteå 2010

Mitt älskade innebandylag hade avslutning i helgen i Piteå. Gud så roligt vi hade. Fantastisk show, god mat och trevligt sällskap.
När vi kom upp till Piteå igår så gick vi direkt och åt lunch. Efter det blev det såklart bad!! Gud så kul det är med vattenruschkanor. Vid 17 blev det lekar och på kvällen blev det show med 4-rättersmiddag. Var länge sedan jag var så otroligt mätt! Men gudars så gott det var. Otrolig show med bra musik och vi fick borden närmast scenen så vi klagade inte direkt. Efter showen var det dans och vi stod mitt på golvet och dansade och sjöng för fulla muggar. Vid 2 gick vi och la oss efter en lång dag!

I dag så blev det bad igen och efter det en bowling omgång. Jag vann första och hann inte spela klart andra men det var kul! :)
Sitter hemma nu och är så sjukt trött så jag tror det blir sängen snart.







Sov Gott.

Vi :)







Hela gårdagen var fantastiskt rolig. Åkte till stan i mustangen vid 10,30 och hämtade Sara, vi åkte till Headline och var där vi 11.30. Klar vid 14 och då gick vi på stan och käka och letade ett rött armband. Men i Umeå finns det inga röda armband så vi slog våra kloka huvuden ihop och köpte ett rött band och häftade ihop det. Blev kanon det med!
Vid 17.30 kom våran chaufför och vi åkte till Sara för att hämta lite grejer. Träffade Hanna W där och sen åkte vi mot stan och kön. Satt i kön i över 1 timme innan vi kom fram och väl på röda mattan fick vi ett drygt par framför oss som stannade överallt! Men vi lyckades fastna på kort vi med! :)

Där inne var det roligt och jag träffade många som jag kände. De roligaste var att  vi satt brevid Frida, Jimmy, Rikard och Elina från Ghanagruppen. Otroligt trevligt! Åkte hem med Lollo vid 02. Tack mina kära vänner för igår! :)

Igår när jag satt i bilen ringde min telefon och det var dolt nummer. Svarade och det var från operation. På tisdag smäller det, då ska jag opereras. ÄNTLIGEN!

Åker till Piteå imorrn med laget på avslutningsparty. Kommer hem på söndag igen.

Ha en underbar helg.



Balen.

Jag är där bak..
Hade skrivit ett låång inlägg med det försvann. Mer kommer senare.


Balen



Då är dagen här. Ska snart bege mig mot stan och Headline för att fixa frisyr och smink.

Blir Awsome :)


Bara en dag kvar.




Gud så skönt det är att ligga i solen. Har hunnit göra de nu på morgonen och solat ryggen medans jag läst ur Anna Gavaldas nya bok. Så skönt och nu är de bara en vecka kvar i skolan så efter de blir det tyvärr fler slappa dagar. Måste fixa mig ett jobb!

Nu är det inte länge kvar till balen och i morrn så ska jag och Sara träffas på Headline kl. 11.30 och vara där till typ 15. Efter det blir det att byta om på pappas jobb, ta kort och sen ut och åka. Vet inte riktigt men mellan 17-19 så kommer vi entra den röda mattan och gå in i Folkets Hus. Hihi..
Har precis fått sms av Sara att skorna är inköpta så nu behövs bara dricka och sen vänta på dagen.

Nu ska jag till stan, köpa ett armband och sen köpa lite tyll. Ska göra mig en lampa.. Sen ska jag hämta bilen som vi ska ha imorgon.

Ha en bra dag.

Cooper.


Verkligen inte kul att dra ut tänder. Har ont fortfarande och de lär inte gå över på ett tag sa dom. Kul!
Idag har jag varit in på skolan och fick veta resultatet på förra provet. Ett ynka poäng från MVG. Så surt, så surt! Menmen, de var ju bra ändå. Efter det kom Sara förbi här hemma och vi prövade våra balkläder. Kommer bli kanon tror jag. Blir skit snyggt :) Kommer bilder efter balen kan jag tänka mig.

Jag har även hunnit springa cooper idag. 3 km trodde jag inte att jag kunde springa med mitt knä men det gick och på tiden prick 21 minuter. Ganska nöjd kan jag säga. Trodde inte att jag kunde springa men jag klara det! :)

Nu ska jag gå och sova tror jag!

Sov Gott.


Visdomstand.



Har precis kommit från tandläkarn där jag drog ut en visdomstand så nu sitter jag här med en stor läpp och blodig mun. Jippi! Kommer jag tappa all min vishet nu? Ont gör det också så jag ska hem och ta alvedon. Ska även fylla bilen med balkläder och åka till Sara efter skolan och kolla hur de ser ut. Bara 2 dagar kvar nu ju :)

Nä, dags att åka och ta mig nå alvedon så jag klarar av dagen!

Ha en bra dag.


RSS 2.0