Gott nytt år.



Gott nytt år! Hoppas ni får en underbar kväll! :)

Jag ska gå och göra lite tacos till lunch nu och sen beger vi oss mot Sjöstigen.
Får se om vi stannar kvar i Holmsund eller om vi tar oss in till stan ikväll till Ida och Sara´s fest!
Blir nog hur kanon hur vi än gör :)

Ha en riktigt underbar kväll så syns vi nästa år ;)


Jul.




God jul allesammans.
Hoppas ni får en trevlig och fin dag ! :)


.

Alldeles för trött för att skriva.

Svinsprutan.

Efter att ha legat hemma nu i över en vecka så var jag på jobbet idag. Men bara till kl. 10. Fick så himla ont så jag var tvungen att åka hem. Men innan jag fick fara hem så for jag förbi Draggen och tog svinsprutan. Höll inte på att få göra den dels för att jag nyss vaccinera mig mot gula febern och dels för att jag har njursten. Men tillslut så. Får se hur armen och jag mår senare ikväll. Hemma en vecka till kanske?


Hitta några bilder från avslutningsfesten.

Big Mami dansar, haha..

Jag spikar i tävlingen.


..Och mobbar Ken. :)



Nä, dags för soffan. Snart handboll på tv.
Ha en bra dag.

Njursten igen?

Oj vad tomt det är här i huset nu när dom farit hem. Det är lugnt och man får spela vilken musik man vill och datorn är för det mesta ledig! Skönt att återgå till rutinerna men tyvärr så höll det bara två dagar.
I måndags efter att vi lämnat dom på flyget så for jag och jobbade och efter så träffade jag Sara och vi började planera Balen. Efter de blev de träning. I tisdags åkte jag hem från jobbet, var helt knäckt och hade ont i ryggen och magen. I onsdags och torsdag har jag legat hemma. Haft så sjukt ont så igår kväll blev det att åka upp till sjukhuset. Jag och mamma hoppade in i bilen vid 23 igår kväll och åkte in.

Det var helt tomt på sjukhuset. Inte en enda i väntrummet så jag kom in direkt. Väldigt skönt. Hade det varit mycket folk så hade vi inte kommit hem den tid vi kom hem. Halv 3 var vi inne i huset igen och mamma skulle upp kl. 6 för att jobba. Stackarn! Själv så är jag hemma idag. Fick typ 3 sprutor igår. Magen, rumpan och armen. Och han konstatera även att jag fått njursten. Igen! Grattistillmig.´
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på Paradise Hotel. Ikväll är de match. Hoppas på spel!

Ha de bra!

RSS 2.0