Snart så..





Nu är det snart bara 24 timmar kvar tills jag åker mot södern och Ghana.
Eller ja, vi åker ju först till Stockholm och övernattar och åker på tisdag mot Ghana.

Hejdå
vintern och kylan och Tjenare Sommaren och värmen!

Där i Kpandu kommer jag var nu i typ 3 veckor.

Bilder och film kommer det att bli så ni som vill se
när jag kommer hem får säga till :)

Nu: Bandyfinal på tv.
Tjingeling!


Lite om helgen.

 
Såhär såg det ut på Droskan i fredags. Träffade många "kändisar".
Bl.a min faster och hennes man. Trevligt var de och de här bandet
Phil Haley från England var grymt roliga och bra.






Men vi tog oss inte dit så himla lätt..
Sandra såg inte så himla mycket i bilen. 













Igår när jag och Daniel var ute och sladda
lite så hörde jag att de lät nå konstigt så
när vi stannade av så såg vi att vi fått punka. Haha...


 Men de löste sig och vi kom hem :)

Ha en bra dag!





Fredag.

-23 och kallt som attans i morse och bussen 20 min sen.
Kan ju bara säga att jag inte frös lite om mina fötter.
Tror att jag tappade någon av mina små tår efter vägen till skolan.
Huvva!

Ikväll blir det iallafall Droskan och Rockabilly kväll :) Blir mys.

Måndag åker jag!
Ha en bra kväll!

Blåser?



Daniel var ute till hamnen idag och tog dessa bilde. Det blåser inte lite här i Holmsund/Umeå idag. Fy sjuttsingen!! När jag och Ida skulle gå till skolan idag, Mimer, på parkeringen stod vi i princip still för att de blåste så himla mycket. Det är helt sjukt. Har aldigt varit med om nått så hemskt.

Kan ju berätta vad läkarn sa i fredags.. Det är något i mitt knä som är trasigt så det blir magnetröntgen och förmodligen operation när jag kommer hem från Ghana. Skönt att det äntligen blir något gjort med mina knän!


Nu ska jag se på Biggest Loser och nog ta mig en kopp varm choklad :)

Ha en bra dag!

Nu

Nu blir det att åka mot sjukhuset och knäspecialisten.
Får se vad han säger.
Får se om jag hinner till skolan sen!
I helgen blir det ikea och birsta. Blir nog kanon!
Måste bara se om jag måste handla nå kläder till Ghana.
Man får ju inte ha på sig vad man vill som tjej!

Ha en bra dag! :)

Vad är det som händer egentligen?

Jag har börjat fundera en hel del. Vad händer egentligen efter döden? Vad är det som händer och gör att vissa dör alldeles för tidigt? Varför dör folk?
Den senaste veckan har 3 som jag vet vem det är gått bort, en som har en jätte liten chans att klara sig och en kompis har en av sina närmaste gått bort. Och nyss för kanske 20 minuter sedan var ambulansen här i huset och hämtade en äldre tant. Är det en svart vecka den här veckan eller vad är det som händer?




Jag vet inte vad jag tycker om döden egentligen. Jag har stor respekt för den men jag vet inte om jag fruktar den. Jag vill inte dö ung och jag vill verkligen inte att någon av mina närmaste ska dö. Men.. Vad är det som händer efter döden? Kommer man till himlen eller finns det ett liv efter döden? Kommer det ett andra liv? Ja, vad är det som händer?


Nog om deppsnack. Idag har jag varit till jobbet och snackat med dom. Jag fick åka hem direkt och vara hemma resten av veckan. Dom har ingen andvändning för mig när jag inte kan stå på knä, varken gå ordentligt :P så jag var hemma vid 8 igen. Skönt! Så under dagen har jag bakat bröd och chokladkaka, varit till farmor och hjälp henne, hälsat på min kusin Klara, hennes son Elis och min farbror och faster och varit hem till mamma och pappa och ätit middag. Jag stod faktiskt över träningen idag igen för mitt knä!!!
Imorgon blir det att ringa vårdcentralen igen för det har blivit värre. Får se vad dom säger.
 Jag har ju iallafall fått veta att det är cystan som är tillbaka, men jag vill ju kunna röra mig ordentligt när vi åker till Ghana.

Nu ska jag nog ta mig en macka som jag bakat och se lite på So you think you can dance.

Sov Gott!


Söndag

Idag blev det ett sent uppvaknande. Tror inte vi kom ur sängen förrän 11 eller nått. Men det är skönt med tanke på att jag ska ut på praktik imorrn igen. Kl. 7.00 börjar jag så. Blir en tidig kväll. Bli svårt att somna tidigt ikväll med tanke på att jag varit ledig i 3 veckor. Men det ska nog gå bra.

Det blev ingen innebandy idag heller. Utan det blev gymmet istället. Jag och Daniel gick faktiskt dit. Var ju bara 2-3 minusgrader så det var riktigt skönt. Kunde tyvärr inte göra så mycket på gymmet med tanke på mitt förbannade knä. Tror att jag fått tillbaka cystan men jag vet inte. Larsson snackade om att de kan vara en blödning i muskeln också. Jag ska ringa vårdcentralen imorrn så jag får veta. Vill inte ha ont nät jag ska till Ghana. Kommer bli nog jobbit i värmen som är där.

Vid 16 idag så åkte jag och Daniel till Malin och Mattias och grattade Malin på sin 20års dag. Imorrn fyller hon 20 men det fick bli tårta och sånt idag . Väldigt trevligt och jag hoppas att hon blev nöjd!

Nu ska jag ta en kopp Choklad och käka några lussebullar :)


Sov Gott!

Måste nog skärpa mig!

Måste skärpa mig på det här med bloggandet. Igår hade jag min sista jullovsdag. Väldigt tråkigt och snart är det arbetslivet som gäller. På måndag börjar jag min sista praktikvecka. Då har jag varit ute i 9 veckor och ja, det har varit väldigt skoj! Under detta lov så hag jag absolut inte gjort så himla mycket. Det har mest varit gym och Caesar spel. hahaha.. Jag och Daniel har blivit beroende. Som vi brukar bli under julledigheten.
Men det är otroligt skoj att Daniel äntligen köpt gymkort så vi kan träna tillsammans. Man blir mer peppad då.

Ikväll har iallafall Annelie och Joel varit på besök. Blev sen middag som började kl. 20 eftersom jag hade match som slutade vid 19. Men det var väldigt trevligt och det blev en lugn kväll med spel och åter spel. Dom är så underbart trevliga dessa människor :)

 
Annelie & Joel

Imorrn blir nog en lugn dag som jag ska njuta av. Sista söndagen innan vardagen börjar igen. Blir nog lite innebandy och sen gym :)

                                                                   


Ge mig sommar nu!



Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0