Lite om vad vi gjort.




Pappa fyller år idag så det har varit kalas hela dagen. GrattisPappa!! Men det är inte det ända vi har gjort. Vi har även varit ute och åkt inlines. Paul och Kenneth har ju som sagt varit på hockey och ville absolut lära sig att åka skridskor. Men eftersom det är brist på is och snö så fick det bli inlines på vägen istället. Gud så kul vi har haft. Riktigt roligt att se någon att åka för första gången. Haha. Paul åkte själv flera varv runt kvareter men Kennet och jag åkte en sväng runt och han tog sig inte upp för en backe. Haha. Han stod och skratta så han bara snurra runt. Till slut kom han på att man kan gå på gräset. Så han åkte bort till gräset och gick upp.



Kenneth som åker.


Paul åker och Big Daddy hjälper till.


Vi har även hunnit vara till Lycksele djurpark och Vännäs Motormuseeum. Tyvärr så var det inte så mycket djur ute så dom hade riktigt tråkigt.. Men mycket bilder blev det. Kort på allt och självklart så skulle dom vara med.
 




Otroligt söta fjällrävar!



På Motormuseet.

Vi har även fått namn här i familjen.
Pappa = Big Daddy
Mamma = Big Mammy
Jag = Big Sister
Daniel = Big Boy, My friend (från Kenneth)

Haha..

Och dom.
Kenneth = The King
Paul = The King´s dresser
Dom själv har hittat på det.

Menmen.. Nu ska jag fortsätta se Filip och Fredrik.
SovGott!


För dig Becky!

Nu har dom från Ghana kommit och jag har inte alls någon tid över till annat. Men det är väldigt skoj och man har insett hur väldigt dålig man är på engelska! Idag ska vi iallafall se på hockey.. Löven..! Usch!
Men vad gör man inte? I torsdags var vi och bowla, fast det var deras första gång så slog dom oss ganska klart. På torsdag kommer dom hem till mig efter ha varit hos Teo i 1,5 vecka.

Vi ska även käka på Ghandi idag. Jag, Daniel, Annelie och Joel. Blir mysigt :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0