Uppsala

Imorrn bär det av mot Uppsala. USCH!! Vi ska spela match där och så. Känns så sjukt drygt att åka dit. Men vad gör man inte?
Det ända som ska bli skoj är att man får träffa släkten där ner. Men att man kommer hem någon gång under söndag natt och man ska upp och jobba kl. 7 på måndag känns inte så himla peppande!

Håller på att lägga in lite bra låtar på MP3n nu och så. Förbereder inför den låååånga resan.

Nä, nu ids jag inte sitta här. Går och tar en kopp choklad och en macka nu.

Sov Gott!

Kan inte sova.

I natt kunde jag inte sova. Låg och läste en bok och var hur trött som helst men när jag släckte så var jag klarvaken. Låg och vände på mig, gick på toa och inget blev bättre så jag satte mig här. Satt här i 2 timmar till kl. 03 ungefär innan jag gjorde ett nytt försök. Inte alls trött men efter ett tag så lyckades jag somna. Då kom tankarna upp igen. Känns som att jag sviker dom käraste jag har ibland. Men jag tror inte det, men de känns som det. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få det bättre.. Jobbigt att ha sånna tankar att man inte ens kan somna.
I morse när Daniels klocka ringde så blev jag också helt klarvaken. Hostade som fasiken.. Igen. Men kunde somna efter ett tag. Vakna vid 8 men ville inte gå  upp så när jag äntligen somna av trötthet så ringer det på dörren. Jag får panik när det ringer på dörren och jag inte vet vem det är. Så gick upp och kolla i det lilla hålet på dörren och ser en tjej springa omkring och ringa på alla dörrar. Sjukt?! Jag öppnade inte men jag vaknade och har varit vaken sen dess. Nu tvättar jag och ska snart till Take Care på Massage. Ska bli otroligt skönt!

Nä, dags att se om vi ska ha nå mer från IKEA. Blir nog att åka dit imorrn.
Ha en bra dag!

 

                                                                         Saknar mina kissar!


.

Nu är allt förstört på riktigt!

DET SNÖAR UTE! JAG HATAR SNÖÖÖ!!!

Promenad.

Har precis kommit hem från en promenad. Gud så kallt det har börjat bli. Fick aldrig upp värmen riktigt. Och det nyper sådär jobbigt i kinderna. Usch! Vad jag hatar vintern!!

När man är ute och går så hinner man tänka så himlarns mycket. Om allt och egentligen ingenting. Gick förbi farmors hus och började drömma tillbaka på tiden när dom bodde där. Hur livet var underbart när man bara var några år och skolan var det bästa på jorden, det värsta som kunde hända var ett skrapsår eller när man inte fick godis på lördag. Jag saknar det huset. Jag vill veta hur det ser ut, eller vill jag egentligen det?

Kom även att tänka på att min stora kusin, som varit som en storasyster för mig ska ha barn. Och det är när som helst! Jag tror att det är beräknat till den 28 oktober och då är det bara 15 dagar kvar. Det känns helt sjukt!

Nä, nu ska jag gå och dricka kaffe med mamma och pappa och
sen måste jag plugga på mitt svenska tal!
Måste även berätta att jag köpt min första julklapp idag! :)

Sov Gott!


En bomb!

Kom precis hem från gymmet så nu blir det att hoppa in i duschen.  Sen ska jag se mitt älskade One Three Hill och vänta på Daniel.
Blev så himla lat idag när jag var på Maxi och handlade. Kom överhuvud taget in alls på något att käka så det blir risgrynsgröt idag. Gott och enkelt!

Måste även släppa en BOMB idag.

Jag har fått min balklänning!!!

Men jag kommer inte lägga ut en bild på den :) men den är som sagt som jag vill, svart/vit, prickig och med tyll. Rockabilly!


Kan ni fatta? Nu är det bara att börja planera för mig och Sara. Det första vi ska göra är att komma på en färg! En cool färg som syns. Sen kläder åt henne och frisyrer, om vi ska göra om min klänning, vilken bil vi ska ha. Gud så underbart kul!

Har även gjort klart de mesta i skolan för den här terminen. Har kvar ett Svenska prov och kanske ett omprov i Elen(?). Får veta det imorrn. Förhoppningsvis så har jag klarat det men vi får se. Går ut på praktik på Måndag. Ska vara på NVS och jobba. Blir säkert bra, och kallt. Har fått höra att jag säkert kommer få vara på Resecentret eller på Öbackastrand. Det ligger väl nästan bredvid varandra? Men det blir snart vinter och det är redan kallt så det blir att pälsa på sig ordentligt. Och som alla vet så HATAR jag vintern!





































Nä, nu måste jag hoppa in i duschen.

Ha en bra kväll!

 


Män som hatar kvinnor.

Jag har haft så otroligt mycket i veckan. Plugg, match, Ghanamöte och plugg! Har pluggat hela tiden och snart är det klart! Har gjort bort två prov idag som jag tror att jag klarade. Kändes helt okej faktiskt. Sista provet är på måndag. Ett slutprov för kursen så det måste jag klara. Helst få bra på för jag fick helt otroligt på det förra provet. Spikade det! Kan ni fatta? Jag spikade ett elprov. Haha..
Ghanamötet igår var inte så himla värt. Känns som att man redan har hört det där ett antal gånger. Men snart kommer dom så då ska ju allt vara klart! Jag måste sätta mig att förbereda ett schema över på när dom är här kom jag precis på. Får ta och göra det till veckan.

I tisdags såg jag och Daniel på Män som hatar kvinnor och ska jag vara ärlig så är det bland dom sämsta filmer jag sett. Jag tycker inte alls om den! Kändes mest som en pina att sitta där. Alla har tyckt att den är så himla bra så jag hade ett bra intryck av den. Satt och nästan log när vi startade den men sen blev det tyvärr en besvikelse! Inte kul!



Nu ska jag fara och hämta min klänning som äntligen har kommit. Balklänningen:) sen skicka iväg ett sms till Sara och säga att den kommit. Min klänning är nog ganska typiskt mig. Prickig, svart och vit och med tyll. Jag bara älskar den. Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden!!!

Ikväll kommer även Malin och Mattias förbi på lite käk och wiispel. Blir nog kanon!



Ha en underbar kväll.

Match ikväll!



IKSU Ungdom - Holmsund City
Iksu sporthall 19.00


nej

Gissa vad som hänt nu då?
Jo, jag har blivit sjuuuk!
Blir ju kul inför imorrn. Nu ska jag iaf ta på mig sockar, halsduk och dricka varmchoklad :)

Ha en bra dag.

RSS 2.0