Lewis.



Var ute och cyklade idag i det underbara vädret. Var så himla skönt i luften!
Blev övertid idag igen på jobbet. Slutade vid 17 istället för 16. Blir lite extra sådär. Älskar även mitt nya "extrajobb" ! :)



När jag åkte hem till huset idag kom Lewis fram till mig och ville  ha mat. Gav han lite mjukmat så han åt över halva skålen, märkte att de fanns torrfoder så han börja käka de istället och efter ett tag så lukta  han på mjukmaten igen och började äta där.. Gick inte så lång tid innan han åt torrisar igen. Haha.. Han är så söt min lilla Lewis :)


Nu, Duschen!



.


Nu har de varit ett sånt där uppehåll här igen. Men jag har verkligen inte tid till att skriva. Jag jobbar, tränar, läser och lever livet. Det är ju trots allt sommar.

Nä, jag har inte tid :)

Skriver någon annan gång.


21/7



Idag när jag satt på jobbet så fick jag hurvens. Och jag fick till och med gåshud på halsen. Kan man verkligen få de? Konstigt! 
Annars så har det inte hänt så mycket. Fick hjälpa Fabian inne på "Vaktis" med posten idag och har även tagit bort några gungor. Annars så har de inte hänt så mycket. Efter jobbet var jag ute och sprang också. Börjar gå bättre och bättre men kan inte direkt säga att de är jätte bra. Jag sprang intervaller först gick jag 5 min sen sprang jag 5 min... Så de blev Gå 5 min x jogg 5 min x gåvila 2 min x jogg 5 min.. Så så jag jogga 5 gånger. Var ute totalt 40 min så de var bra.

Förövrigt så har inte min minsta lilla älskling Elvis kommit hem. Ser ni han så ring mig!!

Idag är de de 21/7 och jag och Daniel har varit tillsammans i 3 år. Helt sjukt vad tiden går fort. Vi har hunnit mycke på dessa år.

-Daniel har hunnit bo i 3 lägenheter och sista flytten innebar att flytta ihop med mig.
-Varit ett antal gånger på IKEA.
-Varit i Uppsala 4-5 gånger tillsammans och Stockholm 2.
-Daniel har ägt typ 1000 bilar.
-Jag har hunnit kvala och spela i div. 1.
-Vi har varit på dop och begravningar.
-Fått helt underbara vänner :)

Jag älskar dig!




Bilder.



Inkoppling av diskmaskinen.


Måttagning för tyget till fotöljerna.


Halvfärdig :)


Köpte nya blommor idag som jag planterade om.


En av alla klädesplagg som jag fick av mamma och pappa i Uppsala :)



HAR NÅGON SETT MIN LILLA ÄLSKLING ELVIS? :(




Snart så..



Länge sedan de hände något här men de kommer att komma biler och sånt skoj. Kan iallfall berätta att jag och Daniel åkte ner till Uppsala och chock hälsade på dom som var där nere inklusive mina föräldrar. Deras min när vi stod där och sa hej är helt obetalbar! Så  underbart. Och så underbart de är att vara där nere. Älskar verkligen Uppsala!

:)


Äventyr.



Imorgon bär det av på äventyr :)
Roligast för dom som inte vet något.

Tjing!



Snabbis.


Det har varit mycket nu på sistone. Jag har fyllt år, jobbat och bytt bostad. Eftersom mamma och pappa är i Stockholm så bor jag och Daniel i huset, för att ta hand om våra katter.. Haha.

I lördags fyllde jag år och fick massa fina presenter. Fick faktiskt en mobiltelefon av min älskling :) Pengar och glas av mamma och pappa och massor med mer fina saker. Trevlig dag helt enkelt!



Igår somnade vi runt 10 och jag vakna vid 6. Otroligt skönt men jag kan inte fatta varför jag inte känner mig utvilad. Är ändå sjukt trött. De gör inte saken bättre att pappa ringer och säger att dom har +33 kl. 20 i Stockholm, dom sitter på en pub och dricker en kall. Usch! Jag vill också till Stockholm!

Nu ska jag börja med middagen sen bär det av till Håknäs och träffa Daniels faster .


Ha en trevlig kväll.


Ny hobby




Våran nya hobby... Cykelorientering! :)

Tisdag.



Trodde att Daniel skulle lagt in bilderna från gårdagsen cykelorientering men ikket. Får bli en annan gång då helt enkelt! Kul hade vi iallafall och de blev ändå 4 kontroller i Obbola. Tycker jag var himla bra. Skönt med en fika paus mitt i också. Precis när vi cykla förbi Frida och Patrick så var Frida ute och bjöd in oss på nybakad rabarberpaj. Oj, vad gott det var ! :) Fick även träffa Klara och Anders och deras lilla Elis. Mys!

Fick ett sms idag som jag blev helt chockad över. Trodde inte att de var sant först men de måste de ju va. En av våra kompisar har fått barn idag. En månad förtidigt och lillan var redan innan 33% för liten för sin ålder. Men idag kom hon ut till världen för att mammam fick havandeskapsförgiftning. Tur att allt gick bra så lilla (1,6kg och 40cm lång) Hilma kunde komma ut ! :)

Grattis!

Dags för mat och sen lite cykelorientering tror jag :)


Sjukan


Helgen började ju jätte bra för min del. I oförsig så började den bra med grillat och badtunna på fredagen men slutade på akuten. Haha.. Fick sjukt ont bak i ryggen, förmodligen njurarna igen, så jag kräktes av smärtan. Ringde Becky vid 00 och hon skjutsade in mig till akuten. Fick ligga där till kl. 5 och efter att jag fått 3 sprutor och smärtan inte försvunnit helt så beslutade dom sig för att lägga in mig. JIPPI! Så jag blev skjutsad upp till Kirurgen 1 och fick sova ut natten där. Vaknade, eller ja, blev väckt vid halv 8 igen av min granntant som låg mitt emot mig. Grinigare får man leta efter.
Vid 15 fick jag åka hem och då hade jag fått mig lunch, fika och varit på ultraljud, som inte visade nått.

Så nu sitter jag här hemma och har ont igen.


Ha en fin kväll.



Torsdag.


Har tyvärr inte fått några fler bilder av Daniel så de kommer inga fler idag. Gud vad sliten jag är alltså! Har inte sovit igen mig från helgen. Försov mig i morse till och med då alarmet inte startade. Har fått en telefon från jobbet, en Nokia, skit enligt mig, som jag inte kan med så jag stängde av ljudet och då hörde jag inte alarmet. På min Sony Ericson spelar de ingen roll. Aja, men lär av sina misstag så imorrn ska jag väl komma upp i tid.

Idag har de gått fort på jobbet. Haft en otroligt lugn dag men den har varit skön! Dock så är de pappas sista dag imorgon så på måndag är jag helt själv. I 4 veckor till och med!! Men det ska nog gå bra.

När jag var påväg hem så ringde mamma och berätta att mormor och morfar var där med min lilla kusin Manne. Gud vad den pojken pratar alltså! Men han är himla söt :)

Nu ska jag fortsätta fixa i ordning här i lägenheten. Håller just nu på med att sätta nå bilder i ramar. Nice!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


RSS 2.0