Snart så..

Bläää..! Sitter på skolan nu och har Svenska. Har precis lämnat in mitt PM inför mitt tal. Måste skriva talet nu under lovet eftersom vi har redovisning veckan efter. Ska ju snacka 5 min så de blir ganska långt tal! Ska dessutom prata om Relationer och har valt nätdejting. Får se hur jag lägger upp det men ja, de måste bli en del ;P


Vi har även kommit på att det är bara 10 veckor kvar tills studenten. Helt sjukt! Snart är det det verkliga livet, på riktigt! Helt sanslöst! Vi har kanske fixat en vagn nu också så de börjar kännas ganska lugnt. Dock så har vi inte fått våra mössor än och ingen verkar veta vart dom är så, det är inte lika roligt!

Ikväll kommer Frida förbi och vi ska sedan fara till Oleary´s och träffa resten av Ghana gruppen. Men tyvärr så hinner jag bara vara med typ en timme för sista bussen hem går 23.15. Tråkigt men sant!
Jag kan inte vara me på lördag heller när vi har den riktiga festen! Tråkigt :( Men mormor fyller år och jag är i Malå då. Jag gör allt jag kan för att komma min älskade grupp!

Nu ska jag jobba lite tror jag :)

                                                                                          Påsklov ikväll också :)

Ha en bra dag!

 


.



Har inte blivit så mycke uppdatering idag. Mer kommer nog imorrn. När jag äntligen går på påsklov! :)

God Natt mina vänner!


Kusin-vitamin!

 

Min älskade kusin Klara var nyss förbi här med hennes sambo Anders och deras lilla son Elis.
Jätte länge sedan jag såg dom sist. SötKlara!! :)

Nu ska jag fara på gymmet.
Tjing!


otroligt




Nu ska jag bara äta frukost och sen bege mig mot stan och skolan. Ganska så kort dag idag ändå.
Kan iallfall berätta att jag gått ner 2,5 kg på 1 vecka. Haha.. Känns lite sjukt men de är sant. Vägde mig nyss!

Nu måste jag gå och käka.
Ha en bra dag!



PM

Har precis skrivit klart mitt PM till svenska nationella. Vet inte om det duger men nu är de skrivit och jag för fila till det på lektionen på onsdag. Får höra med Hasse då om de är okej!

Idag så fick vi igen proven som vi gjorde förra måndagen och jag fick lååångt över förväntan. Fick VG+ och bara 4,5 fel. Himla bra om jag får säga det själv! Kändes inte alls nå bra. Alltid skoj att få såna överraskningar!!
Efter skolan så for jag direkt på gymmet. Och eftersom jag har ont i mitt knä så blir det bara att gymma överkropp. Så nu är jag helt slut i armarna och i axlarna. Magen fick sig lite också. Men det var så mycket folk som var ivägen så jag orkade inte göra allt. Gick hem istället :)

Jag har även fått någon snilleblixt nu.. Vill snagga ena sidan som jag hade för ett tag sen, men jag vill också ha långt hår.. Någon som vill hjälpa mig att bestämma?
   
Snagg             eller                 långt?                Eller kanske permanent?

Nu blir de kaffe och innebandy!

Heja!




Nu ska jag snart åka till skolan och ha min enda lektion på måndagar. Sen tror jag att de blir gym faktiskt. Daniel åker iväg och ska fixa bilen så jag ska sova hemma i veckan igen :) Mys..
Innebandy ikväll dessutom..

Heja IKSU. Heja Täby. Heja Warberg! :)

Ha en bra dag!




Klar me nästan allt.

Nu är jag äntligen klar med Religionsuppgiften. Satt hela torsdagen och hela morgonen idag. Gick sedan hem till mamma och pappa så mamma fick hjälpa mig med sista uppgiften så nu är jag klar. :) Känns så jädra bra. Jag har dessutom gjort klart Ghanamålen och skickat in. Fan va bra! Bara att skriva svenska talet nu.
Nu sitter jag och Daniel och ser på Johan Falk, äter bär och grädde (Daniel äter nån tårta) och bara myser. Har nyss kommit hem från Maxi också :)


Här är våran nya kyl och frys :)

Sov Gott senare.

Lååång kväll.

Klockan är snart halv 2 och jag har hunnit mycket denna morgon. Vaknade vid halv 11 av väckarklocka, packa ihop all tvätt och gick ner i tvättstugan. Ides inte lägga mig igen så jag satte mig här vid datorn och satte igång med Islamarbetet. Hade kvar dom jobb 3-4 jobbigaste frågorna som nu bara är 1,5 kvar. Underbart skönt! Jag har dessutom fyllt diskmaskinen och satt på den så de blivit lite ordning i köket.
Tänk då på att jag gjort allt de här fast vi kommit hem vid 4 i morse.. Jobbigt att man tappade en timme i natt.


Plupp och Sara på förra lagfesten, och Sussi!! :)

Igår kväll så var jag och Daniel och gratta Sara iallfall. Trevlig folk och trevlig dricka. Jag hade inte tänkt dricka men blev bjuden när jag kom dit så de sluta med att jag var på Olearys också. Haha.. Daniel stackarn, for till Erik och var med han dom 2 timmarna vi var på krogen.
Sussi skulle fixa in oss på Rex men när vi inte kom in dit gick jag och Plupp till Olles. Där smög vi oss in via rökrutan och slapp stå i kö och visa leg. Så vi kom in ganska snabbt. När Sara, Anna och Sussi kom dit fick dom lov att ställa sig i kö stackrna, de regnade ju dessutom!
Där inne träffade vi massa Holmsundsbor, äldre än mig men roligt att träffa dom. Dom flesta hade jag gått på dagis med!:)
Kom som sagt hem vid 4 i morse.

Nu ska jag gå och se om tvätten torkat.

Ha en bra dag!

Vad händer idag?



Hmm.. Undra vad denna dag ska bjuda på? Sitter just nu i soffan och väntar på att vi sa hitta på något.  Dock så har jag inte direkt någon fantasi när de gäller det där. Kanske får ställa mig och baka nått istället. Det gillar jag ju. Tyvärr så får jag inte äta nått sånt nu under GI. Dom första 2 veckorna är skitstränga. Sen får man börja äta lite kolhydrater och då kan man nog slarva lite mer :)

Ska se om Daniel har någon idé.

Ha en bra dag.




Fredag kväll.

Har precis kommit hem från mamma och pappa. Vi åt middag där, kött och potatissallad.. Eftersom vi får äta potatissallad nu i GI så blev de bra. Men det var självklart massor med grönsaker till.
Daniel och pappa fick pommes och vitlöksbröd till!

Vi såg mest tv där. Jerry Springer, Innebandy, Så ska de låta och Let´s Dance finalen. Tyvärr så vann AIk över Falun i innebandyns sista kvartsfinal så nu är dom i semi.. I år igen. Tyvärr.. Men men, hoppas att dom åker ut innan finalen!
I Let´s Dance vann han, den där Mattias. Kul för han. Jag hade dock hoppats på att tjejen skulle vinna. Men, röstar man inte får man skylla sig själv!
Efter det gick jag och Daniel till hans lägenhet och nu sitter jag här. Daniel gör i ordning några mackor och jag ska gå och borsta tänderna. Får se vad morgondagen väntar, mer än att jag ska till Sara och gratta henne :)


Jag och Sara :)

Sov Gott.

Min fredag.

Nu har jag varit jätte duktig faktiskt! Har gjort en powerpoint till Miljön, börjat skriva på mitt PM till svenskan och nu sitter jag på samhälls lektionen och gör ja, i princip ingenting.
Lunchen idag var väldigt speciell. Vegetariskt mossaka med linser och fetaost. Inte jätte dålig men inte så mycket mat heller. Skönt att jag slutar snart!
Patrick ringde också. Ska fara till Obbola och vara barnvakt efter skolan. Elsa har tydligen magsjuka och varken Patrick eller Frida är hemma så då åker jag dit och ser till henne tills Frida kommer hem.




Fick även sms av Daniel som berätta att vi fått den nya kul och frysen :) Blir jätte bra.

Nä, dags att ladda inför helgen :)

Ha en underbar dag!

 


Datasal

Skolan nu och jag kommer spendera hela dagen i en datasal. Vi började dagen med miljö och redovisningar.. I datasalen. Sen nu, så är det svenska och då sitter vi i samma datasal. Efter svenskan är det lunch och sen återigen tillbaka till våran kära datasal och ha samhälls. :) Sen så är dagen slut och jag får ta helg!

Älskade helg! Vet dock inte vad jag ska göra men det blir nog kanon hursom..


nu måste jag jobba.

Tjing!

Jag har varit duktig idag.

Nu ska jag äntligen befria mig från skolarbeterna och sätta mig framför tvn. Har gjort klart nästan alla  uppgifter om Islam. Bara dom 3 tyngsta kvar.. Jag har gjort klart båda svenka uppgifterna och de känns så underbart! Snart är jag ikapp min klass igen! Bara 2 prov kvar att göra. Haha..



Jag har iallfall sett Sveriges Värsta Bilförare och det är så underbart roligt. Nu ska jag gå och se på Lyxfällan innan jag ska försöka mysa med mina älskade katter och sedan sova.
Imorrn är det skola mellan 8.20 - 12.30. Ganska lugn dag.
Får se vad helgen bjuder på mer än att fara till Söt Sara på lördag.

Sov Gott!

Sötnosen Elvis.



 


Min lediga dag.

Har precis kommit hem från gymmet. Har fortfarande träningsvärk sen i tisdags men jag for dit ändå. Träffade Daniel där och vi började. Kände direkt att jag inte kunde göra så mycket p.g.a trötta muskler. Men jag körde på lite ändå. Det är så tråkigt nu när jag inte kan gymma nå ben. Eftersom jag varken kan böja eller sträcka ut mitt ben rakt så kan jag inte träna mina ben, och det är de j ag tycker är roligast. Det är där jag har mest muskler och det är dom jag vill ha starka. Menmen.. Det ger mig bara en anledning till att träna allt annat. Så nu har jag väldigt ont i min mage. Haha..

Annars så håller jag på att skriva om islam och sånt. En skoluppgift. Har skrivit typ 1,5 sida nu och har bara svarat på 2 frågor.. Jippi.. bara 11 frågor kvar.

Dessutom tror jag att de går ganska bra med min GI metod. Har inte kollat ordentligt men jag tror att jag redan gått ner något kg. Det är kul :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen käka lunch och fortsätta med islam.

Ha de bra!

Äntligen klar!

Jag och mamma för hmm.. 4 år sedan.

Nu är jag äntligen klar med en svenska uppgift. Jag har läst boken Jävla John och nu har jag skrivit en analys om generen som den är. Alltså en roman. Dock så tycker jag att det var en väldigt luddig och svår uppgift men tur att jag hade min mamma som kunde hjälpa mig! :) Så nu har jag äntligen den klar!

Nu är det bara kanske 4 uppgifter kvar att göra innan nästa helg.. Wiiie!

Jag ska gå och ta mig ett ägg. (GI) och sedan gå till sängen för att se lite på tv och sedan sova.
Imorrn väntar en sovmorgon och en ledig dag. Tror de blir gym och sedan lite plugg.

Sov Gott.


Onsdag.

Just nu sitter jag på skolan. Ska göra nått om Sri Lanka men jag har ingen aning om vad? Han vet inte direkt själv heller.. Väldigt konstig lärare. Nu sa han precis att han inte hunnit planera nått. Haha..

Ghana möte idag då. Min älskade grupp. Såg på ett mail att vi ska lämna in nån projektrapport och jag har inte skrivit någon. Trodde att de skulle in till David. Måste kolla de där, har ingen lust att lämna det till Ulla!

Annars har dagen gått jätte segt! Onsdagar är min enda heldag och dom är jobbiga. Känns att man inte riktigt är van att vara på skolan hela dagar. Haha.. När jag dessutom har möte idag så kommer jag hit vid 8 och får åka hem vid 17. Känner inte peppen direkt. Vi har möte med innebandyn ikväll också och jag har sjukt mycket att göra. Skolarbete till 1000! Mamma ska få hjälpa mig ikväll så jag blir klar med en som ska va inne på fredag. Resten får jag försöka hinna imorrn när jag är ledig.

Nu måste jag kolla lite info.

Ha en bra dag!


Njursten.. Igen

Idag har jag varit på vårdcentralen 2 gånger. Har dock inte fått veta så mycket men dom tror att de kan vara njursten.. Igen. Har fått några tabletter.. Igen. Och ska se om de blir bättre i väntan på röntgen.. Igen!

Aja, har ju fått veta lite mer iallfall.
Annars idag så har jag varit duktigt. Ätit rätt och varit och gymmat. Jag har börjat med en Svenskauppgift som ska vara inne på fredag, har skrivit 1 sida av 2 så det känns bra. Jag har även sökt jobb. 2 stycker har de hunnit bli och fler blir det. Har några som jag ska skicka in ansökningar till. Så nu börjar det kännas lite bättre.

Dessutom så är jag grymt sugen på att åka söderut nu under påsk. Antingen till släkten i Uppsala eller släkten i Huvudstaden. Kanske båda 2 :) Måste bara höra om dom är hemma.

Nu ska jag skriva lite mer på min svenska uppgift om boken jag läst. "Jävla John" heter den. Ganska bra!
Så sov så gott!:)


Tisdag.

Då är det återigen en dag som jag inte är på skolan. Var på vårdcentralen kl. 10.30 och ska tillbaka dit kl. 15 igen. Att ingen kan förstå vad det är för fel? Ont har jag ju men dom vägrar typ tro det. Aja, får se vad dom säger när jag ska dit senare.

Det jag tycker är jobbigast med GImetoden är frukosten. Jag är van att äta mycket då och älskar frukosten men nu blir de inte så mycket. I morse blev de 2 ägg, skinka, ägg och en tomat. Plus ett glas vatten. Blev mätt men jag älskar ju mina mackor..
Till lunch och middag går det bättre och idag bestod min lunch utav äggröra, bacon, sallad och tomater och vatten.


Det är betydligt lättare med lunchen!
Nu vet jag inte vad jag ska göra. 2 timmar kvar tills jag ska vara där igen..

Aja, Ha en bra dag!

Sovmorgon?



Hej sovmorgon och hej igen vårdcentralen.
Ska dit kl. 10.30.


Hej!



Vill tillbaka.



Ta mig tillbaka till Ghana..


GI!



Då har jag och mamma börjat våra "nya" liv idag. Vi har börjat med GI-metoden och jag vet att den fungerar. Förra gången gick jag ner 12 kg och mamma typ 30(?). Så jag hoppas på framsteg denna gång med.
Till lunch idag blev det kyckling med paprika och feta ost.
Tilll middag idag blev det köttfärslimpa med sallad, tomater och feta ost.

Jag hoppas att jag går ner minst 15kg. Och jag lovar, jag ska kämpa!

Jag har börjat sakna mitt krull..


Ikväll blir det innebandy på TV. Storvreta - Dalen.
Ha en bra kväll.

Mååååndag.



Idag åkte jag till skolan med Daniel. Var där vid 20 i 12. Hade prov 12 och var klar vid 13 sen slutade min skoldag! :) Otroligt skönt. Tog en väldigt tidig buss hem och var sedan ute och gick i det fina vädret. Är betydligt varmare idag än igår men det är bara underbart att det är sol.
Snart kanske snön börjar smälta på riktigt också.

Men en sak som inte är lika roligt är att jag har börjat få så himlarns ont i mina njurar. Idag fick jag nästan lov att ställa mig upp på provet för jag har så ont. Går i snigelfart men kan inte gå fortare för att de gör så ont. :(

Ska lägga mig i soffan nu.

Kram.



Sooool!




Idag har jag och Daniel varit väldigt duktiga. Vi var ute och gick och vips så hamnade vi ute på isen. Där gick vi på ett skoterspår och var tvungen att gå på de tills vi kom in på en ö ;P vet inte hur långt vi gick men vi var ute nästan 1,5 timme. Skönt i vårsolen. Tyvärr så är de inte lika varmt som man tror att det är.
Sen blev det att gå hem till mamma och pappa och där blev de middag.

Nu ska jag dricka varmchoklad med grädde och se Whipeout. Sen blir de plugg och Johan Falk.

Ha en trevlig kväll.

Trodde Du Ja!


Ett av dom nya spelen :)



Spelade Daniels nya spel igår. Trodde Du Ja! Hette det och det var väldigt roligt :) Bilden på Daniel och Erik är en utmaning i spelet där Erik ger Daniel ett sugmärke. Haha!! Vi spelade även Kampen Mellan Kvinnan och Mannen där vi tjejer vann helt klart. Blev utklassning på det! :) Det var en väldigt trevlig kväll och vi hade otroligt roligt!
På kvällen kom även G4S igen. Dom hittar hit nu väldigt lätt. Men dom sa att det inte var nå liv och de kommer dom skriva i rapporten. Vi hade knappt nå musik på.
Idag har Daniels pappa och Marie, Emil och Carro varit här och grattat Daniel. Så jag snabbgjorde en kladdkaka på morgonen. Så vi har fikat mycket idag igen. Haha.
Till middag åkte vi hem till min mamma och pappa och åt. Kött och vitlökskroketter! MUMS!! :D

Nu ska vi nog spela Mario.

Ha en trevlig kväll.

Fredag.

Party ikväll igen. Malin, Mattias, Erik och Amanda har varit här och ätit middag, spelat Daniels nya spel och wii. Malin och Mattias har gått hem så nu är de bara vi andra kvar. Tragiskt nog så har G4S hunnit vara här igen men dom sa då inget. Dom hörde inte ett piss när dom stod där i trapphuset och vi sa att vi skulle sänka. Fattar inte vem det är som ringer? Skulle vilja veta det!

Nä, dags att sätta sig i soffan kanske.

Sov Gott.

Torsdag

Idag väcktes vi av dörrklockan, och de slutade aldrig att ringa. Daniel gick upp och öppna och då var de dom me den nya kylen. Tyvärr så var de nå fel. Så dom är tvungen att beställa om och så. Kommer kanske nästa vecka. Det var ju tyvärr samma sak med spisen förra gången.
När jag klivit upp så gick jag till vårdcentralen, skulle lämna prover igen och när jag kom dit så fatta inte sköterskan vad jag skulle göra där. Hon kolla på datorn och såg att de va en sköterska som skickat dit mig och jag fick lämna men.. Ganska onödigt ändå. Haha.. Svaren såg ungefär lika dana ut dessutom. Kanske skulle jag få veta imorrn.

Efter det blev de frukost och sen gym. Var lääänge sen jag var på gymmet sist. Det är nån gång innan jag åkte till Ghana och de var den 1a februari. Så det var ett bra tag sen och de kändes ;p Men gud så skönt de är att träna!
När vi var klar så åkte vi på Konsum och handla lite till lunchen. Och efter alla födelsedagar och gófika så blev de sallad till lunch. Ost och skinksallad som blev väldigt god.




Jobbigt att stå och skära gurka och försöka va nyttig när 
man har kakfat och bullpåse framför sig..


Nu ska jag läsa boken lite och se lite skidor.
Kanske ska jag spela lite spindelharpan.

Ha de bra.


Innebandy :)



Wiiiie!! Var och träna innebandy idag. Blev så himla sugen fast jag har sjukt ont i knä. Gick bra faktiskt men de känns att jag inte tränat sen den 25 feb och inte på en månad innan det. Haha.. "Gammtant"
Men kul var det iallafall. Fick även en förfrågan om att spela på söndag men då sa Sara NEJ! Så de blir en ledig helg.. Igen!


Älskade innebandy.

Imorrn ska vi egentligen vara på universitetet och titta men jag tror inte jag ids åka in dit. Vill jag plugga vidare så kan jag faktiskt kolla på internet eller så. Kommer nog inte hitta där ändå. Så jag tror att jag tar mig en ledig dag imorrn. Har en del skolarbete jag måste göra ändå, man ligger ju en hel del efter..

Nu tror jag att vi ska fika och sen blir de sängen. Måste läsa ut boken "Jävla John."

Sov Gott.

 


Ja, må han leva!



Idag fyller Daniel år så vi har hunnit fika gófika. Prinsesstårta och min bakade After Eight kaka. Riktigt gott!
I morse steg Daniel upp med mig och fika och fick även öppna sina paket från mig. En rygg- och nackmassage hos Monica på Take Care och ett sällskapsspel, Kampen mellan Kvinna och Man. Väldigt roligt spel men kan dock bli lite mycket diskussioner. Men huvudsaken är ju att jag och Anneli vann över Daniel och Joel förra gången! :)

Idag på skolan hände det inte så mycket. Första lektionen var religon och då skulle vi analysera en artikel. Väldigt enkelt, sen visade det sig att jag inte skulle vara på NK:n så jag gick in på stan och lämna tillbaka min skjorta som jag köpt på HM. Sen åkte jag med Kicko till skolan och käka lunch och fortsatte min dag. De visade sig även att jag inte skulle ha sista lektionen så jag slutade vid 14 istället för kl. 15. 40. Så underbart skönt!
Smet lite tidigare från sista lektionen så jag hann springa in på stan. Gick in på Lindex och gjorde några fynd :)

    



En tubtopp med typ nitar och en klänning me nå grejs uppe vid axlarna :)

Ha en bra dag.


After Eight kaka

Blev aldelles nyss klar med min After Eight kaka som Daniel ska bjuda på imorrn när han fyller år. Hoppas att den blev lika bra som förra gången. Då var den sjukt god. Underbar kaka :)



Annars idag så har jag varit på skolan, haft 2 lektioner och sen har jag varit på vårdcentralen och lämnat kissprov. Trodde att jag fått urinvägsinfektion men ikket. Istället så kan de röra sig om att min "kära" njursten satt sig i urinröret. Får väl se när jag börjar klättra på väggarna.. Börjar ha otroligt ont iallfall. Någon som vill byta liv med mig för ett tag eller så?

 - Njursten x 2
 - Salmonella
 - Cysta i knä
 - Sten i urinblåsan?


Nu ska jag fortsätta se "Världens kanske sämsta pojkvän.. Ever" som går på TV400.

Sov Gott.

 


Älskade låt


Lars Winnerbäck - Tidvis


Tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

Jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

Det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska
Men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

*

Somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

Det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

Jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

*

Jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

Kag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry.

Sov Gott.

!?!




Sitter hemma nu. Kunde inte fara på träningen för att jag har sjukt ont i mitt satans knä och att jag fått urinvägsinfektion. Jippitillmig! Vilket liv jag lever just nu. Någon som vill byta?

Nä, ska gå och sova tror jag!




Gårdagen och dagen.

Igår så gjorde vi inte alls så mycket. Vid halv tolv gick vi hem till mamma och pappa och grattade mamma. Hon fyllde år och fick ett halsband och presentkort hos Monica på Take Care av oss. Vid 20 åkte vi hem igen efter en lååång dag med massa folk och gófika.
Idag ska jag till skolan och Daniel ska iväg till sin pappa och fixa lite med sin Amazon. Det är tänkt att den ska vara klar i sommar. Får se hur de blir med det. Känns som att de är en hel del att göra på den.
Jag har bara en lektion och efter det måste jag ner på stan och inhandla en present till Daniel som fyller år på onsdag. Ska nog hitta nått :)


Några härliga bilder från Ghana!! :D





Nu: Frukost

Ha en bra dag!

Mamma..




Grattis mamma!! :)


Hahha.. G4S!!



Ikväll har vi inte haft besök av en, utan 2 G4S bilar. Haha.. Första gången såg jag dom så jag sänkte volymen och de blev inget. Men andra gången. Då hade vi släppt av Erik och Amanda vid bussen och kommit hem. Jag plockar undan och säger till Daniel att "Nu är G4S här igen". Han tar kort och går till dörren och kollar. Då smyger dom sig upp till vårat hörn, han ser en hand som sträcker sig för vårat "öga" på dörren. Daniel öppnar och snackar med han och han säger att han fått en störning. Så jädra kul! Daniel står ovetandes där. Fattar inget. Dom står kvar här utanför kanske 10 min och snackar innan dom far iväg.
De komiska är att vi inte ens spelat musik högt. Vi har spelat wii, kunnat prata och spelat kanske musik i 5 min innan jag tycker att de är för högt och sänker så vi kan prata med varandra. Tydligen har någon ringt och sagt att vi stör. HAHA!!! Tur att jag stängt av musiken innan dom var här och "smyg lyssna" på våran dörr.

HAHA..
Nu: Sängen!

Sov Gott.


Party!!!




Nu är de party!!! :D :D :D








Igår och idag.

Då är man hemma igen. Kom hem vid 1 igår kväll. Så sent brukar vi inte var  borta när vi far dit upp men eftersom vi kom dit vid 16 så blev de inte annat. Dagen igår bjöd på mest bilåkning, gófika och mat och massa prat. Trevligt, trevligt!
Daniel blev även klippt där uppe. Så nu är han laddad inför sommaren :)


Min Daniel när vi hämtade Elvis :)

Ikväll ska jag på fest med min kära Ghanagrupp. Vid 18 ska vi vara där och då bjuder Stor Danne på middag(!?!), något som ingen av oss trodde han kan. Men vi får se ikväll om de går att äta :D. Men innan vi åker dit så ska vi tjejer träffas före och ja, göra oss i ordning typ. Jag vet inte riktigt. Haha.. Göra tjejgrejer kanske, vad de nu är.
Nä, man kanske ska bege sig ut i solen på en prommis. Är ju varmt idag.

Ha en bra dag!

En snabbis.

Nu bär det av till Malå och Daniels mamma. Kommer hem ikväll, med nå bilder hoppas jag.
Tack brudar för igår. Var sjukt kul. Haha.. Mer om igår kommer sen + några bilder.

Måste göra mig i ordning nu.
Tagga fredag! :)

Ha en solig dag!

Min onsdag.

Ghaa!! Blir tokig. Har 2 som fyller år snart. Mamma på söndag och Daniel på onsdag. Becky fyller även år på torsdag. Men vad ska man ge dom? Frågar man dom så vill dom inte ha nått. Haha.. Det är inte lätt. Nån som har en idé  kan gärna få säga till mig :)

Idag har vi inte alls gjort så mycket. Daniel har skjutsat farfar och jag gick till Take Care för att kolla men hon hade inte öppnat så jag gick hem igen. Vi håller även på att tvätta. Ena grannen ska komma ner med en bullpåse till oss för att vi lät henne få torktumla sängkläder på våran tvättid. :)

Förövrigt har jag blivit helt besatt av spindelharpan. Jag spelar och spelar och kan knappt slita mig. Drömde till och med om de i natt. Jag håller nog på att bli galen. Fick ju några smärtsillande igår som inte hjälper mot smärtan, dom kanske gör mig galen isället? haha..
Ikväll ska vi tjejer från Ghanagruppen träffas och äta middag och ha en myskväll. Tror att de kommer bli bra. Skoj att få träffa dom igen. Älskade grupp!


(Elina, Frida, Jag, Elin och Isabel)

Nu, lunch!

Fruktsallad


Ikväll har jag och Daniel käkat fruktsallad. Med blodappelsin, kiwi, äpple, banan och vindruvor. Hur gott som helst!
Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och se på tv. :)

Sov Gott!

Salmonella

Wiihoo. Jag har fått salmonella. Jippi!! Fan va drygt. Men nu har jag iallafall fått veta varför jag har ont i magen. I morse när jag gick till vårdcentralen ringde dom från sjukhuset och berätta att jag fått det. Blev ombedd att ringa ett nr, men dom kunde inte hjälpa så i över en timme satt jag i telefon och blev bara omkring skickad. Tillslut besluta jag att jag skulle till akuten och tog första bästa buss.
På akuten kunde dom inte göra nått, förövrigt så kände dom igen mig igen.. Kanske måste sluta fara dit nu. Haha.. Så jag fick gå till infektion där jag äntligen fick veta vad de var för fel. Jag har salmonella och det är därför magen gör så ont. Fick även tabletter mot det. Dom sa även att man inte har ont i blindtarmen mer än 2-3 dagar. Och hade dom sagt de på en gång hade de inte blivit så tjaffsigt! Ibland tror dom att man är tankeläsare.

Så nu är jag hemma och behöver förhoppningsvis inte åka in nå mer. Just de, jag prata me läkarn jag hade här i Holmsund, som kände igen mig direkt på rösten, han blev riktigt arg för att jag bara blev omkring skickad. Fick jag ingen hjälp skulle jag ringa han så skulle han ringa upp dom. Vissa är bara för bra!! :)

Daniel håller på med middagen. Jag får ju inte göra mat åt andra så dom blir smittade. Ganska skönt!

Ha en bra kväll!

igen.





Dags att gå till vårdcentralen.. Igen
.






Ont idag.

Idag är ingen bra dag. Idag har jag ont i magen. Skulle egentligen åkt till sjukan men jag orkar inte! Jag är så förbaskat trött. Orkar inte sitta där och vänta för att inte får veta nått i allafall. Faan!

Hos frissan blev de inte så himla mycket heller. Hon toppade och klippte igenom. Men de är skönt. Jag ska ju som sagt på balen snart. ;P Hon gjorde iallafall mittbena på mig och lockade upp mina egna lockar.

Tack för idag Frida! Det var jätte kul och mysigt :)

Nä, dags för sängen igen.
Tjing!

Seeeemlor!!

Nu har vi varit hem till mamma och pappa och fikat semlor. Semlor och lussekatter är kanske de bästa som finns. Älskar det!! Sen när jag och mamma började se Projekt Runway så somnade vi båda två.. Lyckat!
Nu sitter jag här hos Daniel och funderar på riktigt att gå och sova. Men mamma säger att de hade med min mage att göra att jag är så trött. Tror på henne!

Imorrn ska jag klippa mig. Så vi får se vad de blir. Tror inte att de blir snaggen iallafall. Då skulle nog Sara döda mig. Haha.. Hon har ju sån panik inför balen redan och skulle jag komma utan hår på ena sidan så skulle hon nog bli ännu mer nervös. Jag tror att de löser sig.


Vi kanske ska gå såhär? :D

Nu orkar jag inte skriva mer. Orkar knappt hålla uppe ögonen.
Sov Gott!

Lite om dagen.

Har precis kommit hem från hallen. Vi gick och såg matchen ändå. En match som Holmsunds herrar förlorade. Och återigen på alla utvisningar. Synd, för dom kan spela om dom vill!
Fasiken så kallt det är ute. Eller egentligen är det inte kallt men när de blåser är de svinigt kallt. Jag tror de ligger på runt -2.
Ikväll tror jag inte att de blir så mycket mer. Ska åka hem och hämta lite grejer som jag kan göra bort imorrn när jag liks ska in på stan. Tex. växla pengar som blev över i Ghana. Alltså dollar. Tack Frida för att du påminde mig!


Vi köpte även semlor idag som vi ska äta..!! :D

Nä, jag ska nog gå och börja med maten. Idag blir det kassler i ugn med nån sås och ris till! :)

Ha en trevlig kväll!

Söndag.

Då har man vaknat och hunnit äta frukost idag. Sitter nu och ser på Livräddarna på Bondi Beach. Ganska roligt att se faktist.. Men vart har solen tagit vägen? Igår var de strålande sol och nollgradigt. I morse när jag vakna var de snöstorm? Vad händer?
Undra vad man ska hitta på idag då? Tror att jag ska ner på hallen och se Herrarnas match men det är inte bestämt. Imorgon ska jag iallafall klippa mig. Får se vad de blir. Kan nog inte klippa allt för mycket, det är ju bal snart. Haha..
Såg att det är Vasaloppet idag också. Fy fasen vad jobbigt de ska vara att åka det men gud så kul. Jag kommer nog aldrig att ställa upp på det. Hatar att åka skidor. Haha..

Nu ska jag se lite på tv så får jag se vad som händer idag.

Ha en bra dag!

Ååhh..

Hade precis skrivit ett inlägg om vad vi gjort idag men det försvann och jag ids inte skriva om det så de får bli ett kort!
Vi har besiktat bilen, varit till Daniels pappa och käkat middag och sedan hos några bekanta här i Holmsund. Nu är vi hemma igen och jag tror att jag ska gå och sova.
Jag har haft väldigt ont idag och det tär verkligen på kroppen.
Undra bara hur länge jag ska behöva gå och ha ont innan dom tar tag i det?
Har haft ont i snart en vecka, men tydligen så ser jag för pigg ut för att inte opereras.. Hur man nu kan göra det?
Aja, Sov Gott iallafall!



Vill till solen och värmen igen!

SOOOOL!!!

Har precis vaknat och tittat ut och det är kanske världens finaste väder ute. Synd bara att snön ska vara där!



Vet inte vad som händer idag. Om vi åker ner till Daniels pappa och träffas hans släkt eller om vi går ut på en promenad inann i de fina vädret. Hur som helst så måste vi ju ut i solen!

Igår när vi skulle sova så var de ett himla liv här utanför. Det var några småpojkar som var ute och körde någon cross och sen så bulta dom på ytterdörren. Efter ett tag när vi titta ut så sprang dom omkring med crossen och skulle gömma den. Ena killen sprang upp och ner här i trapphuset och ja, det var väligt panikartat såg de ut som..
När dom försvunnit gick vi och leta crossen, jag tror att den var stulen och vill ringa polisen men de ville inte Daniel.
I morse när vi satt och åt frukost for dom iväg me den..

 



Nu är de nog dags att göra sig i ordning. Måste hem hur vi än gör för att hämta solbrillor :)

Ha en bra dag!

 


Fredag

Då sitter man här en fredagskväll. Har precis duschat och hör ljuden från Ghana. Daniel för över våra filmer till datorn så jag hör allt vi gjort, min kära Ghanagrupp! Saknar er och Ghana så förbaskat mycket. Tur vi ska träffas nu under lovet!!!
Idag har jag då varit på skolan. Gick väl sådär men jag klarade iallfall hela dagen, tills kl. 13. Men ont i magen har jag haft..! Ganska slapp dag ändå. 3 lektioner varav på 2 såg vi film och på 1 satt vi i datasalen. Dom dagarna gillar jag :D
Jag har även köpt nya skor idag. Fyndar alltid på Din sko. Älskar den affären. Skulle köpt 3 par men jag gick bara därifrån med 1. Blev lite för snål. Men kan lova att dom andra paren kommer att stå här hemma innan sommarn!


Typ en sån här fast min är vit :)


Till middag åt vi lyxmiddag. Kött med bea och potatisgratäng och sallad. Mumsigt värre! Och tur som jag har så får inte jag laga mat till någon annan innan jag fått svar på mina prover så jag kan bara glassa runt :) Jag stekte köttet men inte så mycket mer. HAHA

Nu hör jag tonerna till Bob Marley - Three Little Birds och vill tillbaka till Ghana med min grupp.
Älskade, älskade ghanagrupp :)

Ha en trevlig kväll!


Skolan.

Sitter på skolan faktiskt. Sista dagen innan lovet men första för mig. Har ganska ont men jag slutar kl. 13 idag så jag tror att jag ska härda. Nu skriver jag om energigaser som ska vara klart om 2 veckor.. Börjar känna hur långt efter jag ligger. Faan!

Dags att ta tag i det här.

Ha en bra dag!

Sov gott.

Nu blir det sängen. Ska försöka ta mig till skolan imorrn, är ju ändå kortdag.
Har fått fruktansvärt ont i magen nu igen och mår även illa.
Får se hur de går att sova.
Hoppas på att detta går över snart.

Sov Gott!

Sjukan.


Då är jag hemma igen då efter en förmiddag på sjukhuset. Igår när jag for till vårdcentralen blev jag uppskickad till akuten så jag låg där mellan 16 - 22 igår och fick åka tillbaka i morse för det hade inte blivit bättre.
Jag har alltså fått inflammation i blindtarmen. (jippi, vilket underbart år jag haft. njursten x 2, cysta i knä och nu blindtarmen.. vad ska de bli av mig?)  Blir de värre eller får jag feber ska jag åka in och då opererar dom nog. Så nu är jag hemma med magont och har precis fått i mig en macka. Jag har iallafall gått ner 2 kg sen i måndag. hahah..


Påväg till Ghana. Vit och rödhårig. :)


(Nästan hemma från Ghana. Lite brunare men med jätte ljust hår ;P)

Det har inte hänt så mycket för mig sen igår som sagt. Bara sjukhuset, sovit och sjukhuset igen.
Nu ska jag krypa ner i soffan tror jag :)

Tack Isa för att du ringde!
Sötnos.

Ha en bra dag.

En bild bara..

Hittade en väldigt rolig bild på tjejerna och jag i Ghana. Hahah.. Det är sista dagen när vi fick våra "vackra" klänningar från deras Ghanalärare.



Doktorn.

Fortfarande hemma idag men ska till doktorn lite senare. Vid 3 tror jag att jag ska vara där. Till en början skulle jag inte ens få fara dit för sköterskan.. Haha.
Min frukost idag har bestått av ett halvt glas hälsofil, det var de jag fick i mig. Och min lunch av en macka med ett glas cola (cola är bra för magen!). Får se om jag får i mig nått vettigt. Som pizzan vi fick äta efter 3 veckor med samma smak på maten. Det var himelskt!



Kom även på att jag faktiskt glömt att ta malariatabletterna nu när vi är hemma. Skulle ha tagit sista idag men de blir nog första. Bara jag inte fått malaria.

Går till soffan och lägger mig nu tror jag.

Mer kommer sen.
Ha en bra dag.

Lite bilder.



 Bara lite bränd. haha





Dom ända bilderna som villa läggas upp för idag.. Blir lite fler och fler.. haha



Fortfarande hemma.

Är fortfarande hemma idag.. Mår inte alls så bra som jag trodde att jag skulle. Har ont i magen, mår illa och skit ont i huvudet. Har dessutom blivit snuvig! Jippi! Får se hur jag känner mig imorrn. Men de blir nog att fara till skolan iaf.
Igår kväll hände inte så himlarns mycket här. Såg på innebandy på tv. Dalen - Helsingbord. Tyvärr så förlorade Dalen. Men till det så åt vi en semla :) från Nisses såklart! Otroligt gott men jag kan tala om att så dåligt som jag mådde efter jag ätit den är länge sedan. Huvvaligen.

Nu ska jag snart gå hemmåt. Daniel ska fara på gymmet så jag åker hem.
Tänkte vara hemma ikväll så mamma får skämma bort mig. Haha..

Ha en bra dag!

Gaah!!

Har försökt lägga upp bilder nu i typ en halvtimme men det går inte.
Jag försöker igen lite senare..

.


Det här är den enda som ville läggas upp..

Verkligheten.

Då var det dags att ta tag i det vanliga livet och komma tillbaka till verkligeheten. Vaknade kvart över 6 i morse och skulle vara på sjukhuset halv 8. Magnetröntgen var klar på en kvart och ja, då åkte jag hem. Var hemma före 9 och skulle ha börjar skolan kl. 12 men eftersom jag har fått en liten släng av magsjuka så är jag hemma idag. Har mest suttit på toan.
Jag och Daniel sprang iväg till Konsum och inhandlade lite cola och hälsofil. Ska även åka hem och ta mina stoppupp piller som jag hade i Ghana.




Så just nu gör jag inte så speciellt mycket. Ska ta tag i projektarbetet tror jag. Men först ska jag dricka upp min cola :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0