Kortis.

Det måste bli skärpning men just nu har jag inte tid att skriva.
Det är jobb och teori plugg för hela slanten!
Snart fyller jag år och då måste all teori vara klart.
Imorrn är det dessutom halkbanan. Håll  tummarna!
Nu blir det sängen!


10 dagar..


God Natt.

Sommar.

Det är bara så himla varmt och underbart ute så jag hinner inte skriva.
Vi ska snart ner på stan och kolla in bilarna.

Wiiie! Sommar!!!


Torsdag.

Sitter på jobbet idag med och har inget att göra. Dom andra har möte och jag får sitta och vakta telefonen.. Igen.

Det blir bara varmare och varmare för varje dag och jag blir bara mer och mer deprimerad. Vill inte jobba. Vill ligga hemma i solen och bli brun. Men jag hörde att de skulle bli typ 30 grader i helgen. Fasiken vad skönt!

Orkar inte skriva nå mer. Haha.. Vill ha lunch nu!

Ha en bra dag.

Känslor.

Allsången var så himla bra igår. Jag vet inte vad som händer
men jag får värsta känslan i kroppen när jag ser på det.
Det är som att det är en bekräftelse på att sommarn verkligen har börjat.
Henrik Dorsin var verkligen hur rolig som helst.
Gillar honom!
Det är ju helt otroligt att solen och värmen har börjat komma den med.
Blit så irriterad på att jag måste jobba.
Jag svettas hur mycket som helst och knäna är sjöblöta.
 Skit äckligt men nu är det bara en vecka kvar, tror jag.
Haha..


Nä, dags att byta om och fara till stan på träning.

16 dagar..


Tjing!

Äntligen klar!

Nu har jag klarat all teori så det känns riktigt skönt! Nu är det bara att vänta in datumen. Första för halkbanan, andra för min födelsedag och sista för uppkörning + teori. Wiiie..!!

Nu har jag fått jobba över båda dagarna denna vecka. Riktigt jobbigt. Igår kom jag hem vid 17 och idag var jag i stan vid 17. Känns i magen då vill jag lova. Men idag gick det iaf bättre på jobbet. Det strula inte alls som igår och saker som vi inte trodde vi skulle klara klarade vi galant. Men det är 3 dagar kvar så man ska inte jubla allt för mycket. Det hinner vända.
Kan inte fara ut och åka nå inlines idag heller. Har sån himla träningsvärk i rumpan idag så det är inte nådigt. Vet inte om det är från inlinsen i söndags eller coopertestet igår. Men ont har jag iaf. Och coopern gick inte bra alls. Klarade knappt 1 km tills mina vader dog och ville inte räta på sig så jag såg nog ut som en 100 årig gammal dam som försökte springa. Tog mig iaf runt men vet då inte vad tiden blev. Vill inte veta heller! Efter coopern så körde vi massa snabbhetsövningar. Kan vara dom som är boven!

Ikväll är det även prämiär för Allsång På Skansen. Finns det något bättre program? Nej, det gör inte det. Det är ett stort + på sommarn. Älskar Anders Lundin och programmet. Nu är det sommar på riktigt.




Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig framför tvn.

Stockholm i mitt hjärta.

Ha en bra kväll!

Helgen.

Gud jag hinner ju inte med att skriva här längre. All min tid går åt till jobb, träning och min älskling. Men snart så är jag ledig. Då har jag mitt sista sommarlov. Om 2 veckor är mitt sista sommarlov. Jag kan inte fatta det. Snart har jag gått klart skolan, typ för alltid. Känns både bra och dåligt.

Min midsommar var helt underbar. Träffade mycket trevligt folk men till sist blev det dom käraste. Tycker om er jätte mycket!
 
Midsommarfolk.

Igår blev det en lugn dag. Vaknade 2 och somnade vid 3 igen. Vid 5 åkte vi till Daniels pappa Sture på middag och kom inte därifrån förens vid 23.
Idag så har vi varit i Holmsund hela dagen. Jätte skönt. Tyvärr så försvann solen och vi fick sitta och se på Mommys boy istället. Haha.. humor.
Jag har till och med hunnit vara ute och åka inlines idag. Vet inte hur långt men jag var ute i 40 minuter iallafall. Känns jätte skönt. Det som dock inte känns lika skönt är att det är coopertest imorrn. Får se om jag klarar det. Hoppas på att få en bättre tid iaf.

Nu blir det duschen och sen lite fotboll.







Jag saknar dig..

Sov Gott.

Midsommardagen.

Nu har vi precis klivit upp. Daniel står och gör frukost och jag, ja, jag sitter bara här. Vi kom  hem 6 i morse från Bygde men kul var det. Blev bad igår också. Tyvärr så for alla iväg till Sika på dans och när vi äntligen pallrat oss dit så var det sista låten och dansen stängde. Haha.. Och tyvärr så var det nästan bara vi 5, som vi brukar vara, som höll igång partyt. Men vi har iaf roligast!

Nu ska jag sätta mig och äta frukost.
Ha en bra dag.

Midsommar

Glad Midsommar alla. Sitter med nymålade naglar och ska snart bege mig mot stan och sedan vidare mot Bygde.

Hoppas på sol nu.

Ha en bra dag!

Just nu.



Färgar håret nu ! :)

:)

Måste bara säga att jag älskar den här låten!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tKkqxZvMrC4

Onsdag

Sitter och  lyssnar på en låt som jag hörde på när jag var liten.

Ken Ring - Eld och djupa Vatten

Ganska bra.. Kan refrängen utantill också. Den har nog präntats in i mitt huvud sen jag var liten.
Idag så har det gått jätte sakta. Vi har gjort ganska mycket men det har gått sakta. Har hunnit klämma fingret också så jag tror att jag ska få en blånagel. Fingret är blått iaf. Haha..

Nu måst jag byta om. Snart innebandyträning.


Ha en bra kväll!

På jobbet.

Sitter på jobbet och gör inte så speciellt mycket. Är ansvarig för telefonen idag eftersom dom andra har möte. Igen har ringt än så det är riktigt skönt. Men jag har dock druckit upp en hel vattenflaska så jag är kissnödig nanting. Inget att göra åt för jag tror att om jag går på toa så ringer det, såklart! Som det brukar vara.

Igår var jag på "Riskettan" på körskolan. Det var väldigt ovärt att slösa en arbetsdag på den, men man måste göra det och nu är det gjort. Inte alls länge kvar tills allvaret är på riktigt. Uppkörning och teori. Fyfan. Jag har även börjat tvivla och tror inte att jag klarar det. Inte alls bra!
Det var även Beeptest igår igen. Jag ökade, det var huvudsaken. Säger inte med hur mycket för det är pinsamt dåligt ändå. Jag vet att jag kan mer men jag ids inte pressa mig. Speciellt inte när jag ändå höjt mig. Känns onödigt då. Vi körde även innebandy. Gud så kul det är. Kommer nog bli en bra säsong.

Nu ska jag kolla lite på Aftobladet ifall någon kommer. Vet inte om jag får sitta vid datorn ens. Haha..

Ha en bra dag.

Snart midsommar.



Helgerna barar rusar iväg och nästa fredag är det midsommar. Det känns helt sjukt men jag tror att midsommar kommer bli super. Jag börjar tagga redan nu. Hahaha.. Tyvärr så är inte sommaren här. Det är kallt och regnigt ute. Ge mig sommar värme nu!!!
Imorrn så har jag sovmorgon eftersom jag ska på riksutbildning. Nu är det inte mycket kvar tills körkortet förhoppningsvis ligger i min hand!

Erik och Daniel sitter och spelar guitar hero och jag känner inte direkt för att spela. Till middag bjöds det på tacos. Faktiskt rikigt gott.. Trodde att jag förätit mig på det men det var faktiskt jag som kom med förslaget.
Nu ska jag väl vara lite sociala med dom. Kanske får spela någon låt.

Måste bara skriva att jag har
varit inne på den mördade
16åringens blogg. Så otroligt
ofattbart att något sånt kan hända.
Känns helt sjukt.
Det kan hända vem
 som helst när som helst tydligen.
Otroligt sorgligt.


Nä, vet ni vad? Jag vill fara  till Stockholm och Uppsala NU!

Ha en trevlig kväll!

FantastiskaFredag

Imorn är det marknad med laget och vi ska stå och sälja massa saker. Hela vårt släp är fullt så bäst att många pallrar sig till Obbola imorrn och handlar av oss. Jag har tillochmed bakat en sockerkaka som vi ska försöka sälja!
Amanda har bakat vaniljbullar som jag ska få smaka imorrn.. Lätt värt det.

Nu är det dags för sängen. Blir tidigt imorrn.

Sov Gott så syns vi i Obbola imorrn.









Jag älskar dig Daniel! :)

TråkigaTorsdag.

Dagen idag gick fort.. Som vanligt. Jakob var ledig så jag fick jobba med Ulf. Det gick väl ganska bra men jag saknar bygget i Obbola så otroligt mycket. Där fick jag göra saker och ta den tid jag behövde på mig. Nu, får jag stå och titta på, kanske ta bort någon blandare eller handfat och skruva i nån koppling, eller det klassiska.. Springa ut i bilen och hämta grejer. Nä, bygget var så mycket roligare. Där var vi som en familj. Vi kände varandra! Jag vill tillbaka.

Men det är inte ett jätte dåligt jobb. Förutom att jag får göra all skitgöra så har jag och Jakob väldigt kul. Igår till exempel lyssnade vi på folk som berättade om konstiga saker dom gillar. En tjej gillade att slicka på skitiga bilar, en annan blev kåt på brädor. Vad ska man säga om denna underbara värld?

Idag efter lunch blev jag avsläppt på Lagmansgatan i stan. Tror de ligger på Grubbe, det är i alla fall mot Umedalen. Där skulle jag dela ut massa lappar. Hade med mig en tjock lunta och skulle dela ut så många jag orkade. Gick i 2 timmar innan jag blev helt sjukt less och kall så jag for in till stan och satte mig på körskolan och gjorde teori. Ulf lovade mig att gå hem när jag kände för det och det kändes bra att gå vid halv 3. På teorin klarade jag ändå Repetition delen 2 gånger så jag känner mig nöjd.
Efteråt så träffade jag Daniel och vi for ut och käka. Vi skulle ha ätit på Lobbyn men tydligen så har dom bytt ägare och då gäller inte restaurangchansen där. Väldigt dåligt! Vi fick istället fara på Taj Mahal. Vi tog hämtmat.
Daniel gillade inte det men jag åt! MUMS! :)

Nyss så ringde Berit från Uppsala. Gud vilka sommar känslor man får. I varje år har jag varit ner till Uppsala och så även i år. Jag längtar redan! Men innan det ska jag hinna fylla år och förhoppningsvis ta körkortet också.


Uppsalaborna.


Dags för soffan och tvn. Innan det ska jag göra matlåda.

Hittade även en bild på min kusin och jag när han fyllde år.

Min 18-åriga kusin Tomas och jag!

Sov Gott!

Sara blev glad iaf.

Denna dag har bjudit på lite jobb och mycket sol. Jag och Jacke hade inte mycket att göra så vi satt mest i solen. Gud så skönt det är med värme! Tänk om man bara fick vara ledig nu också.
Imorrn är det skolavslutning och studenten för vissa, inte för andra. Men jag kommer tjäna pengar, hoppas jag på. Har inte hört nått om det än. Vet inte heller hur länge jag kommer jobba. Det får vi se.
Jaja, idag iaf så fick jag sluta vid 3 och for direkt till körskolan. Klarade för övrigt 2 faser till idag så nu är alla dom avklarade och kvar väntar repetition och slutprov och massa sånt. Skönt att jag kan göra bort vissa grejer, det är nära nu!

Igår så hade vi träning med laget. Vi sprang i stan på I20 och körde även hinderbanan. Den gör jag inte om kan jag tala om. Inte byggd för oss med kortare ben och jag nådde inte så himla mycket. Men Sara var himlarns glad över att vi gjorde den iaf.


Sara glad!

I helgen väntar marknad med laget och en grillkväll..
Nu blir det duschen!

Ha en bra kväll!

Igår.

Gud vilken rolig kväll jag hade igår. Men att komma hem 05.30 tar på. Tur att jag fick sova från Bobacken och hem. Tråkigt bara att det sög i Skellefte och det typ inte var några bilar där. Men jag tror att vi levde upp till vårat rykte.
Hahha.. Nu blir det sängen och imorrn börjar jag jobba och tjäna pengar!

Ha en fin kväll!

Kristin.


Älskling, jag kommer sakna dig!

Fredag.

Har kollat igenom alla bal bilder. Både från VK och från VF. Hoppas att ni alla fick en trevlig kväll, men jag säger bara.

1 ÅR KVAAAAR!! haha..

Idag var sista dagen på praktiken och det känns väldigt tråkigt att inte vara där mer. Jag vill se hur allt ta form och hur slutresultatet blir. Får nog åka dit i december och kolla läget. Brownisen blev väldigt lyckad!
Nu ska jag och  mamma äta baguetter till middag, pappa är borta och vi orkar inte göra mat.
Imorgon väntar ett farväl till Kicki, bilåkning till Skellefte och cruisa med gänget och grillnig.

Ha en bra kväll!

Min vecka..



Veckan har gått fort och mycket har hunnits med. Har jobbat, vart på teori, tränat och försökt säga hejdå till Kicki. 3 gånger har vi försökt säga hejdå men vi lyckas inte. Jag vill inte att du ska flytta älskling! Kommer sakna dig så sjukt mycket. Men jag ska åka ner i sommar. Jag ska hälsa på er! Jag lovar de!! På lördag bär det av för er till Södern och jag ska säga hejdå för sista gången då. Känns inge bra. Men jag hoppas att ni får det bra och att ni får jobb!
Sitter och lyssnar på Jimmy Jansson - Vi Kan Gunga just nu. Det är våran låt. Haha.. sen lagfesten. Det är våran låt!

Annars i veckan så har jag bara tränat och jobbar och pluggat mycke teori. Snart ska allt sitta. Snart är det dax! Klarade 2 faser idag så det känns jäkligt skönt!
Även sista dagen på praktiken imorrn. Känns väldigt tråkigt. Har varit där i 6 veckor nu och börjar kunna allt. Vill vara där tills semestern, men jag hoppas att det blir bra på Rörstumpen också. Får hoppas på det.
Så imorrn blir det fika för hela slanten på jobbet. Har bakat brownies. Kommer blir skitbra!

Nu blir det sängen så man orkar med morgon dagen. Vet inte ännu vad helgen bjuder på. Hoppas på nått skoj, måste få skoj nu när jag kommer deppa för Kicki!

Sov Gott!

Min dag.



Idag på jobbet har jag egentligen bara gjort samma sak hela dagen. Har hängt upp 15 radiatorer. Den största var väl 1800mm och den minsta 700mm. Tar verkligen på ryggen att lyfta omkring dom. Sista radiatorn skulle självklart djälvas. Den som byggt väggen har inte satt in någon kottling så det vill helt enkelt inte sitta fast på väggen. Gud så arg jag blev!
När jag kom hem så låg mamma i solen, jag la mig brevid henne och, ja, jag somna idag igen. Är så himla trött.. Kan inte förstå det. Sov i 20 minuter innan pappa kom hem och börja skrika. Haha.. Men gud vilken värme det börjar vara ute. Nu kan man nog säga att SOMMAREN ÄR HÄR! Äntligen!

Nu ska jag gå och se på Grey´s och senare är det träning.
Blir nog att läsa teori idag igen.

Ha en fin kväll!

RSS 2.0