Match

Holmsunds City - IBK Boden
16.00 Storsjöhallen
31/1




Kom och kolla !

Tagga brudar!

Kicko is the shit!

Sitter i en datasal och har samhälls. Vi har inte mkt att göra och mitt mellanslagstangent funkar nästan inte..
Kicko, som tar ansvar för vårat arbete idag är jätte duktig. Han har snart skrivit klart vårat arbete ;) Bra jobbat!

Theo är också jätte duktig.. HAHA


Nu ids jag inte tjaffsa med tangentbordet mer.

Tjingeling


Ghanamöte

Nu var det ett tag sen jag skrev här, men jag har haft
så otroligt lite tid över. Har inte så mycket tid nu heller
egentligen. Sitter och renskriver ett samhällsarbete
om Konservatismen. Sjukt j*vla tråkigt..

Idag var jag hos frissan iaf. Kan inte påstå att jag blev
så speciellt nöjd, men samtidigt inte missnöjd. Det
blev väldigt kort och jag har nästan inge hår kvar längre :/
Men färgen är nice och ja, som sagt, det växer ut igen!! :)

Det var även första Ghanamötet idag. Jag och Teo från
klassen ska få åka.. Ska bli sjukt kul. Längtar redan fast
jag vet att det kommer bli mycket att göra. Vi kommer få
jobba ihjäl oss under dom här månaderna som är kvar.
Men det är nog värt mödan när vi väl är där!
På mötet, eller kan man kalla det möte? Vi räknade kläder,
fotbollar, handbollar, sockar.. Ja, allt man kan tänka sig för
att lärarna ska kunna få med sig det nu på söndag när dom
far ner dit för att reka lite.


 (Nypiercad med väldigt stor läpp)

Nu ska jag fortsätta skriva den här skiten och sen gå till hallen för spelarmöte och träning :)




Bilderna på mig och Becky från förr.. HAHA

 Becky som Gynning

 
Innan serveringen på mammas 50-års kalajs


Mer ishockey

Dagen skulle bjuda på svenskaredovisningar, men när vi kom in i klassrummet så visar det sig att vi har vikarie och hon har absolut ingen koll så nu sitter alla i biblioteket och degar.
I morse var de tungt att kliva upp.. Som vanligt. Gillar inte tidiga mornar. Speciellt inte när jag vet att det är prov sista timmen. Provet är på kroppens muskler, funktioner, övningar och sånt dära. Inte så speciellt svårt men det är drygt.

Gårdagen var skit kul! Vi spelade hockey på rinken hemma i Holmsund. Mitt lag, Jag, Isa, Sara, HW, Amandra och Jonas, blev helt utklassad i första matchen av Kicki, Lovisa, Malin, Plupp och Jojo. Säkert 10-2. Och som jag sa igår så missade jag helt öppet mål. HAHA. Men jag gjorde 2 mål sen så jag ändrade mitt minus till plus istället :)
 



                                                                                             Min målgest.



Efter den andra matchen som faktiskt slutade 3-3 så for vi hem till Nygrens och fikade Oboy, limpmacka och banankaka, och tittade på Dalen - Umeå City på tv. Vi såg inte så mycket på matchen utan vi satt mest och snacka om en av spelarna. Gud vad mycket man har att säga om honom. Han är inte riktigt frisk någonstans! Och det roliga är att alla verkar dela samma uppfattning. Jag tror dom flesta tycker det om han. Usch!!
Vi hade iaf jätte trevligt, svettiga och nyfikade som vi var.

Nä, nu ska jag gå och hämta mina böcker och gå mot samhällslektionen. Får se om jag överlever dagen. Hehe.

Tjing!



Vi tappra skridskoåkare!

Ishockey

Har varit en väldigt trevlig kväll ikväll med laget. Skridsko åkning och tvmatch med oboy och limpmackor. Väldigt länge sen man åkte på isen men sjukt kul var det. Mitt lag vart tyvär utklassad första matchen. Kan då säga att jag kom fri från halva plan och var fri ända fram till deras mål men sköt utanför.. HAHA. Ungefär sån klass hade vi :)

Mer kul kommer imorrn. Bilder och mer om kvällen.

Nu blir det plugg och sova.

Dröm om mig!

Natti natti

Nu blir det tvångspluggning och sen sova! Sjukt trött.



Njuter fortfarande av segern! Så j*vla härligt.


God Natt!

Härlig Är Jorden

Härlig är jorden,
härlig är Guds himmel,
skön är själarnas pilgrimsgång.
Genom de fagra
riken på jorden
gå vi till paradis med sång.

Tidevarv komma,
tidevarv försvinna,
släkten följa släktens gång.
Aldrig förstummas
tonen från himlen
i själens glada pilgrimssång.

Änglar den sjöngo
först för markens herdar,
skönt från själ till själ det ljöd:
Människa, gläd dig,
Frälsarn är kommen,
frid över jorden Herren bjöd.



Begravning och Matchen med stort M


Begravningar är alltid jobbiga. Det är så tungt att se alla människor som är så ledsna. Och tanken på att man aldrig kommer få träffa den där speciella människan igen gör att det är ännu jobbigare. Igår så var jag på dubbelbegravning. Daniels farmor och farfar. Göta och Helmer.
 Trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Det var rent utsagt hemskt! Redan innan, när vi stod utanför kände jag att det skulle sluta dåligt. Gråten var i halsen och i ögonvrån. När vi gick in och satte oss, på raden näst längst fram så gick det bra. Men så fort orgeln började spela så kom samma känsla fram i magen och jag fick sitta och blunda och tänka på annat. Den andra psalmen var Tryggare Kan Ingen Vara, samma som vi sjöng på Elsas dop. Det hjälpte mig och jag satt och tänkte på henne och smålog för mig själv. Resten gick ganska bra, tills jag insåg att sista psalmen var Härlig Är Jorden. Jag begravde ansiktet i händerna och gråten bara välde ut ur mig. Alla känslor från Kenth´s begravning kom tillbaka och tanken på att jag stod i farmors vardagsrum, varje dag och sjöng den låten bara för att farmor tycker den är så himla fin fick mig att känna mig så hjälplös. Under hela begravning kände jag att jag måste vara stark för Daniels skull, det var ju ända hans farmor och farfar och inte mina, gick nu i krasch och det var jag som grät och kämpade för att få tillbaka andan.

Förlåt Daniel att jag inte kunde vara stark hela vägen.

Känslan jag hade under dom minuterna tärde på mig och jag kände hur min styrka sakta for iväg från mig. När jag äntligen fått tillbaka både andning och medvetandet gick allt så himla fort. Jag började tänka på hur fort allting går egentligen. Man hinner knappt vara med.
Det var väldigt skönt när allt var över. När vi stod utanför och kände att vi tagit farväl från dom och att dom kommer få det bra där uppe. Då kändes allt mycket bättre.
Efter vi fikat och pratat glada minnen om Göta och Helmer så tog jag, Emil, Carro och Jonnie Daniels bil och for mot Umeå. Jag hade brottom till match med stor M och Carro skulle börja jobba kl. 6. Vi for vid 3. När vi kommer fram till Jävre så inser vi att det är jätte lång kö och att lastbilen som låg i diket redan när vi for upp fortfarande låg kvar började vi inse att det inte bådar gott. Lastbilen hade dom precis börjat bäerga och det skulle minst ta en timme till. Vi besluta att vi inte hade tid och skulle köra en inlandsväg. Tyvärr så hittade vi inte i den mörka skogen men efter ett bra tag kom vi på rätt väg. Fantastiskt nog så hann jag till matchen i tid. Allt gick så himla bra. Uppvärmningen var inte en av dom bästa, men rätt okej.
Line-up!
Vi pratar om att gå in och göra ett grymt första byte och det gör vi verkligen. Vi gör 1-0 mot Ersboda, vars tränare påstått att vi är sämsta laget i Div.1 och vi inte alls hör dit. Bl.a så skrev han i matchprogrammet att "Skärgårdsskutan är satt i gungning och förhoppningsvis så skjuter vi Holmsund ett steg närmare 2:an ikväll!! "

Tyvär kan jag inte beskriva matchen för då skulle de vara flera sidor långt men jag kan säga att VI VANN! 7-4 efter slutsignal och Ersboda hade förlorat mot seriens sämsta lag. HAH!
Faan va skönt! Den glädjen vi kände igår efter matchen kan nog beskrivas som en VM-final. Jag har aldrig känt att en seger i en seriematch varit så betydelse full och så otroligt skön!




                                          Faan vad jag älskar er brudar!



Nu ska jag gå och sova. Träning med p-01/02 och dömning på G imorrn.
God Natt!

Nostalgi

Ska fara och hälsa på min kära kompis Becky som ligger hemma och har skadat höften. Ska fara dit med lite Sex and the City och några gamla papper som vi skrivit på.  HAHA.. lite nostalgi :)

Sen så äre faktiskt träning idag. Ska bli sjukt skönt och sjukt viktig tränin. Jobbig match imorrn mot Ersboda.

Ersboda SK - Holmsund City
19.30 Ersäng

Men först så är de begravning i Piteå för min del. Blir en stressig dag som jag hoppas slutar väldigt bra med en seger :)
Håll tummarna och kom och peppa!!



Hittade inte dom roliga bilderna på oss som är tagna för 100 år sen :)

Basketmatch och öppet hus

Timmarna på skolan igår kväll var väldigt låååånga. Men mycket folk var det så det var trevligt. Godiset var också väldigt trevligt och gott. Försökte få så att vi skulle få sovmorgon idag för vi var på skolan igår kväll men de gick inte. Så i morse var det väldigt tungt att gå upp. Sängen var så himla varm och skönt och allt annat var så kallt å jobbigt. Men när jag väl kommit upp gick de bra. Men, när jag skulle skynda mig till bussen så hände de som inte hänt på flera år. Jag halkade och föll! Fick jätte ont i höften och armbågen, men man är väl kämpe..
På skolan trodde jag att jag skulle dö! Hade 3 lektioner som var på över 1,5 timmar var. Men när vi väl var igång så gick det bra, som vanligt. På verkstan så skruva jag upp olika blandare och kolla, de är fan de roligaste med de yrket! Haha

När jag åkte hem så tog jag en sväng förbi farmor. Var väldigt länge sen jag träffa dom, ända sen nyår. Fick fika där och vi myste :)
Ikväll har jag bara skrivit massa om våra muskler, både på svenska och latin och övningar och stretch.. Faktiskt väldigt intressant.

Nu ska jag byta om och fara och träna.
Nu är de tydligen ingen träning. En jävla basketmatch ska va istället. Och vi har inte fått veta nått.. Så sjukt dåligt. Blir att fara på gymmet i stället.
GAAAAH!!

Tjing


Öppet hus

Sitter på skolan och väntar på att alla ska komma. Öppet hus ikväll. Kan inte säga att jag är speciellt nöjd över det. Hade gärna spenderat kvällen i soffan framför tvn istället för att sitta på skolan till kl. 21.

Nu kommer Erik och Anders och stör. Påstår att jag måste hjälpa till med att göra i ordning.

Tjing


Semlan och jag

Måste bara säga att semlan var så himla god igår att jag tillochmed satt och drömde om semlor på bussen hem idag :) tihih...

God Natt

Domen har fallit.

Fick min dom idag om mina knän. Det högra som har innehållit en cysta är nu nästan helt återställt men det andra som jag gjorde illa mot Vännäs är inte så bra. Har fått en smäll på ligamentet som ligger mot meniskeln och då skadat den. Förhoppningsvis så ska det läka av sig själv. Men i och med att han inte visste hur allvarligt det är så kan det bli en operation, och det vill jag inte! Ska även vila i 6 veckor.. Men tyvär så kan jag inte göra det. Har inte tid just nu! Fan derby på fredag och det har jag inte tänkt att missa! Kan kanske missa den ändå beroende på om jag tar mig hem från Piteå i tid. 
Daniels farmor och farfar har gått bort, och det inom 2 veckor så det är väldigt ledsamt just nu. Vill följa med dit upp bara för att stötta Daniel men måste även spela matchen. Många skadade just nu. Och det är som sagt derby mot Ersboda. Får se hur det blir men hoppas att det går att lösa med båda två!

Nu ska jag byta om och fara mot Storsjö och döma en match och sen är det dags för träning.

Tjing!

Vad är det som händer?

Jag känner mig helt tom efter gårdagens match. Har inga känslor kvar. Hur gick det till och vad hände egentligen? Dom hade 0 poäng 0 vinster och 8 förluster men så kom vi dit ner och ändrade allt. Dom fick sina 2 första poäng.

Vi åkte kl. 8.30 mot Fränsta, Sundvall med topp humör och självförtroendet nästan på topp. När vi kom fram möttes vi av en som det såg ut, nerlagd lagerlokal, och det visade sig vara  hallen vi skulle fördriva våra närmsta timmar i. När vi kom in i "lagerlokalen" så var planen hur fräsch som helst. Nytt blått plastgolv och svart sarg. Tyvär så blev vi inte lika frälsta när vi klev ut på den och insåg att mitt på planen var det ett spår för en skjutbar dörr, vi hade våran avbytar bänk på läktaren, (som var gjord i typ sten för den var svinkall), och sargen stod 20 cm från väggen på andra sidan. 
Förra matchen mot det där bottenlaget slutade 11-0 med fördel för oss. När slutsignalen ljöd igår i  Fränsta Sporthall stod det 3-3. Tyvär så var dom strået vassare i Sudden och kunde avgöra med 4-3. En förlust har aldrig känts så himla jobbig som den igår och jag gillar det inte!! Jag fattar det inte och om det är någon som vet vad det är för fel, vad vi gör för fel, så får ni gärna säga det! Vi har aldrig haft så bra uppvärmning som vi hade igår och ändå går det som det går. Ja, vi får väl försöka ta reda på vad som händer och försöka ändra på det. Det är inte lätt men vi ska vända på det här och vara kvar i div. 1, för jag har inte tänkt spela i div. 2 nästa år! Punkt slut!

Nä, jag vill inte prata om matchen igår.
Den ska jag bara glömma. Och det fort!

Måste skriva om Becky som gjorde illa sig riktigt ordentligt. Dom spelade hur fult som helst igår och det började med att Emmelie stukade sin fot. Några byten efter det så skulle Becky gå in och ta en höjdboll och jag vet inte riktigt vad som hände men hon föll ner på golvet och gjorde illa höften. Tränare Nygren bar av henne och hon hade så sjukt ont att hon inte kunde göra nått, men hon lyckades duscha och ta sig in i bussen. I bussen beslutade vi att hon måste till sjukhuset och kolla upp det och det var tur det. För hon hade inte kunnat sitta i en buss i 4 timmar och ha sådär ont, så vi åkte till Sundsvalls Sjukhus. Hon tog sig med nöd och näppe ut ur bussen och in på sjukhuset. Vi andra fick fara och käka, dom flesta gick på Max, men jag och Ida stannade i bussen och jag tror att vi hade roligast av alla.. haha. Riktigt kul! Efter middagen, som tog ungefär 1 timme anlände vi till sjukhuset i hopp om att vi skulle få med Becky på bussen igen och att det inte var alltför allvarligt. Ungefär 1 timmes väntande i bussen så komme hon ut, hoppandes på kryckor och vi fick fara hemmåt. Tyvär kommer hon nog vara borta ett bra tag för det lät väldigt otrevligt det hon fått. Ska inte säga allt för det tror jag inte hon vill, men hon har en inflamation iaf, och jag hoppas att det inte är något mer! Krya på dig gumman!

Idag så har vi äntligen kommit igång med dömandet igen. Känns väldigt skönt att få in lite pengar. Dessutom gick det väldigt bra idag. Kul att få döma ett derby mellan Obbola och Holmsund i p-95. Var riktigt tajt och spännande, precis som det ska vara i derbyn och Obbola vann tillslut med 5-4.
Nu sitter jag här, efter en jätte god middag och väntar tills det är dags att äta semlan. ÄNTLIGEN! Har längtat hela helgen och nu är det äntligen dags.
Tror att jag ska gå och se lite handboll så jag fördriver tiden lite mer :)

Heja Sverige!


En dålig dag

Ska snart gå till min underbara säng och lägga mig. Ska upp tidigt imorrn  för att sätta mig på en buss i typ 4 timmar för att komma till Sundsvall och spela match. Måste först bara få beklaga mig för min dag. Den har verkligen varit piss!!!
Först så vakna jag tidigt och redan då började helvetet. Eftersom jag blivit av med mitt busskort fick jag snikåka bussen till skolan och väl där fick jag ju som sagt veta att det kostade hela 300 kr för att få ett nytt. Som ett rån om du frågar mig. Ja, jag fick iallafall klä på mig och gå ut i -20 grader för att ta mig till Ica Hedlunda för att ta ut pengar och bara för att plåga mig lite extra så orkade jag inte dra igen jackan på vägen hem. HAHA
Nog om de där busskortet. På musiken sen då.. Länge sedan jag spelade gitarr kan jag säga. Känns verkligen i fingrarna! Och så dålig jag var. Känns inte bra sen jag hade min topptid på guran. Måste börja lira lite så jag får igång spelandet igen. Det är ju sjukt kul när man verkligen spelar. Min grupp var iallafall hur bra som helst och vi rockade The Beatles hitlåt Help.
Och sista stora grejen som gjort min dag hel kass är att jag verkligen gått och suktat efter en semla sen jag var på Ica och såg dom. Jag köpte en på Coop när jag och Daniel var och handla och skulle äta den efter middagen, men jag var så proppmätt att jag inte orkade äta den innan jag skull hoppa på bussen. Tanken var att den skulle följa med mig till Holmsund men det ville inte någon annan. När jag satt på bussen halvvägs till Holmsund kom jag på att jag saknade en grej, och det var just min semla. Den stod fortfarande kvar i Daniels kylskåp!
Och sista lilla grejen. Daniel och jag har typ bråkat hela dagen och det är skitjobbigt och skittråkigt!

Så, nu har jag fått skriva av mig iallafall. Nu kanske jag kan sova gott :)

Fränsta - Holmsund City
14.00 Fränsta Sporthall



Tagga!


Rånad på nytt

Inte nog med att jag blivit av med mitt kära busskort.. Nu måste jag betala 300 kr för att få ett nytt. Fast det är nån liten jävel som inte vet att man låter andras grejer vara i fred! Faan.. Som att bli rånad igen.

Mitt busskort

Varför får man inte ha sina grejer ifred?
Ge tillbaka mitt busskort!!!


Allt och lite till.

Nu sitter jag här framför datorn i Daniels lägenhet, nyvaken och ganska ensamnt faktiskt när katterna ligger och sover i ett annat rum. Jag har även börjat inse att det trots de varma vädret som varit kommer bli vinter även här i Umeå. Tycker att det är skittråkigt ! Hatar verkligen vintern, dom kalla dagarna och SNÖN! Skulle jätte gärna leva utan just snö. Nej, det är ingenting för mig och jag skulle gärna flytta till ett varmare land under vinterhalvåret. Kanske låter jätte skumt när man är stolt norrlänning men jag klarar verkligen inte av snö! Kylan är en sak. Tänk, det går inte att cykla så bra, man kan knappt gå och bilföret blir mycke sämre. Snö har inge bra med sig!
Så, då har jag fått skriva av mig om det.. Finns säkert många som inte tycker samma som jag och då ber jag om ursäkt men jag tycker iaf att det är så!
Det ända som är bra är att solen skiner idag och det är väldigt ljust ute :)

Jag har även börjat tänka på en sån stor sak som förhållanden.
Tänk att leva ensam och utan kärlek. Hur står folk ut?
Jag skulle inte kunna göra det och är väldigt glad att jag har
 en pojkvän som älskar mig. Vad livet skulle vara tråkigt och
 framförallt tomt. Vännerna fyller upp jätte mycket i mitt liv
men kärleken tar störst plats och är oerhört tacksam
att jag får det.
Daniel, du är helt underbar. Jag älskar dig!


Gårdagens kväll blev ganska lyckad tycker jag. Kanske för att jag vann bowlingen. Haha. Jag började svagt med en 1 och spelade sedan upp mig. Andra omgången var jag hur bra som helst. Fattar inte vart de kom ifrån och jag fick 5 strikar  och vann hela turneringen på 142 poäng. Sedan var det dax för mat och snack. Jätte skönt att få prata av sig och jag tror verkligen att det Gynnar oss! Vi har allt att vinna på matcherna som kommer och vi i Holmsund City´s damlag kommer vara så otroligt taggade så ni får se upp. Vi ger oss inte för ett öre och kommer kämpa ihop som ett lag.

Snart är det dags för skolan. Väldigt skönt med sovmorgon till 12.35 idag. Väldig välbehövlig trots vi bara gått en vecka i skolan. Men det är den här tiden som är jobbigast att kliva upp på tycker jag. 
Har 2 lektioner, Samhälls och musik tydligen, och går bara 3 timmar idag. Musik är då nått helt nytt för mig på gymnasiet men det är estetiska valet så vi måste ju ha det. Skönt att Ida också har det så vi är där båda två. Tur att jag kan lira lite gitarr iaf så man inte är helt ute och cyklar.


V i l l  h a  s o m m a r  n u ! ! !






Jag och en myra

Oj, var så trött igår så jag inte orkade skriva.. Sorry Becky!
Var och såg Ersboda - IKSU Ungdom igår kväll. Vilken dålig match. Iksu förde matchen och siffrorna slutade därmed 10-1. Tråkigt att det är så ojämnt i våran serie.. De är ju ändå div 1!

Ikväll så blir vi utan träning då det ska spelar 2 basket matcher i våran hall. Men vi passar då på att bättra på våran stämning i laget så vi ska bowla, käka och sen så ska vi snacka efter de. Vi har fått nå frågor vi ska fundera över och diskutera. Ska bli väldigt skoj :)
Vi fick även en uppgift där vi skulle rita ett självporträtt med hjälp av ett djur. Tex har man taggarna utåt så ritar man en igelkott. Sen ska man skriva 2 andra och laget ska då gissa vilket djur jag är.


Jag valde myra:
  • Liten
  • Stark
  • Envis
  • Ger aldrig upp

Dom andra djuren tog jag Groda och Elefant!

Hoppas du inte läser de här innan vi träffas ikväll Becky. Då blir de ju inge skoj! ;P
Middagstajm nu så jag orkar bowla!

Tjing.

En helt vanlig måndag

Dagen till ära började med en helt ny lektion, Heta Arbeten. Vi kommer bara ha den i 2 veckor då vi egentligen inte ska ha den kursen fast det är en måste kurs innan vi går ut på praktik. Har även sett mitt schema och jag kan ju inte dirket säga att jag hoppar av glädje! Både torsdag och fredag har jag hål som är på ca. 3 timmar var. Och jag vet inte om det är lönt att åka in på skolan för att gymma och sen sitta i 3 timmar. Nej, skolk på mig lär de bli :)

Just nu sitter jag här proppmätt efter mammas goda
middag och inväntar att klockan ska slå 20.00 så jag får
springa ut i hallen och spela det spel som jag älskar mest,
Innebandy.
Ska även bli så himla skönt att få
prata av sig om gårdagen. Tyvär så har jag inte
lyckats glömma matchen. Men hoppas på att jag
gör de inom en snar framtid! ♦


Nä, nu ska jag gå och se på lite Sex and the City tror jag och peppa till träningen!



p.s Har hittat blip spelet igen. Mohahaha!!  d.s














Neeeeeej

Ja, vet inte vad man ska säga om matchen ikväll. Förlust mot Iksu Ungdom med 8-1 känns inte som en rättvis seger för dom, för så dåligt var vi verkligen inte! Jag hatar verkligen att förlora!!! Men grejen är att dom har tränat hela jul och vad har vi gjort? Ja, käka god mat och massa godis ser de ut som. Och dom få träningarna vi har haft så har vi varit kanske 6-7 stycken och det är inte godkänt för ett div. 1 lag! Vad har hänt med oss? Vi måste tagga till ordentligt nu för att komma igång till våran topp igen. Tyvär känns de som att vissa kan gå omkring och glassa och inte ens behöver prestera för att få speltid medans andra måste ge mer än 100% och får knappt 20 min speltid. Sen att man går runt och säger att vi kommer spela i 2an nästa år är bara så himla fult! Så himla onödigt att säga sånt!? Varför?? Känns inte rätt mot alla i laget.

Ska inte skriva så mycket för jag är så arg att jag vet inte vad jag skulle skriva och lär få ångra det mesta men arg efter denna j*vla förlust är jag och det är jag nog inte ensam om.

Måste bara säga en sak om matchen och de är att Amanda rocka i målet. Hon va så sjukt bra!!

Nä, nog om matchen. Ska gå och se när magikern avslöjar alla tricks nu så jag själv kan bli magiker. Ska nog mysa lite med mina små kissar :)

Sov gott hörrni!


Gabriellas sång och ut i snön.

Sista träningen idag innan serien drar igång igen. Ska bli himla roligt att dra igång igen. ÄNTLIGEN!!!

Har även fått veta lite grejer idag som jag inte ville veta. Tycker att det är himla respektlöst att göra som du har gjort. Det är dåligt mot  oss alla andra som vill satsa och som är där. Trodde verkligen inte så om dig men man ska aldrig slutas förvånas. Skärpning från din sida och den ska vara enorm! Faan, alla som satsar då? Och du kan ändå gå in och glassa runt. Är så irriterad att jag inte får ut nått.. Nä, Skärpning!
 
Ska bli kul och se hur det går imorgon och hoppas på inhopp från min sida. Bara knäet håller så ska allt gå bra..
Jag tror på mitt kära lag och vet att vi kan, vi ska bara bevisa det. Tagga till nu brudar så går vi in och gör det vi ska! Alltså krossar :) hihi

Har varit och uppvaktat Malin ikväll också. Tänk att hon fyller 19 år. Grattis min vän! Snart är jag ikapp dig med mina 18 år som bara är om ett halvår och då jävlar! Det blev en väldigt trevlig kväll där med tårta och Körslaget. Känner mig väldigt hedrar då Hanna Hedlund´s kör sjöng Gabriellas sång väldigt fint. Efter Körslaget for jag och Daniel ut till en isbana här i Holmsund och sladdade lite. Han började köra fleeeera varv och efter ett tag var de min tur. Det började inte så himla bra och efter ca 50 m sladdade jag ur banan och vi satt fast! Det blev bara att gå ut, i strumpbyxorna och utan handskar och trycka på bilen medans Daniel gasade och efter ca 15 min så var vi ute på banan igen. Jag fick faktiskt förtroendet på nytt och den här gången gick det väldigt bra. Jag körde flera varv och kände mig nog lite oslagbar när jag efter säkert 8 varv frågade om vi skulle byta tillbaka. Såklart ville han det och istället för att stanna så tänkte jag göra en snygg avslutning som slutade ute i snön och vi var fast igen. Samma sak igen, jag ut och knuffa på bilen och Daniel gasa.. Denna gång gick det betydlig mycket snabbare och efter det fick Daniel fortsätta våran kväll på isbanan.
Nu sitter jag här med blöta fötter och massa hosta efter den enorma ansträgning som det blev där borta, men det var väldigt kul att köra faktiskt :)

Nu ska jag gå och dricka en kopp te och tagga riktigt mycket inför imorrn. Eller nä, inget taggade för mig för då vet vi ju hur det går!

Holmsund City - Iksu Ungdom
Storsjöhallen 13.00

Sov gott alla mina små änglar!


                 P.s Jag längtar till sommaren och solen. D.s                 
     

Har börjat ...

Har börjat tänka på dig mer och mer för varje dag.
Det skär i mitt hjärta och det rinner sakta en tår
ner för min kind.
Varför du och ingen annan?
Saknaden av dig blir större och större för varje dag som går.
Den har gjort ett stort hål i mig.
Förstod inte riktigt när pappa rinde till mig och berättade
det hemska nyheten. Det gick inte helt in men
när vi satt där i kyrkan och såg kistan med alla
vackra blommor på så slog det mig att jag kommer
aldrig mer få träffa dig.
Du, den underbara människa som alltid
var glad och piggade upp stämningen kommer
aldrig mer vara där och vara glad. Inte så man
ser dig men jag vet att du sitter där uppe bland
molnen och tittar ner på oss som är kvar här nere
och saknar dig.


Jag vill ha tillbaka dig nu.

Kenth, jag saknar dig så otroligt mycket!





Allt och inget

Har fått skäll från Becky nu för att jag skriver så lite så jag har lovat att jag måste skärpa mig!

Skolan har börjat nu och vi måste gå hela 8 veckor innan det blir nästa lov och jag vet inte om jag står ut! Är redan skolless efter 2 dagar. Faan! Varför ska skolan kännas så himla dryg? Alla polare är ju där? Får ta och rycka upp mig. Är som sagt mitt sista sommarlov i sommar så det är inte mycket kvar av denna plåga.

På söndag är det äntligen match igen och motståndet står Iksu Ungdom för. Tyvär så är många av oss sjuka men Allt gynnar oss ! Ett annat stort Tyvär är att min backkollega inte kan vara med p.g.a att hon är på dop i Götet. Inget att göra åt utan bara bita i det sura äpplet och göra de bästa av situationen. Om jag nu kan spela så tror jag att jag kommer ha en annan grym back vid min sida, och vem det är kan jag inte säga nu så det går ut (HAHA). Men blir det hon så kan jag lova att vi blir stabila. Hon springer och jag kan stå still. Båda knäna spökar ju nu efter förra matchen som sluta på akuten med uttändja ledband och muskelfästen.
Måste även säga att Becky blivit så j*vla grym på sistone.

Nä, nog pratat om innebandy.. Måste gå och lägga mig under täcket igen och framför tvn. Måste ju bli frisk innan söndag då det står KROSSA på schemat :)


Sov gott!



P.S Hitta en bild på oss i Ja ä int 100! Hihi

Lite blandat

Äntligen är innebandyn på gång igen.. På riktigt!
Så otroligt skönt att få springa på banan igen.
Tyvärr så får jag inte spela helt full ut p.g.a mitt knä(!?) som jag gjorde illa mot Vännäs.
Är det inte en cysta så är det utslitna ledband och muskelfästen.. HAHA


Nog om det.. Lovet är snart slut och fast det har varit 3 veckor som jag har fått varit med mina käraste så känns de ändå som att jag saknar alla dom där knäppa som är på skolan. Men det är klart, jag skulle ju aldrig byta mina lov mot nått annat :)


 
På nyår träffade jag jordens skönaste människor, Daniels kompisar.



Erik, Elvis, Joel, Stefan och Annelie

Dom gjorde värkligen min nyår till något speciel :)
Det började i Erik och Elvis lägenhet med grillat och mycket sång innan vi tryckte ihop oss i en taxi och drog vidare till Övre Klinten. Väl där så kom vi in i Folkets Hus och den stora festen!
Tyvär så var det inte så mycket drag där tills vi komme dit och styrde upp både musik och dansgolv.
Vid 00 gick vi ut med alla våra raketer vi hade med oss. (räckte för hela byn tror jag)
Dom andra i mitt gäng fick se alla raketer men jag skulle filma alla smällar och färger så Erik skulle kunna se dom senare så jag såg allt genom en kameraskärm. Vi var inte ute länge innan vi höll på frysa ihjäl och var tvungna att gå in igen.  Vi dansade vidare hela kvällen tills dom stängde haket och vi fick gå vidare.
När vi kom ut så urartade ett slagsmål och några från vårat gäng råkade illa ut men vi kom vidare och hel tillslut :)
Dagen efter så blev de Nya Bond rullen innan vi rullade mot Umeå och Beckys källare för mys med brudarna.
Det var väldigt kul och mysigt tills Isa fick väldigt ont och hon och jag gick hem.
Men jag har lovat dom att jag ska bjuda på middag och wii nån dag:D

Nu ska jag iväg på gymmet och vara duktig. Allt för att kunna spela mot Iksu ungdom på söndag.
Jag vill och jag kommer vara på banan bara mitt knä håller :)







RSS 2.0